PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÇBS Motorsiklet Koruyucu Cila



ugrcn
16 Haziran 2009, 22:37
Bugün alışveriş yaparken oto aksesuarları bölümünde Teflon içerikli parlatıcı, kaplama özelliğine sahip bir cilaya rastladım henüz denemedim ama yarın denicem aranızda bu ürünü daha önce kullanan varmı acaba ? motor temzileme konusunda çok titiz olduğumdan daha öncede bir kaç cila denemiştim bakalım bu nasıl :)

açıklamasında şöyle yazıyor: Yeni veya zamanla parlaklığını kaybetmiş her cins boya üzerine kullanılabilir. Yüzey üzerinde ince parlak bir film tabakası (Teflon+Polyethylen) oluşturur. Güneşin soldurucu Ultraviloe ışın etkilerine karşı motorsikletinizin renk atmasını önler. Boya yüzeyinde trafik kirliliğinin giderilmesi ve temizleme işlemlerinde kullanılabilir. İçerdiği nanoteknolojik Teflon+Polyethylen kaplamasısayesinde asit yağmurları,kuş pisliklerine,çizilmelere ve atmosfer şartlarına karşı motorsikletinizi korur
Motorsikletiniz için özel üretilmiş bu ürün boyalı ve krom yüzeylerde mükemmel parlaklık sağlar. Elle kolayca uygulanbilir. Uygulanan yüzeyde çok çabuk kurur. Silinmesi oldukça kolaydır. Hoş bir koku bırakır. Plastik parçalarda leke bırakmaz. Uygulama sonrasında yıkama gerektirmez. Yüzeyde uzun süre kalıcı bir parlaklık ve koruma sağlar. Hologram oluşturmaz.
http://img517.imageshack.us/img517/4176/resim001tks.jpg
http://img15.imageshack.us/img15/5426/resim002bkd.jpg