PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MT İZMİR TAYFASI 21/01/06 Saat 19:00da Göztepe Mymoon Da Toplaniyoruz



Sayfa : [1] 2 3

egelim
16 Ocak 2006, 08:57
evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra hem mekanımızı hem de toplantı tarihimizi değiştiriyoruz mekanımız çok güzel fiyatlar çok uygun müzikler çok güzel servis mükemmel nargile bile var cumartesi saat 19:00 da konak tan göztepe yönüne giden ilk otobüs durağında buluşcaz ben önceden orda olurum ben toplarım herkesi yani sahilden değil merkezden gidicez sakın kimse sahil yolundan devam etmesin konak a doğru dönsünler

lancelot35
16 Ocak 2006, 21:49
ya neresi burası bedri bizi maymun etme:queen: aramayalım kık saat

APV41
16 Ocak 2006, 23:32
gezginlere iyi eğlenceler tayfa yok :cat:

lancelot35
16 Ocak 2006, 23:40
evet arkadaşlar bundan sonra tayfa yok.biz motorcuyuz.denizci değil

halaoglu
16 Ocak 2006, 23:42
egelim bana yer ac yalnız motorum yok denizden geliyorum
buluşma yerini bulunur yerde olsun orda bekle

One_Way
16 Ocak 2006, 23:42
evet tayfayı aramızda görmek istemiyoruz, gezginler olarak iyiyiz biz :)

kuvva
16 Ocak 2006, 23:52
Hayrola arkadaşlar, biz motosiklet türkiye izmir tayfasına üye olduğumuzu sanıyorduk, izmir gezgilerinede mi üye olmamız gerekiyor, sizlerle güzellikler paylaşmak için ooofffffff.

One_Way
17 Ocak 2006, 00:07
üye olmak gerekmiyor, arkadaşlar bizim izmir tayfası ismini kullanmamızı istemiyorlarmış, zaten biz de onları aramızda istemiyorduk, mesele kalmadı, biz de İzmir Gezginleri olduk :) (nargile başında olmaktansa gezmeyi sevdiğimiz için bu ismi sevdik)

öz_kan
17 Ocak 2006, 00:29
arkadaşlar ben geliyorum :cat: fakat ortamı germeyelim :wiinkk: bide bu mevzular nerde konuşuluyo çözemedim gitti ya benim uygun olduğum zamanlarda bana uygun olan gezilere ve toplantılara katılmak isterim fakat mesafeleri korumak şartı ile:bounce:

One_Way
17 Ocak 2006, 00:36
ortamı germiyoruz. ortamlar şekillendi, olan oldu biten bitti, herkes kendi grubunda mutlu olsun, hepsi bu..

piyade
17 Ocak 2006, 01:26
Allah nasip ederse saat 22.00 gibi oradayım anca gelirim geç olsun güç olmasın
hayırlısı olsun

TenTen35
17 Ocak 2006, 09:47
gezgin veya tayfa her neyse. Buna bir isim bulmak gerekiyorsa buluruz. Benim tek isteğim sizler gibi güzel dostlarla motosiklet kullanmak. Sizlerle olmaktan da çok mutluyum. Tamam o zaman bende geliyorum. Fakat bi sorun var :). Sizin gibi güzel dostlarla buluşmak nedeni dışında Göztepeye yolumuz pek düşmüyor, malum biz karşıdanız, ksk'lıyız :)
Şaka bi yana gerçekten göztepeyi bilmiyorum ve toplanma yeri hakkında biraz daha ayrıntı alabilirsem sevinirim (Şunun yanı, bunun önü falan...)
Görüşmek üzere.

derin
17 Ocak 2006, 10:26
:pr: :farao: :farao:

KARAKIZ
17 Ocak 2006, 14:07
noluyo ya kim kim kimi istemio ben hiç bişey anlamıorum lütfen ortamı germeyin kimse kimseyi istemio diil bu herkesin kendi tercihidir herkes istediği yere gider tayfa yada gezgn die ayırmak bence yanlı çünkü biz bi grubuz bölünmeyiz:cat:

Barış Şuşut
17 Ocak 2006, 14:21
evet tayfayı aramızda görmek istemiyoruz, gezginler olarak iyiyiz biz :)

:silent: yeni liderler seçilmiş gibi bir his var bende :)

derin
17 Ocak 2006, 14:30
Erkan'ın yazdıkları ile söylemek istediklerinin amacını aştığını anlamasını ve kısa zamanda bir düzeltme yapmasını umuyorum.

