PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ehliyet için son gün kayıt ve sınava girebilme ihtimali?



GP500-1st
22 Mart 2010, 04:41
Arkadaşlar yarın(yani bugun) 22 mart ehliyet için son kayıt günü ve çoğu kursun kontenjanı dolmuş durumda. Ben yarın yeri olan bir kurs bulabilirsem güvenebilirmiyim? Çünkü birçok vurguncu sürücü kursu yerim var diyip kayıt almakta ve sizi kandırıp bir sonraki sınava atmakta..

Şirinevlerde konuştugum özcem sürücü kursu şuan civarda ki tüm kurslarda yer bulamıcamı bunun nerede imkansız oldugunu söyledi, aydın sürücü kursuda yer olursa arıcağını söyledi ve geri dönmedi(cumartesi). Ama şirinevler sürücü kursu baştan yerinin olmadığını ama sonradan alabileceğini söyleyip kuşku yarattı( iki kişiydik kaçırmamak için) iki saat ağız yaptı sonra ama bariz yalan söylüyordu..

Ehliyete son günde kayıt olup ehliyet alabilien varmı aranızda. Yarın sabahtan birkaç yer gezicem. Bunlarda muhtemel çok bildik yerler olmucak. sizce yemin billah eden bi kursa güveniyim mi?

Düşünceleriniz ve tecrubeleriniz ne bu konuda?

mavibuz
22 Mart 2010, 05:17
Günydın kardeş bunu dert edip uyuyamadınmı yoksa merterde, merter sürücü kursu var bende oradan alcağım ehliyeti B yi aldım şidi sıra A2 de inşallah orda Ekrem abi var numarasınıda veryim sana 0 532 202 45 67 arar konuşursan yardımcı olabilir numarayı neden aldın derse avcılar devlet hastanesinden fazlı dersin gerçi beni tanımaya bilir zor bir ihtimal ama gerçekleşirse metinin arkadşı diye belirtirsen büyük ihtimal tanır. Bunları takma kafana bukadar yat uyu :)