PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet Egzozuna Yapışan Hırkası Delil Oldu



Gökhan
01 Nisan 2010, 00:11
Adana'da motosikletli iki kapkaççı, parmak izlerinden yakalandı. Polis, suça delil olarak kapkaç yaptıkları kadının motosikletin egzozuna yapışan hırkasına ait parçayı gösterdi.

Edinilen bilgiye göre, plakasız kırmızı motorsikletli iki kapkaççı, Seyhan ilçesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerinde Fikriye Akbaş'a, aynı gün Meydan mahallesi Meydan caddesinde Esra Özlem Tekin'e, ardından ise Yeşiloba mahallesi Kıyıboyu caddesinde Safiye Özdamar'a ait çantaları çaldı. 3 kadının içinde toplam 220 lira ile cep telefonları ve kredi kartları ile Yeşil Kartları bulunan çantalarını çalan kapkaççılar, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu'na bağlı Güven timlerinin takiplerine rağmen izlerini kaybettirdi.

Bir günde yaşanan üç olay üzerine Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez devreye girdi. Kesmez, motosikletli kapkaççıların yakalanması için polis ekiplerinin daha duyarlı olmasını istedi. Polis, başarısız bir kapkaç olayının ardından ise kırmızı motosikletli iki kişiyi Ova mahallesi 44186 sokağa kadar kovaladı. İki kişi, burada motosikleti bırakıp kayıplara karıştı.

Emniyet Olay Yeri İnceleme ekipleri, şase numarasından motorun 01 KB 731 plakalı olduğunu, sahibinin ise birçok suçtan kaydı olan C.A. olduğunu tespit etti. Motosikletteki incelemede C.A. ile birçok suçtan kaydı olan Cemil Tekin'in parmak izlerine rastlandı. İki kişi Şakirpaşa'daki evlerine yapılan baskınla yakalandı. Gözaltına alınan C.A.'nın kapkaça karışmadığı, yalnızca motosikletin sahibi olduğunu saptanırken ikinci şüpheli olarak ise Cengiz Taymur (19) gözaltına alındı. Gözaltındaki iki kişi kapkaça uğrayan kadınlara da gösterildi, onlar da bu kişileri teşhis etti. Polis, bununla yetinmedi, delil olarak, kapkaça uğrayan Fikriye Akbaş'a ait hırkanın motosiklet egzozuna yapışan parçasını gösterdi.

Gözaltına alınan iki kapkaççının adam yaralama, cinsel istismar, silahlı tehdit ve hırsızlık suçlarından birçok sabıkası bulunuyor. İki kapkaççı, bugün Emniyet Müdürlüğü'nden adli mercilere sevkedildi.

Kaynak:Haberler

RunemagicK
01 Nisan 2010, 00:50
o kadar suça karışmış serbest kalmış, yine serbest kalıcak, bizim tanıdıklarımızada zarar vericek. yaşasın adalet sistemimiz

siyahatmaca
01 Nisan 2010, 00:57
Tam çakal bu...

asfalt meleği
01 Nisan 2010, 01:01
Gözaltına alınan iki kapkaççının adam yaralama, cinsel istismar, silahlı tehdit ve hırsızlık suçlarından birçok sabıkası bulunuyor. İki kapkaççı, bugün Emniyet Müdürlüğü'nden adli mercilere sevkedildi.

Kaynak:Haberler

bu çözüm değil.. bişiler yapmalı, yapabilmeli..

ethemhan
01 Nisan 2010, 02:48
Bende diyorum neden adanada 2-3 gündür polis çevirmeleri sadece motosikletlileri durduryor meğersem konu buymuş :P

deli_mavi
01 Nisan 2010, 03:32
Memlekette herkes kolay para kazanmanin pesinde.Ne diyim.Allah akil fikir versin.Harama saptirmasin...Hem bu dunyada hem oteki dunyada ettiklerini cekerler dilerim...

Bi Atasozu der ki....
Ne ekersen onu bicersin...

Kenpachi
01 Nisan 2010, 03:32
bu çözüm değil.. bişiler yapmalı, yapabilmeli..

Böylelerine birşey olmuyor. Böylelerine biz birşey yaparsak bize olur olan. Yukarıda da söylendiği gibi; "Yaşasın adalet sistemimiz."

Baksana şuna yüzüne vurmuş içindeki pislik.

osmanozkar
01 Nisan 2010, 10:06
Arkadaşlar aslında kimileri islamdaki el kesmeye kızıyorlar abi adam çalmayı gasb etmeyi alışkanlık haline hetirmişse eli kesilsin beee...

ınnowa
01 Nisan 2010, 11:23
öbürsü gün serbestler boşuna yakalamışlar.:farao:

muzaffer1968
01 Nisan 2010, 11:34
Elbette bir gün herşey düzelecek :P

İmza
Polyanna

zeda3000
01 Nisan 2010, 11:39
Ben olsam bu cocugu alir 20 sene boyunca devlet kutuphanesinde kitap okumaya mahkum ederdim. Eninde sonunda kafasi basardi bir seye.Adam ceza evinde halka karsi daha cok kin besliyor ve cikinca yapacagi daha buyuk kotulukleri dusunuyor. Bir kac sene icinde bu adam birini kesin oldurecek.

mertka
01 Nisan 2010, 13:41
benim yorum duman olmuş küfür falanda etmedim aslında :)

motorcu48
01 Nisan 2010, 13:58
anam tipten korktum

sergiowanni
01 Nisan 2010, 16:36
Bende diyorum neden adanada 2-3 gündür polis çevirmeleri sadece motosikletlileri durduryor meğersem konu buymuş :P

bi suç olunca zaten hep olur çevirmeler..o adamı trafikte suç işlemeden bulmalısın arkadaş!daha önce sıklıkla cevirme yapsaydın adamı zaten yakalardın..

m.şanveren
03 Nisan 2010, 15:04
bunun varyaaaaa kaval kemiklerini okey ıstakasıyla kırıcaksın...şunun tipine bak tipineee...çok sinirlendim erotik küfür edicem ama neyse diyorum...

HaYaBuSa_35
04 Nisan 2010, 00:12
alcan bunu tıka basa yedırcen sonra kuma gomcen wc yapamıck çatlıcak Ölcek :P

asfalt meleği
04 Nisan 2010, 07:09
Arkadaşlar aslında kimileri islamdaki el kesmeye kızıyorlar abi adam çalmayı gasb etmeyi alışkanlık haline hetirmişse eli kesilsin beee...

hocam anasını sattımın ülkesinde bi şeriatı eksikti zati, onu da getirelim iyice çorba olsun tüm düzen..

:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:03 ----------

bi çeşit eliminasyon çözümü üretilmeli..

ne bileyim bi ekip kurulmalı, boynuzun kırılmayla bitmeyeceğini görüp, bu inancı kafama iyice yerleştirdiğimde daha yirmili yaşların başındaydım. ki el elden üstündür.. birinin boynuzu kıramayacağın kadar sert geliverir mutlaka.. mertlikle olmuyor bu işlerin çözümü. faili meçhullerle de olmuyor.

daha ekonomik, daha kesin çözümler bulunmalı..

ama hayır şeri hükümler değil.. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:07 ----------

ki kaldı ki hangi birimizi düzelteceğiz, biz daha kendi kendimizi zor düzeltiyoruz. kendisine faydası dokunmayanın başkasına faydası dokunur mu

Ramazan Can
04 Nisan 2010, 09:16
türkiyenin adaleti biraz haksız..........