:farao: ::yanliss:

KARAKIZ
17 Ocak 2006, 14:35
Erkan'ın yazdıkları ile söylemek istediklerinin amacını aştığını anlamasını ve kısa zamanda bir düzeltme yapmasını umuyorum.

:farao: ::yanliss:

kesinlikle aynı fikirdeyim bu liderlik mevzusu da nerden çıktı onuda anlamadım:farao:

BaByFaCe
17 Ocak 2006, 14:38
neresi burası yaw..
mymoon etmeyın bızı yollarda..:)

Barış Şuşut
17 Ocak 2006, 14:42
bir iş güzel gidiyorsa çoğu zaman nazara gelir ...izmir mükemmel oldu dedik patırtı çıktı ...nüktedan iyi huylu ve güzel insanlardır izmirliler bu tip anlaşmazlıkların en kısa sürede bir çözüme ulaşacağına eminim.....
zaten lider benim kardeşim ne lideri :P

desperadost
17 Ocak 2006, 15:16
sevgili arkadaşlarım sevgili barış BBRR herkeze sevgilerimi gönderiyorum sizden ricam olacak bilmem uygun görürmüsünüz..12 yaşındaki oglum burak görgün ist tofaş 2 minik basketbol takımıyla izmir konak şirinyer polis kolejin spor salonunda 5 gün sürecek türkiye 1 liginin miniklerin katıldığı burger king turnuvasına gitti ...buğün 2 günleri gönül isterki motorcu arkadaşlarım eğer yolları düşerse oradaki miniklere destek verip onları onurlandırmaları minikleri mutlu edecektir :queen: hepinize sevgi ve kazasız yollar...:cat:

Dayı
17 Ocak 2006, 16:09
Selamlar. Foruma yeni katıldım. Cumartesi buluşup Pazar günü için planmı yapıyorsunuz???

KARAKIZ
17 Ocak 2006, 16:12
ya bu toplantı nie cumartesi yaa ne güzel cuma yapıoduk ben cumartesi günü gelemem ki ben o gün bursaya gideceğim:salut:

Dayı
17 Ocak 2006, 16:13
Biz 2 kişiyiz. 2 adet Mondial UT 150 Krosumuz var. Hafta sonları genelde dağlık ormanlık yerlerde dolaşıyoruz. İlgilenen arkadaşlarla tanışmak isteriz.

aakreeep
17 Ocak 2006, 17:18
sevgili arkadaşlarım..bayramda harika bir yolculuk yaptık ve güzel anılar bıraktık.bu sayfalarda şahsi sürtüşmeleriniz bizi çok üzüyor.yaraları beraber konuşarak çözelim.Bizede bu yakışır değilmi?
karakız,seni çok özledim.toplantıda görüşürüz inşallah...
hepinize sevgiler izmir tayfası,gezginler,seyyahlar,çelebiler,yolcular.... ..
her nerede yaşıytor ve yaşatılıyorsan...

KARAKIZ
17 Ocak 2006, 17:37
karakız,seni çok özledim.toplantıda görüşürüz inşallah...

ablacığım bu toplantıda değilde ileri zamanlardaki toplantılarda inşallah bende aranızda olacağım bende seni çok özledim:rendeer:

MrCool
17 Ocak 2006, 17:51
gezgin veya tayfa her neyse. Buna bir isim bulmak gerekiyorsa buluruz. Benim tek isteğim sizler gibi güzel dostlarla motosiklet kullanmak. Sizlerle olmaktan da çok mutluyum. :cat:

noluyo ya kim kim kimi istemio ben hiç bişey anlamıorum lütfen ortamı germeyin kimse kimseyi istemio diil bu herkesin kendi tercihidir herkes istediği yere gider tayfa yada gezgn die ayırmak bence yanlı çünkü biz bi grubuz bölünmeyiz. :cat:

Küçük olanlar bilmez. Eskiden 1980 öncesinde üniversitede okuyan öğrencilere sorarlarmış; "Sağcı mısın solcu musun?" çıkan sonuca göre tepki verirlermiş. Aradan bu kadar zaman geçti, artık hangi motorsiklet grubundasınız şekline dönmüş. (Neyse bu da bir şey, hiç olmazsa sosyo-ekonomik seviye yükselmiş. :P ) İnşallah bu iki grubun yöneticileri benim gibi tarafsız kalmak isteyen kişilere tarafsız davranır. Benim tek amacım konuşup anlaşabildiğim arkadaşlarla toplu halde km yapmak. Belki bu hafta öbür gruba takılırım, belki öbür hafta da diğer grup ile gezerim. Sonuçta motosiklet olayı bir keyiftir. Zorunluluklar olursa işin tadı kaçar. Siyasi misyonu olan kişiler bir araya gelip de bir dernekte toplanırlarsa anlarım. Ancak bizim misyonumuz var mı ve bu kadar kadar kırıcı olmak zorunda mıyız?

