PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ruhsatı kaybettim



G-han
05 Kasım 2010, 20:20
:pr::pr: bugün okuldan cıktıktan sonra arkadaslarla ormana gezmeye gittim motorun ruhsatı montun iç cebinde kalmıs aklıma geldı inşallah düşmez diye. arkadasta ince giyinmiş montu verdim gün gayet güzel gecıyodu dedim inşallah bişey olup morelim bozulmaz diye içimden geçirdim tam eve dönerken montu istedim kapıdan girince kafa dank etti ara tara ruhsat yok evin içinde dönyorum :pr:ruhsat yok neseyse abimle beraber hava kararmaya yakın gittik bulamadık yarın erkenden gidicem aramaya eger bulamazsam ne yapmam gerekir ..

RunemagicK
05 Kasım 2010, 20:47
trafik şubeye gidip para bayılıcaksın. işin temeli para:)

G-han
05 Kasım 2010, 20:51
trafik şubeye gidip para bayılıcaksın. işin temeli para:)

yok abi motoru yeni aldım kaportasını motorunu topladım vergi muayene yapcaktım tüm hevesim kactı cok morelimbozuldu valla :D
:salut::)

ertanos
05 Kasım 2010, 21:27
gazeteye kayıp ilanı vereceksin. ilan ile birlikte trafik şubeye gidip yeni ruhsat çıkarıcaksın. kaybetmenin cezası ruhsat için varmı onu bilmiyorum. nüfus cüzdanında var.

Slayerrr
05 Kasım 2010, 22:34
Önce karakola gidip durumu bildir. Gazeteye ilan vermek zorunlu değil. Eğer aracın muayenesi yoksa ek-1 belgesi doldurarak bu belge üzerine muayeneni yaptır. Muayenesi olsa bile tesbit muayenesi isteyebilirler. Artık sistemden bakabildikleri için istemezler sanırım ama istenirse normal muayeneye girmen gerekmiyor. Yine ek-1 doldurarak muayeneye gidiyorsun ve ruhsatını kaybettiğin için tesbit muayenesi yaptırmak istiyorum diyorsun ve ilginçtir ki bunun için ücret almıyorlar. Bunları tamamladıktan sonra ek-1 belgesi ve bir dilekçeyle herhangi bir trafik tescil şubesine başvuruyorsun belge ücretlerini ödeyip yeni ruhsatına kavuşuyorsun. Geçmiş olsun.

G-han
06 Kasım 2010, 13:54
verdğiniz bilgiler içün cok teşekkrler :rendeer: