PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İkinci el motor alıp satmak



zengo
24 Ekim 2009, 16:17
Selamlar ikinci el motor alım satımı ne kadar kolay oluyor bizim ülkemiz de onu öğrenmek istiyorum.
Aklımdaki şeyi söyliyeyim ocak şubat ayı civarında ikinci el bir venox almayı düşünüyorum ama haziran sonunda yurtdışına gitmem gerekiyor 5aylığına ,satıp gitmeyi düşünüyorum harçlık olsun diye yanıma.Bu nekadar gerçekci olur? yada biraz zararına da olsa direk bir galeriye felan satabilir miyim. İşler nasıl yürüyor tecrübeli arkadaşlardan beni biraz bilgilendirmesini rica edeceğim.Şimdiden çok teşekkürler.

necatik35
24 Ekim 2009, 16:22
Bence 5 ay için motosiklet alıp satmak mantıklı değil.Üstelik bu günkü piyasa koşullarında geri satmak çok zor.Hemde önümüzdeki 5 ay kış günlerine gelecek ve doğru dürüst binemeyeceksin.
Ayrıca esnafa ucuza satsan bile satışı almayacak ve 3.şahsa sattığında senden satış isteyecek veya istemeyecek.Senin durumunda yurt dışında olacağın için her ikiside bela.

zengo
24 Ekim 2009, 16:26
hani dedim belki geçen seneki gibi tüm kış güneşli geçer dedim doğru düzgün kar bile yağmamıştı hatırladığım kadarı ama satış hakkında haklısın sanırım çok saçma olmuş düşüncem.2 seneden sonra elime ilk kez fırsat geçti ve alamıyorum motor çok koyuyor bana :)