PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Holiganlar can aldı



AYDEMİR
19 Mayıs 2009, 18:59
http://img207.imageshack.us/img207/632/fft11mf245593.gif

ANKARA'daki maçtan İzmir'e dönen Karşıyakalı taraftarları taşıyan otobüsten Uşak yakınlarında yola atılan bira şişesi, motosikletli bir gencin hayatına mal oldu. Şişeye çarpmamak için direksiyonu kıran eczacı kalfası 18 yaşındaki Ramazan Aydın'ın kullandığı motosiklet, arkadan gelen kamyonun altında kaldı. Kazada Aydın hayatını kaybetti, arkasında oturan arkadaşı yaralandı. Gözaltına alınan Karşıyakalı 2 taraftar ile kamyon sürücüsü tutuklandı.
Olay, geçen pazar günü öğle saatlerinde, İzmir- Uşak karayolunun 7'nci kilometresinde meydana geldi. Karşıyaka ile Kasımpaşaspor arasında saat 20.30'da Ankara'da oynanacak Süper Lig'e yükselme play off final maçına gidecek Karşıyalı taraftarlar sabah saatlerinde İzmir'den yol çıktı. Karşıyakalı taraftarları taşıyan Tugay E. yönetimindeki 35 S 82044 plakalı otobüs, öğlen saatlerinde Uşak'a ulaştı. Karşıyakalı taraftarlar, iddiaya göre, Kaşbelen Köyü Kavşağı'na gelindiği sırada, yanlarından geçen eczacı kalfası Ramazan Aydın'ın kullandığı plakasız motosiklete doğru bira şişesi fırlattı. Direksiyon kontrolünü yitiren eczacı kalfasının kullandığı motosiklet, arkadan gelen Recep U. yönetimindeki 42 R 4662 plakalı kamyonun altına girdi. Feci kazada, Ramazan Aydın ile arkasında oturan halasının oğlu 23 yaşındaki Adem Adak yaralandı. Durumu ağır olan eczacı kalfası Aydın, müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Adak tedavisinin ardından taburcu edildi.
Şişeyi fırlatıp kazaya neden olduğu iddia edilen Karşıyakalı taraftarları taşıyan otobüsün sürücüsü Turgay E. ve yanında bulunan Hasan D. ile kamyon şoförü Recep U. gözaltına alındı. Aynı zamanda Karşıyaka taraftarı olan otobüs sürücüsünün yüksek oranda alkollü olduğu belirlendi. Üç kişi, sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Uşak E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
Karşıyakalı taraftarlar yüzünden oğullarını kaybeden Aydın Ailesi ise yaşananlara isyan etti. Baba Ali Aydın, “Bir hiç uğruna biricik oğlumu kaybettim. Oğlumu benden ayıranlardan davacıyım. Suçlular cezasını çeksin” dedi.

KARŞIYAKALI TARAFTARLARA YARDIM ETMEK İSTEMİŞLER
Kazayı yaralı olarak atlatan Adem Adak ise Razaman ile birlikte Emirfakı Kaplıcaları'ndan döndüklerini anlatırken, “Kaplıcanın hamam kısmı bozuk olunca yemeğimizi yiyip Uşak'a doğru hareket ettik. Uşak- İzmir Karayolu'nda, yolda kalan Karşıyakalı taraftarların aracını gördük. ‘Yardıma ihtiyacınız var mı?’ diye sorduk. Olmadığını söyleyince biz de yolumuza devam ettik. Kısa süre sonra da o otobüsle karşılaştık. Otobüs bizi solladı. Camlardan bize el kol işareti yapıyorlardı. Biz yavaşladık. Onlar da iyice yavaşladı. Sonra biz aniden onları geçtik. Ardından onlar hızlanıp yine bizi solladılar. Sonra ileride bizi beklediklerini gördük. Yanlarından geçerken kafama bir şişe geldiğini fark ettim. Sonrasını hatırlamıyorum” diye konuştu.

KAYNAK:http://www.milliyet.com.tr/Yasam

alix35
19 Mayıs 2009, 19:06
bu karşıyaka taraftarının sorumsuzca davranışı yüzünden çok büyük acı sonuçlar doğuran kaçıncı olay...:pr: bende 4 yıl bu klüpte futbol oynadıktan sonra bıraktım...ama isterdimki takım süperlige çıksın ve tatsız olyalar olmasın...geçenlerde de özgür arkadaşı kaybettik fanatik olmak gururlanmak değildir...maalesef yine masum insanlara zarar vermişler...olayın ayrıntılarını maça giden ve aynı otobüste olan arkadaşlrımdan dinleyip sizlere aktarırım...allah rahmet eylesin ailesine sabır versin....zaten suçlularıda cezaevine atışmar...

baklawah
19 Mayıs 2009, 22:49
söyleyecek laf /yazacak şey bulamıyorum.:pr: yani direk banlanıcam yoksa...
bu ülkede hayat bu kadar basit ve ucuz işte. bu trafik kazası değil yani resmen cinayete teşebbüs; nasıl bir beyinsizliktir bu yola birşeyler atmak; yok şişe, çöp, mendil, sigara/küllük vs. saymakla bitmez.
bir defasında yazlıkta arkadaşlarla yol kenarında otururken yola bira kutusu atan böyle bir ş.ze ben de elimdeki dondurmayı fırlattım; tam konsola yapıştırdım. inip kafa tutmaya kalktılar; baktılar o kutuyu da ......... sokacaz basıp gittiler.
bunlara her ceza az gelir; bunları eğitemezsiniz.....:farao:

ofdmed
19 Mayıs 2009, 23:01
Uşak'ta önceki gün kamyonun, motosiklete çarpması sonucu, 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı trafik kazasına, Ankara'daki Karşıyaka-Kasımpaşa Bank Asya 1. Lig play-off final maçını izlemeye gidenleri taşıyan otobüsten inen taraftarın, elindeki içki şişesini motosiklete fırlatmasının yol açtığı kaydedildi.

