PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Marmoktan duyuru...



motorcucelebi
17 Haziran 2010, 19:02
Sevgili arkadaşlar,

2006 yılından bu yana, Türkiye deki festival konseptine bir farklılık getirerek, motosiklet camiasını bir araya toplayıp, katılımcılara, eğlence ve tatil imkanı sunan Marmok, en son olarak farklı bir konseptte, MARMOK 2010 GOURMET RIDERS FESTİVALİ’ ni Günlüklü koyunda sizlere sundu. Fakat, güzergah üzerindeki yoğun yağışlardan dolayı, festivale katılmak için yola çıkan, onlarca kişi, yollarda mahsur kaldı yada geri döndü. Buna rağmen çok kalabalıkta olmasa cumartesi gecesine kadar, her şey arzu ettiğimiz gibi oldu, katılımcılar doğanın, denizin ve eğlencenin tadını çıkardılar.
Ana sponsorumuz, Marmaris Yacht Marinanın sahibi Sn. Bilgin Özkaynak işleri dolayısıyla festivalimize katılamadığı için, yerine oğlu Demokan Özkaynak, 12/06/2010 Cumartesi günü düzenlenen boks turnuvasında, madalyaları vermek ve plaket almak için, festivalimize geldi. Ödül dağıtımı sonrası, Marmaris’e dönmek için, festival alanından ayrıldıktan sonra, otopark ta meydana gelen ve hala sebebini bilmediğimiz bir tartışma sonrası maalesef hayatını kaybetti. Sevgili dostumuz, kardeşimiz, Demokan’ı beraberliğimizden 10 dk. Sonra kaybetmek, bizleri ve katılımcıları çok yıprattı ve üzdü. Bu bakımdan, bu güne dek sizlere aylarca emek sarfederek dört festival sunan bizler, bundan sonra, MARMOK festivalleri düzenlememeye karar verdik. Bu üzücü olay bana hiçbir şeyin insanın sağlığından daha fazla değerli olamayacağını bir kez daha hatırlattı. Gereksiz, kırılmalar, kaybedilen dostluklar, anlamsız yazışmalar ve insanlara en iyileri sunmak için yaşanılan stresler, hiçbir festivalin başarısına değmez.
Bu güne dek, festivallerimize katılan veya katılamayan tüm dostlarımıza, bize destek veren tüm firma yetkililerine teşekkür ederim.
Hepinizin yolu açık olsun..