Galiba biraz Ruanda gibi olduk. Orada da dış güçler (bizde isteyerek olmadı ama kimse geri çekilmediği için olay giderek büyüyor) yıllardır halkı kardeş olan bu ülkeyi bölmek isterlermiş ancak başaramamışlar. Nasıl ayırsak diye düşünürlerken en sonunda akıllarına Tutsi ve Hutsi diye ayırmak gelmiş. Hangisi hangisi bilmiyorum ama tarımla uğraşanları ile esnafı birbirlerine düşürmüşler ve sonuçta belki de dünyanın en saçma ve en kanlı soykırımı ortaya çıkmış.

Bölünmek zorunda mıyız? Ayrı gruplar kurulsa bile birbirlerine düşman olmak zorundalar mı? Tarafsız olanlara yaşam hakkı var mı? (Tarafsızların da mecburen 3. ayrı bir grup kurmasını ya da gizli gizli 2 grubun üyeleriyle buluştuğunu düşünmek istemiyorum. :cyclopsan

KARAKIZ
17 Ocak 2006, 17:58
tabi biz küçüğüz ya anlamıoruz :mrgreen: neyse şaka bi yana ben umarım bu olayı önümüzdeki hafta toplantıya gelince anlayacağım size bu toplantıda ii eğlenceler:cat:

derin
17 Ocak 2006, 20:17
İzmir tarafsızları diye bir grup kuralım oldu olacak. :farao:

Tuncer Sezen
17 Ocak 2006, 20:40
İzmir tarafsızları diye bir grup kuralım oldu olacak. :farao:

Bende aynı düşünceler içindeyim abi...Konunun tam olarak ne olduğunu hala bilmiyorum ama bildiğim tek şey yazık olduğu hemde çok...O kadar yapılan gezilere,dostluklara,fotolardaki gülümsemelere...:farao:

kuvva
17 Ocak 2006, 21:21
selim, nede güzel yazmışsın hislerime tercüman oldun, ellerine sağlık...

EgeKnn
17 Ocak 2006, 21:26
ya sabır diyorum ama sabrında bir sınırı var cevap vermiyecem dedikçe densizlik etmekte ısrar edenler var

o gurup bu gurup diye birşey yok zaten 2. bir gurup yok cengiz ve beni gurup olarak değerlendiriyorsanız o başka tabi....

yaklaşık 9. aydan bu yana izmirde güzel bir gurup olsun toplanılsın gezilsin diye maddi veya manevi bir çok fedakarlıklarda bulunduk ancak.... gurup her geçen gün kalabalıklaştı toplu sürüşlerde güvenliği sağlamak zorlaşmaya başladı bunlar aşılabilecek çeşitli eğitim ve pratiklerle düzene sokulabilecek sorunlardı aynı zamanda gurupta herşeye muhalefet olan ne yaparsanız yapın memnun edemediğiniz bir takım arkadaşlarda mevcuttu bahar aylarına kadar sabredelim bahara bir eleme şart dediğimiz anda bu ismi mevzubahis olmayan arkadaşlar gördükki kendilerini bu gurupta lider olacak bir takım şeylere kendi başlarına karar verecek ve hükmedecek gibi görmüşler.... !!!

gurupta zaten bir liderlik sözkonusu değildi bir lider yoktu sadece gurup için bir çok fedakarlıklarda bulunan emek veren insanlar vardı yani dağdan gelenler bağdakileri kovdu...!!! izmir tayfasının üyeleri topiğinde bile bir kaç arkadaşı kurucu üye olarak belirttiğimizde bundan fazlasıyla rahatsızlık duyan kişiler oldu ve zaten o topiğin amacıda buydu rahatsızlık duyanları bir görelim kimlerin bizlerle ne gibi sıkıntıları çekememezlikleri var görelim dedik sanırım başarılı amacına ulaşmış bir topik oldu........!!

