PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ana haber Ve Sinir Katsayının Yükselmesi.



MrSharp
18 Kasım 2010, 05:18
İyi Akşamlar Arkadaşlar. Herkesin Bayramı mübarek olsun öncelikle. Bayramın 1. günü yada arife günüydü hatırlamıyorum. Akşam yemegimizi yemiştik. Arkadaşlarım aradı çıkalım dediler. Giyindim geldim kapıya kadar. Montumu giyiyorum. Haber Geçti Trafik kazası diye. Durdum bakıyorum TV ye. Motosikletli bir Kardeşimiz Kaygan Zemin nedeni ile Kontrolü Kaybedip düşüyor Yola. Tamam Olabilir. Ama Haberi Yorumlayanda iş bitiyor Motora Ve Motorcuya Antipati Oluşturuyor. Motosikletinin Hatası yüzünden 2 araba birbirine girdi. Vay arkadaş dedim Anneme Geçmesini Söyledim. Tam çıkıcam bir Başka kanalda bir başka haber. Adam motora Kamyonla Yandan vuruyor. İnsanlar Kan revan içerisinde yerde. Mobese Kayıtları var Kamyon %100 Hatalı. Yorum Yine Aynı. Motosikletli gençler Serserilik yapıyordu. Adamlar 20 ile gidiyor belki ama serseriler sonuçta. Böyle Haberler Yüzünden İnsanın Motor Şevki ve Yola Çıkma arzusu kayboluyor. Zaten Yeterince eziliyoruz trafikte. birde Bu Kendini bilmez Densizler İnsanın moralini bozuyor. 2 Kanalada Yazı Gönderdim. Motorluları suçlamayı bırakın diye. Onlar kale almıcaklar ama ben yazıcam. Motora Ve Motorcuya azıcık saygı. Okudugunuz ve Sabrınız için teşekkürler. İyi Sürüşler. Allah kaza bela vermesin. Yolunuz her daim açık olsun.

remzi_39
18 Kasım 2010, 05:33
Yahu benim yaptigim gibi yapin diycem ama bu sansiniz yok sanirim..
Ben Türk kanallarina bakmam genelde..
Hele hele haberler veriliyorsa hic bakmam...
Bir haber veriyorlarki saatlerce... :pr:
Arada reklam bile var... :silent:
Aaazzzzz sonra deyip deyip adami ifrit ediyorlar...

Burada tv ana haberler kac dakika biliyormusunuz????
15 dakika...
20:00-20:15 arasi
Yok ölye aaaaazzzz sonra...
Arada reklam yok..
Bir kareyi 20 kere göstermek yok...
Ben salakmiyim 20 kere gösteriyorsunuz?? :silent:

Neyse anliyanlar beni anladi..
Bende simdi Alaman forumdaki arkadas gibi yapayim..

BU yorum 5 sise biradan sonra yapildi... :queen::queen:

antilop_skul
18 Kasım 2010, 09:50
adilikten baska birsey değil bunları yapanlar maksat iş olsun diye birilerini karalamayı seven insanlar o söyliyenin sucu yok o aberi yazan dangalagın hatası

MrSharp
18 Kasım 2010, 13:17
İnsan karalamak ve suçlamak bu kadar ucuz ve kolay olamaz.

buggin
18 Kasım 2010, 13:33
Trt'ye bununla ilgili bi yazı göndersek forumda topluca? acaba bi etkisi olur mu?:silent:

innovacı
18 Kasım 2010, 13:41
öncelikle iyi bayramlar arkadaşlar benim takıldığım motosiklete şeytan icatı diyenlere tek bildikleri bu anlamsız lafı kullanarak benim gibi motosiklet dostu kişilerin nefretini kazanmak ozaman hiçbir icatı kullanma kardeşim arabayada binme uçağada öle kenarda durupta hııı şeytan icat ıama hiçbir nimeti kullanmaktanta geri kalmıyosun yerden yere vurmak değil arkadaşlar önemli olan sorunu çözmekteki gayrettir bence laf olsun diye değil sorunları çözebileck fikirlere herzaman saygı duyarım

Nexagon
18 Kasım 2010, 13:51
arkadaşlar ekşisözlük'te dün bunun üzerine kapsamlı ve sağlam bir tespit yazısı yazıldı hatat foruma da koydum, ekşisözlük'de bir motorcunun haykırışı diye, haber bültenlerinin bu tutumu analiz ediliyor.

bi göz atabilirsiniz.

mkemalyonca
18 Kasım 2010, 13:58
Eğer arabalar azınlıkta motorlar çoğunlukta olsaydı yanlı medya yine paranın ve gücün yanında olacaktı.
şunu yapabilmeliyiz biz motor sevdalıları.
Eylemci ,tepkili ve birlik olabilmeliyiz.

şimdi bu kamyona çarpan motor haberi ve diğerlerini yapan medyanın önünde 300 400 motorlu ara gaz versek,bi slogan atsak bakın kimler nasıl haber yapıyor..bi kaza yerine yine toplu sürüş yapsak bakın nasıl haber oluyor.tıpkı zafer bayramı sürüşleri gibi...tepkimizi ortaya koyalım milleeeet.

tubejh
18 Kasım 2010, 13:58
Ben olsam kaza yapan motorcunun yerinde kayıdı bulurum bunlarada iyi bir tazminat davası açarım. Kazanırsam bir daha öyle haber yapamazlar.

MrSharp
18 Kasım 2010, 18:49
Ne diye dava açıcak adam. Yorum farkı diyip geçilir. Bana çarpanlara açtım 1 Yol oldu nerdeyse daha 2 Duruşma yapıldı. Türkiye burası Paran varsa Adalet Sana işler.

necatik35
18 Kasım 2010, 19:24
Türkiye de basının düsturu"köpek insanı ısırırsa haber olmaz,insan köpeği ısırırsa haber olur."olduğu için bu şekilde başlıklar çıkmaktadır.
Malesefki Türkiye de başka hiç bir işte dikiş tutramamış insanlar basın mensubu olmaktadır.
Hal böyle olunca bu kişiler patronun istediği gibi haberler üretmektedirler.