PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bisan pasific 125 acil!!! ÇOK ACİLL CVP BEKLİYORUM



haruncinar
20 Ekim 2009, 10:38
selamlar arkadaşlar 2 gün önce arkadaşın bisan pasific 125 adında bi mototsikleti var onu aldım bi tur attım sonra tam dönerken ön tekeri kaldırıma hızlıca vurdum teker içine çöktü yürüyemez hala geldi motorsiklet ön maşa mı neymiş o bükülmüş ben pek anlamam motorsikletten dün aradı motorsiketin 375 tl hasarı olduğunu söyledi acaba doğru mu söylüyor.? yada tahmini ne kadardır bu motorun masrafı yorum yapabilecek var mı ?

asfalt meleği
20 Ekim 2009, 10:50
bir laf vardır.. motosiklet düşürenindir..

ki kaldı ki tekerlek jantı şekilsiz bir şekilde içeri kadar girdiyse cidden iyi vurmuşsun demektir, ön maşa da eğilmiş olabilir. tabi bu motosikletin malzeme kalitesini de ortaya koyuyor.

içinin rahat etmesini istiyorsan, internetten alınabilecek bir yer aratıp parçanın fiyatını öğrenebilirsin. tabiki sadece parça değil, jant maşa vb + işçilik masrafını da düşünürsen doğru söylüyor gibi geliyor bana.

ama yine de kendin araştır.

askon
20 Ekim 2009, 11:43
merak edıyor arkadaşlar bır tur istıyor buyuk geçmiş olsun bısıklet değilki bu motosıklet ıyıkı sana bır sey olmamış vardır tabii o kadar tutar tam olarak hasar dediğin gıbıyse ıyı vurmuşsun

mach1
21 Ekim 2009, 00:26
Bence fiyat çok normal zaten sadece jantı 50tl...