şimdi lider seçiminden falan bahsediliyo ne lideri ne seçimi içinde bulunduğunuz şartları ve oluşmuş olan gurubun yapısı şekli hakkında bir fikriniz varmı eyyy kraldan fazla kralcılarr...

bu arada ben ne o guruptanım nede bu guruptan diyen arkadaşlara da bir çift sözüm var biz yani cengiz ve ben gurup değiliz birbirine değer veren dost olan iki insanız gurup kurulması gerekiyosa organizasyon yapılması gerekiyosa bunuda en alasından yaparız ama amacımız artık bu değil en azından bahara kadar...!!! gezmek isteyen sevdiği yada olmak istediği insanlarla beraber olmak isteyenler buluşur gezer tozar beni zerre kadar alakadar etmez benimde nezaman canım gezmek isterse halandaha sevdiğim bir araya gelebileceğimiz 3-5 arkadaşım var buluşur gezerim hiç sorun değil ancak.... dediğim gibi bu site kimsenin şahsi malı yada chat alanı değil konu kapandı deyip deyip her forumda her konuda ve mesajlarda sürekli laf sokmak imalarda bulunmak niyeee??? hala neyin çabası ve peşinde bu arkadaşlar sabrın da bir sınırı sessizliğin de bozulacağı bir an var biraz daha dikkat lütfen....

şu anki durumdan gurubun ve guruptaki bir takım kişilerin zevk ve sefada olmaları kendilerini bir anda vay be biz neymişiz düşüncelerinin içinde bulduklarını biliyoruz ama sakinlik ve sükhunetle sizlerin toplantı gezi ve aktivitelerini izliyor ve başarılar diliyoruz allah kaza bela vermesin devamı gelir inşallah

forumlarda bu konuyu daha fazla uzatıp gereksiz polimik yaratmıyalım bırakın isteyen istediğini yapsın kim kiminle olmak istiyorsada olsun kimseye bişey dediğimiz yok

BAHARDA GÖRÜŞMEK ÜZERE.......!!!!!!!!!!

lancelot35
17 Ocak 2006, 22:06
teşekkürler kenan. iyi açıklamışsın bizim kapılarımız herkese açık kapı dışı edilende yok.izmirliyim diyen her arkadaşa kapımız açık dargınlık yok .ok

daspexia
17 Ocak 2006, 22:13
iyi gezmeler


ya bu toplantı nie cumartesi yaa ne güzel cuma yapıoduk ben cumartesi günü gelemem ki ben o gün bursaya gideceğim:salut:
hahahahahaayyyy:queen: :queen: :queen: ne oldu ki kara kız ne işin var bursada bakiim?

derin
17 Ocak 2006, 23:28
Üç kuruşluk bir keyfimiz vardı, onun da içine ettiniz.

Bi karagöl yapalım da resetleyelim bari olayı...:mrgreen: :pr:

EgeKnn
17 Ocak 2006, 23:33
yapalım kanka :bounce:

One_Way
18 Ocak 2006, 00:44
arkadaşlar biz özellikle artık susmaya ve önümüze bakmaya karar verdik, artık bırakın daha fazla deşmeyin, herkes istediğinle beraber olur istemediğinle olmaz. seçimler özgürdür, biz kafadengi arkadaşlarımızla gezilerimize eskisinden de daha keyifle devam ediyoruz, lider olayı falan da yok. APV41 arkadaşımızın da isteği üzerine İZMİR TAYFASI ismini kullanmıyoruz artık. aramızda 2 kişi yok diye bize birşey olmaz merak etmeyin :)

redpepper
18 Ocak 2006, 01:32
leyn bedri o mekan nereden çıktı şimdi ya tam motorumuza kavuşmuşuz evimin dibinde mekan bulmuşsun yürüyerek mi geliyim şimdi :mrgreen:

egelim
18 Ocak 2006, 09:37
arkadaşlar artık siteyi germeye gerek yok biz izmirli motosiklet.net üyeleri olarak tüm izmirli arkadaşları daha önceden nasıl aramızda görüp tanıştıysak bu site sayesinde yine görmek istiyoruz herkes davetlimizdir bu arada benim cengiz ve kenan abi ile aramda hiç kötü bişey olmadı onlarıda aramızda görmek isterim ve yine ben başlığı açtım ama başlık açmak liderlik değildir bizim grupta zaten lider yok bazı işleri üstlenen kişiler var ben bu hafta bu mekanı seçtim işallah beğenirsiniz cefenin açık adresi mithatpaşa cd.no:1056/b güzelyalı izmir arkadaşlar vakıfbank ın orda bu yer ben hepinizi konakta bekliyecem:cherry: :rendeer:

MrCool
18 Ocak 2006, 10:48
Bilmukabele :farao:

Dayı
18 Ocak 2006, 14:17
Selamlar.

