PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GKN adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı



administrator
17 Kasım 2010, 13:41
GKN adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! ninjet (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=59046) ve GKN (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=15968) aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!

GKN
18 Kasım 2010, 13:27
Tabi yaa, kim kurcaladıysa benim üyeliğimi banlansın..

ninjet
18 Kasım 2010, 15:25
evet topig muhatapları açıklamalarını yapmadan gene safralar olaya atlamış hiç şaşırmadım. Şu topiglerede b çare bulunsa muhatablar konuşmadan başkalarının yorum yapabilmeleride engellenebilseydi keşke. Kimseye uzun uzun açıklama yapmak zorunlulğul yokken beni buna mecbur ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Bilindiği üzere GKN nickli üye ile bi zamanlar herşeyimiz ortaktı. Banlandığım tanihlerde kullandığım bilgisayardan (Eski) kendisinin nickiyle MT ye giriyordum (tamamen GKN nickli arkadaşın bilgisi dahilinde) Bayram dolayısıyla ailemin yanına ziyarete gttiğimden şu an kullandığım bigisayarım olmadığından eski bilgisayırımdan MT ye girdim ve o tarilerde en son GKN ın üyeliğini kulanıldığından bilgisayar otomatik kayıt açtı ve akabinde direk çıkış yapıp kendi üyeliğimle girdim.

Malum uzun süreli bebarerliklerde bu tip kalıntıları kısa zamanda yok edebilmenin mümkünatı olmuyor. Bu karışıklıkta ondan kaynaklanmıştır.

Tarafımdan bir açıklama beklenmeden üyelik kurcaladığım (ki burdaki üyeliği kurcalasam elime ne geçeceğinide anlamış değilim) düşünceleride bi hayli üzücü oldu.

Gerekiyorsa üyeliğimin zamansız banlanmasınada bi itirazım yok. Birazdan açacağım topigtede bunu isteyeceğim zaten.

GKN adlı üyenin çoklu giriş yaptığının yayınlanmasına sebep olduğum için kendisindende özür dilerim.

Sevgiler