PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2007 Movistarıma nazar değdi yardım!!



movistarr
22 Ekim 2009, 12:12
arkadaşlar tertemiz ciğeri 10 numara olan motorum nazara geldi. bisikletle çarpıştım. moralim çok bozuk şimdi garaja çektim bekliyo öyle. kafa grenajı sağ yan grenaj çizildi. yan grenajın değişmesi gerek heralde içine çöktü biraz ve direksiyon dönerken değiyor. aynalarımda kırıldı. halbuki hızım 10 bile değil tam köşeyi dönerken oldu. ben hiç tamire götürmedim anlamıyorumda hangi parça nerde kaça ucuza bulunur. siz abilerim bana yardım edermi? masraf kabaca ne olur. bide bu tamir işini kime yaptıracaz grenajlar çizik değiştirsemmi iyi olur yoksa boyatsam mı. masraf edemiycem çok fazla. ne yapayım ben şimdi. herkese kazasız belasız günler dilerim cevaplarınızı bekliycem gözüm kulağım forumda:salut:

serkanADH13
22 Ekim 2009, 16:05
ilk önce bır resım çek,
ve sıteye at,
sonrasında nerede ikamet ettiğini belırtırsen yardımcı olunacaktır,

çünki,
ist içi bır yer soylenecek,
e sende farklı bır şehırde olacaksın hiç bir şey fark etmeyecek,

eğer ist içinde yaşıyorsan,
maslak oto sanayıde tamır yapılabılıyor grenajlara.

Toqi
22 Ekim 2009, 16:20
sende movistar sürüyosan :pr:

yürekçe
22 Ekim 2009, 17:11
yetkili servis diye bir yer duymuşsundur sanırım... parçaların fiyatlarını oradan öğrenebili ve başka honda ustalarından fiyat alıp karşılaştırıp yaptırtabilirisin. sakın unutma "YET - Kİ - Lİ - SER -VİS " :pr::pr::pr:

cihan_34_ist
22 Ekim 2009, 17:47
yetkili servis diye bir yer duymuşsundur sanırım... parçaların fiyatlarını oradan öğrenebili ve başka honda ustalarından fiyat alıp karşılaştırıp yaptırtabilirisin. sakın unutma "YET - Kİ - Lİ - SER -VİS " :pr::pr::pr:

Aynen Katılıyorum Sen biryerin kesildiğinde dikiş attırmak için hastaneyemi gidiyorsun yoksa bilmeyen birinemi diktiriyorsun ? senin motorunun dilindende en iyi Yetkili servis anlar o motoru üreten kişiler nede olsa. senin gibi 1000 kişi geldi onlara öyle düşün. oto sanayi vs.vs Senin için Gülünç bir durum olur moviestar alan birisinin otosanaiye uğradığını hiç görmedim eğer çalıntı vs.vs değilse :cat::wiinkk:

ntticaret
22 Ekim 2009, 17:57
Dikkat etde motorunu sakın kansızlara kaptırma. Örnek: ferrari_tayfur un 600rr ını tamir için geldi aldı bide gittikki motoru başkasına satmış. o kişi ise YALAN MEHMET. forumu oku dolandırıcıları oku

baba_selim
22 Ekim 2009, 18:11
dostum bendede 600rr var senin gibi ufak çaplı motoru yan yatırdım grenajdır aynadır sinyaldir orjinallei 1500 tl varıyo fiyatı.onun için grenajları boyattır hiç gerek yok değistirip masraf yapmaya daha çok çizilir çunku sinyal ve aynalarıda sanayide bulabilirsin bununla geçmiş olsun:)