Sitenize dün yeni katıldım.
Cumartesi gece buluşma ile ilgili bir şey sormuştum ama maalesef gerginlikten dolayı kimse bir şey yazamadı.
Bugün umarım hararet düşmüştür.
Her toplulukta bazen böyle şeyler olur ama önemli olan sonradan pişman olacağımız derecede kırıcı olmamak.
Dostluklar kolay kurulmuyor bazen susmasını da bilmek lazım.

Dünkü sorum, Genelde Cumartesileri buluşup Pazar Günü gezilecek yer ile ilgili kararlar mı alıyorsunuz?

Kabul ederseniz bizlerde aranıza katılmak isterdik!!

TenTen35
18 Ocak 2006, 16:31
Sevgili dayı,
Öncelikle aramıza hoş geldin, aslında biz cuma akşamları toplanıyorduk (bu arada ben de grubun yeni üyelerindenim) Bu haftaya mahsus cumartesi toplanıyoruz diye umuyorum. Çünkü cuma toplantıları daha cazip geliyordu. Bu arada da kendi fikrimi de sıkıştırmış oldum. Bedri açık adresi yazmış gerçi. İsterseniz direk oraya veya 18:30 gibi Bedri'yle konakta buluşup (ben bizzat öyle yapmayı düşünüyorum) gidebilirsiniz. Toplantı konusu dediğiniz gibi sadece gezi planı yapmak olmuyor. Ağırlıklı motosiklet olmak üzere her konudan sohpet oluşuyor kendiliğinden, ayrıca benim eğitim diye nitelendirdiğim toplu süreşler hakkında arkadaşlarımızın, abilerimizin görüşleri, önerileri konuşuluyor. Bu güne kadar böyle oldu bundan sonra böyle olucak. Herşeyden öte (her nekadar da son olaylarda aksi oluyormuş gibi gözükse de) çok eğlenceli vakit geçiriyoruz. Ben her buluşmayı iple çekiyorum. İnanıyorum sizde tiryakisi olucaksınız. Motorsiklete gönül vermiş vermemiş herkezi de aramıza bekliyoruz. Bize katılanı nasıl olsa motosiklet bağımlısı yaparız:cherry:

lancelot35
18 Ocak 2006, 17:53
Selamlar.

Sitenize dün yeni katıldım.
Cumartesi gece buluşma ile ilgili bir şey sormuştum ama maalesef gerginlikten dolayı kimse bir şey yazamadı.
Bugün umarım hararet düşmüştür.
Her toplulukta bazen böyle şeyler olur ama önemli olan sonradan pişman olacağımız derecede kırıcı olmamak.
Dostluklar kolay kurulmuyor bazen susmasını da bilmek lazım.

Dünkü sorum, Genelde Cumartesileri buluşup Pazar Günü gezilecek yer ile ilgili kararlar mı alıyorsunuz?

Kabul ederseniz bizlerde aranıza katılmak isterdik!!

selam arkadaşım,
öncelikle aramıza hoş geldin.içimizdeki rahatsızlığın dışa vurumu için kusura bakmayın.bunlar düzelecek eskisi gibi olacağız.seninde dediğin gibi sana cevap verememizin sebebide budur.

normalde bizler cuma toplanıyorduk ama bu hafta cumartesi dendi.cumaları toplandığımızda pazara gezi düzenliyorduk.ama bu hafta gezi yapmayı düşünmüyoruz.malum bayramdan yeni çıktık.ama sen yinede aramıza katıl seninle hem tanışmış hemde ortamı görmüş olursun.gerginlikler elbette geçicidir bu grub yeni birbirimizi yeni yeni tanıyoruz.böyle şeylerinde olması normaldir.

buradan izmirli bütün motor sever arkadaşları cumartesi bekliyoruz.

