PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Son Kazanız :D



Tc-GhG
01 Eylül 2010, 19:56
Mrb lar motorcular .. daha önce buraya ilk kazanız diye başlık açmıştım . benim motorumun 2. günü yaptığım kazayı paylaşarak ..malesef bugün son kazamı yazıyorum . daha 1. haftasını doldurmadı fakat 500 km yaptım . en son dün adana-mersin otobanından ( 75 km ) mersine bir mola vererek ( 10 dk ) 1 saat 15 dk . civarı ulaştım mersin şehir merkezinde ilerlerken önümdeki aracın ani fren yapmasıyla bende panikle frene asılınca yaklaşık 7-8 mt. kaymışım baygındım gözümü hastanede açtık kaskım var başımda hasar yok ancak bacaklarım kollarım eklem ve dirsek yerleri ağır yaralarla kaplı .. motoru kaza yaptığım yerde biir dükkan sahibi almıştı . şimdi gidip almakta istemiyorum yada bir gün motora döneceksem profesyonel bir enduro eğitiminden sonra dönmek istiyorum .. saygılarlar ....

-eren-
01 Eylül 2010, 19:59
Bi besmele çekin binerken yoksa hergün sizin konularınız doldurcak forumu Allah göstermesin.

Geçmiş olsun umarım bu son olur :cat::rendeer:

oktay299
01 Eylül 2010, 20:01
geçmiş olsun bu sonuncu olur umarım..:rendeer:

methal
01 Eylül 2010, 20:14
geçmiş olsn kardeşim ALLAH Tüm MoToRcuLaRı KOruSUn

Levsy
01 Eylül 2010, 20:18
Geçmiş olsun arkadaş.

Motosiklete dönmeden önce bahsettiğin gibi iyi bir eğitim al, buna ihtiyacın var.

LAZ_MAN
01 Eylül 2010, 20:25
Usta sana bi önerim Git bol bol sabunlu suyla gusül abdesti başta olmak üzere güzelce yıkan öyle bin motoruna yolun açık olsun Geçmiş olsun.

crypto
01 Eylül 2010, 20:41
Geçmiş olsun, ama bacaklarında ve kollarında ağır yaralar oluştuysa büyük ihtimalle kot üzerinde t-shir ve kask ile çıkmışsın trafiğe, arkadaşlar lütfen korumaların önemini tecrübe derek öğrenmeye çalışmayalım.

Hele ki Mersin gibi trafikte ne idüğü belirsiz bir ton aracın ve araç sürücüsünün olduğu bir yerde daha da dikkatli olman gerekir, tam bir keşmekeş oranın ana cadde trafikleri, kurallar başka işliyor sanki orada...

Tekrar geçmiş olsun, önce eğitimini al sonra da korumalarını giy. Umarım bu tecrübe sana çok şey katmıştır ve son kazan olur..:cat:

ColdhearteD
01 Eylül 2010, 21:24
benim 1 yıl önce yaşadıklarımı yaşıyorsun bende benzer bi kaza yapmısdım kask vardı kafaya bişi olmadı ama short ve t shirt ile binmişdim sırtımda bacağımda derin yaralar sıyrıklar ve dizde kırık vardı bir daha kesınlıkle binmeyi duşunmuyordum ama son 6 aydır askerde eve gelıp motora bındığım anın hayalllerını kuruyordum ve 2 gun toparlamaya ugrsdıktan sona az once yagmur altında ılk turumu attım :) ve anladımkı ondan uzak kalmam mumkun deıl ..kazanın ızlerını halen tasıyorum ve bacağı eski gücünde deıl .. bnden san tavsiye kurtulmak istiyorsan kendıne başka bir uğraş bul kendını arabaya yada başka bi işe ver normal koşullarda bırakman mumkun olmuyor eğr otomobil kullanmaktan zevk alabılseydım bınmzdım motora tekrar geçmış olsun

yalowa
01 Eylül 2010, 21:57
Aynı şeyi ben ilk zamanlar çok yaşadım. Arabaların aniden durmalarına karşı dikkatli olmak gerekir. Ne olursa olsun aradaki takip mesafesini koruyup, şehir içinde 50-60km'nin üzerine çıkmamak gerekir diye düşünüyorum. Zira ben böyle yaptım ve bir daha böyle bir şey başıma gelmedi. Ha 110-120 ile şehir içinde ilerlerken, önünüzdeki arabanın dibine yapışırsanız, muhtemelen arka camına da yapışırsınız.

Büyük geçmiş olsun. (Ayaklarımdaki yaraların kabuklarını soyarken yazıyorum (: )

Tc-GhG
01 Eylül 2010, 22:38
hepiniz sağolun arkadaşlar çok çok teşekkür ederim .. evet tecrübe oldu . soğutsada korkutsada her ne kadar uzak tutsada motorculuğa devam ... benim gibi bir çok kaza geçiren arkadaşım hepinize çok çok geçmiş olsun diliyorum ve daha çok dikkatli olmanızı istiyorum ..