PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Motor Arayışı



FRECHH
26 Mart 2010, 18:35
Selamlar,

Arkadaşlar Ankara'da motor bulmak gerçekten sıkıntı bence Ankara'yı pek bilmiyorum tamam ama sahibinden.com'dan falan bakıyorum Ankara'da hiç adam gibi motor yok olanlarda pahalı zaten CBR125 R'ye bile 4.000 TL fiyat çekiyolar. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Ankara'daki oto pazarında motor satışı yapan yerler varmı veya Ankara'da 2.el motor nerden alınır 2 haftadır araştırıyorum hergün takip ediyorum ama hiç düzgün motor düşmedi bu arada Racing tipi motor bakıyorum başlanğıç için. Dediğim gibi 125R ye bile 4.000TL fiyat çekiyolar 4 ü vereceğime 5 veya 5.500 TL verip gt250 R alırım ama bütçem sınırlı ne yapıcamı şaşırdım. Sezonunda açılmasından dolayı arayışlarıma hız vermek istiyorum bi türlü denk gelmiyor. İlginize teşekkür ederim.

Motor sevdalılarınada kazasız belasız sürüşler diliyorum..

aya
26 Mart 2010, 20:01
ankaraya bağımlı kalma derim. iyi ve uygun bir alet nerde olsa gidilir ve alınır.

otopazarında bulamazsın. ancak bayileri dolaşırsanız görürsünüz belki ama onda bile zor. zaten yoldaki motor sayısı kısıtlı, bir de bunların bayiye verilip satılmazsı hepten ihtimalleri düşürüyor. kaldı ki, artık sahibinden.com olduğu sürece kimse gidip bayi ile uğraşmıyor satacağı motor için...

alp_tunay
26 Mart 2010, 20:03
Tek seçenek SAHİBİNDEN .... Artık pazar mazar kalmadı..Eskiden ostimde kurulurdu motor pazarı... Sanırım kalmamıştır artık... :cat:

aya
26 Mart 2010, 20:11
"oto pazarı" halen var ama "moto pazarı" yok. hoş oto pazarına bile gidenler araba almak için değil, gezmek için gidiyor. ordan da pek araba alan yok gibi. ben bile ne kadar zamandır gitmedim, hatırlamıyorum. ve artık doğrusu gereksiz buluyorum... alırken de, satarken de...

huska
26 Mart 2010, 20:21
sadece ankaradan mı alman gerekıyor?turkıyenın tam ortasındasın cıvar ıllerın ılanlarına bak,bırde motor alırken cok acele etme arastır sayet motordan anlıyorsan tek basına gıdıp motoru ıncelıyebılırsın anlamıyorsanda mutlaka bılen bırıyle gıtmen en dogrusu..