KARAKIZ
18 Ocak 2006, 18:16
iyi gezmeler


hahahahahaayyyy:queen: :queen: :queen: ne oldu ki kara kız ne işin var bursada bakiim?


sevgilimin yanına gitcem artı orda bi toplantı var ona katılcam:)

tiryakim
18 Ocak 2006, 18:28
merhaba sevgili İzmir gubu.Bu kadar yazıldı ve konuşuldu ama halâ konu anlaşılmamış.Bizim ne site nede arkadaşlarla bir sorunumuz var.yapılan geziler monotonlaştığı için problem oldu.Gupta lider değil öncü arkadaşlara ihtiyaç var diye düşünüyorum.Ayrıca kenan sen hatanı biliyosun aslında ama kabul etmiyorsun.Bayram gezisinden önce uzun uzun konuşmuştuk.Eğer birden fazla insan senin için aynı şeyi düşünüyosa...Başka bir açıdan bakman lazım.:wiinkk: tabiki güzel gezilerimiz oldu.teşekkürler ama yeterli olamadın.Bence sana samimi ve dürüst olan insanları kaybetmemelisin nacizane fikrimdir.Cumartesi akşamı görüşmek üzere:) :rendeer:

egelim
18 Ocak 2006, 20:46
evet dayı arkadaşım sen de bizim gruba katılabilirsin ve katıldıktan sonra bizleri daha iyi tanıyabilirsin bu haftalık toplantımız cumartesi toplantıda yine başka bir tarih kararlaştırabiliriz:rendeer: :cherry: :wiinkk:

daspexia
18 Ocak 2006, 22:51
sevgilimin yanına gitcem artı orda bi toplantı var ona katılcam:)
hadi bakalım bizlerdende selam söyle aşkın şoparcana resimleri bekliyoruz özledik keratayı resimlerden bari görelim tamam bizim selamlarımızı ilet.eski üstadlarada selam de ok.onlarıda bekliyoruz resimlerden hadi bakalım.kazasız belasız git.


arkadaşlar bu ayrılık olmaz bende yakında girecem aranıza işlerimi halledeyim tanışıcaz yahu.Böyle ayrı gayrı olmaz ki

okram
18 Ocak 2006, 23:11
Sevgili arkadaşlar,
1 Haftadır hasta yattığımdan konuların da bu aralar koşturuyor durumda olmasından topikleri pek takip edemedim.
Ama insan şu yazılanları okurken bile geriliyor ve üzülüyor.
Lütfen şu iki günlük dünyada kırıcı olmayalım ve birbirimizi sevelim.
Sevemiyorsak ta en azından tahammül edici olalım.
İnşallah iyleşirsem ben de toplantıya geliceğim. Umudum Tüm arkadaşlarımı eksiksiz birarada görebilmekGrubun gittikçe büyümesi kalabalıklaşması taktir edersiniz ki beraberinde farklı düşünce sahibi olan arkadaşların da sayılarının atrmasına neden olmakta. Madem ki gruba katılımda bir sınır koymuyoruz ve asgari müşterk olan motor sevgisi etrafında toplaşıyoruz. O zaman alt gruplar oluşması tabii olacaktır. Bu daha samimi arkadaşlar alt grupları olabildiği gibi farklı arkadaşlarla farklı yerlerde hafta sonları geçirmek isteyen arkadaşlar alt grupları da olacaktır. Tabii olarak oluşacak bu alt gruplar bilmelidirler ki diğer alt gruplar düşman değildir ve ortak çıkarları olan motor sevgisi konularında tek vücut olmak gerektiği günlerde onları yanyana getirecek olan yegane şey seviyeli bir şekilde geçirdikleri geçmiş günler olacaktır.
Sevgi ve saygılarımla:rendeer:

One_Way
19 Ocak 2006, 03:25
sevgili bedri, hep aynı yerlere takılmaktan bıktıktan sonra her ne kadar nasıl biryer olduğunu bilmesek de değişik bir mekan önerdiğin için teşekkürler. senin zevkine güveniyorum :) bundan sonra da değişik ve hoş mekanlarda olsun toplantılarımız

egelim
19 Ocak 2006, 10:17
zaten benimde istediğim gruptaki tüm arkadaşların her hafta farklı mekanlar bulması böyle olursa daha zevkli olur :rendeer:

mkerdal
19 Ocak 2006, 15:08
cumartesi icin not alınmıstır.
oradayım görüsürüz...