PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sörf yapmak böyle birşey olsa gerek...



agecu
29 Mart 2010, 18:06
28 mart pazar öğle sonrası yer taksim felaket bir rüzgar hafif hafif ara ara yağmur çiseliyor. Akşam fener maçını izlemek için acelem var ama yağmur yağacak diyede çekiniyorum yağmur tecrübem yok pekde olsun istemiyorum. Mecidiyeköy kalabalık olacağı için saat 5 gibi osmanbey feriköy yolundan okmeydanından otoyola girdim esenlere gidecekken herzamanki gibi haliç kabusum nüksetti ve demeye kalmadan küçük küçük taşlar suratıma doğru geliyor gibi oldu. Oysa taş değilmiş yağmur damlaları ve anında sağanak yağmur haliçi geçene kadar sırılsıklam olmuştu kask hariç korumam da yoktu.
Edirnekapı köprüsünün altın çekdim bi sigara içeyim yağmur dursun diye 15-20 dakika bir motorcu arkaşdaş daha geldi. Muhabbet derken yaklaşık 1 saat geçti ve üşüme ile birlikte kendime geldim ve daha ne kdar ıslanabilirimki dedim çalıştırdım motorumu yola koyuldum. Kaskın camını açıyorum yağmur yüzüme vuruor ve bişe göremiyorum. Kapıyorum busefer hiçbişe göremiyorum. Tek çarem Rabbime sığınmak oldu resmen gözlerimi kapattım ve 70-80 gibi bir hızda yağmur tecrübesini yaşadım o anlarda pek anlamadım ama üstünden zaman geçince çok hoş bi tecrübe ilk defa arabaları umursamadım onlar benden çekinsin nasıl benim için deli dir diyeceklerdi dedim ve güzel ıslak hatta sırılsıklam bir anı oldu....:bounce:

mücahit_89
29 Mart 2010, 18:12
:)çokk iimiş valla.bunu yaşamadan zaten bi tarafı eksik kalır insanın motoru yagmurda sürmekte ayrı bir zevk:)tabi çok arada mesela senede 1 veya 2 kez:queen:yagmurda sürmeye çok alışık olmama ragmen hiç sevmiyorum hep güneş olsun istiyorum:)

agecu
29 Mart 2010, 18:15
:)çokk iimiş valla.bunu yaşamadan zaten bi tarafı eksik kalır insanın motoru yagmurda sürmekte ayrı bir zevk:)tabi çok arada mesela senede 1 veya 2 kez:queen:yagmurda sürmeye çok alışık olmama ragmen hiç sevmiyorum hep güneş olsun istiyorum:)

harika bir duygu tekrar olsada tekrar yapsam aynı şeyleri kazasız belasız tabi:)

WOLKANWOLKAN
30 Mart 2010, 17:51
hava yağışlı yer ıslak, çok ıslak
yağış durmuş ve ıslak veya çok ıslak
yağış yeni başlamış az ıslak
soğuk az buz
soğuk ve yağış viyadükler, köprüler


koşullarında ne kadar sürersek o kadar tecrübe ediniriz (kanaatindeyim)

dikkat, konsantrasyon, tekerlerin kavrama ve motoru hissetme konularında farklılıklar daha bilinçaltında eğitim sağlıyor

zenon
30 Mart 2010, 18:25
Yamurda sürmek güzel ama frenleme cok sıkıntılı lastikler felket kayıyor, birde büyük lastikli aracların sıcrattıgı camurumsu su iğrenc onun dışında cok zevkli gercekten.

Cem 1958
30 Mart 2010, 18:31
cok heyecanlı