İzmir-Ankara karayolundaki trafik kazasına neden olduğu gerekçesiyle Uşak'ta gözaltına alınan Karşıyaka taraftarı H.D, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kamyonun çarptığı motosiklette bulunan ve kazada yaşamını yitiren Ramazan Aydın'ın (18) babası Ali Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunu kaybetmekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Ölen oğlunun bir eczanede çırak olarak çalıştığını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

''Arkadaşlarıyla eğlenmek için Emirfakı Hamamı'na gitmişler. Oradan dönerken maç izlemeye Ankara'ya giden Karşıyakalı taraftar grubuyla yolda karşılaşmışlar. Taraftarlardan bazıları motosikletle yolda giden oğlum ve arkadaşına el kol hareketleri yaparak hakaret etmiş. Daha sonra yol kenarında duran 35 S 82044 plakalı otobüsten inen H.D. isimli taraftar elindeki içki şişesini motosikletle giden oğlum ve arkadaşına fırlatınca çocuklar dengelerini kaybederek düşmüş. Bu sırada arkadan gelen kamyon, motosikletten düşen oğluma çarparak ölümüne sebep olmuş.''

Oğlunun ölümüne yol açanların cezalandırılmasını, adaletin yerini bulmasını isteyen acılı baba, ''Benim canım yandı, başkasının yanmasın. Bu taraftar terörüne birileri dur desin'' diye konuştu.

-MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ-

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Adem Adak (24) hastaneden taburcu edildikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

''Emirfakı'ya gittik, havuz kapalıydı geri dönüyorduk. Yolda Karşıyaka taraftarlarını taşıyan otobüslerden biri arızalanmıştı. Arkadan gelen 35 S 82044 plakalı otobüs bizi solladı. Bu sırada bazı taraftarlar bize el kol hareketleriyle hakaret etti.

Motosikletin arkasında oturan Ramazan beni uyararak 'Abi o tarafa bakmayalım yanlarından uzaklaşalım ' dedi. Bir süre sonra otobüs önümüzde durdu. İçerisinden inen üç kişiden ikisi alkollü olduğu için yere düştü. İçlerinden biri elindeki şişeyi bize doğru fırlattı. Şişe kafama isabet edince dengemizi kaybederek düştük. Bu sırada arkamızdan gelen 42 R 4662 plakalı kamyon bize çarptı. Ramazan olay yerinde yaşamını yitirdi. Ben yaralandım. Gözümü hastanede açtım.''

Kazaya karışan kamyonla, taraftarları taşıyan otobüs şoförlerinin serbest bırakıldığı bildirildi.

asfalt meleği
19 Mayıs 2009, 23:03
siteden atılma ihtimali de var gerçi ama susamıyorum..

............ çocukları demekten başka bir şey yazamıyorum. bu kadar da hayvanoğlu olunmaz ki.. bu kadar da haysiyetsiz olunmaz ki. nasıl bir köpekliktir nasıl bir şerefsizliktir elin yoldan geçen aracına bira atmak, birinin ölümüne sebep olmak? hemde böyle feci bir şekilde..

bu adamların mezhebi mi cinsi mi geniş diye merak ediyor insan. bu nasıl vicdansızlıktır. hiç mi anası babası sahip çıkmaz dünyaya getirip, saldım çayıra mevlam kayıra demek mi analık babalık?

alp_tunay
19 Mayıs 2009, 23:04
O şişeyi alıcaksın .....sın...... :pr::pr::pr::pr::pr:

halilihsan
19 Mayıs 2009, 23:08
Şişede durduğu gibi durmuyor abii

asfalt meleği
19 Mayıs 2009, 23:12
yazdım diğer başlığa yazacağımı.. umarım hapiste şişenin asıl manasını öğrenir. umarım şişesi elden ele gezdirilir..

enginer6
19 Mayıs 2009, 23:12
yok daha neler yaa. Bu eşşekten olmalarla aynı havayı solumaktan utanıyorum...

tutankhamon
19 Mayıs 2009, 23:13
banlanacağımı biliyorum ama bunlar orospu çoçuğu değilse ne olabilir?
Allah belanızı versin..

Ölen arkadaşa Allah tan rahmet, sevdiklerine başsağlığı diliyorum...

+10000. allah rahmet eylesin..

enginer6
19 Mayıs 2009, 23:18
valla beddua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor... İnşallah bu onursuz köpekler bir daha gün yüzü göremez, inşallah hapiste koğuş ağasının oğlanı olurlar...

PlayLoud
19 Mayıs 2009, 23:21
siteden atılma ihtimali de var gerçi ama susamıyorum..

............ çocukları demekten başka bir şey yazamıyorum. bu kadar da hayvanoğlu olunmaz ki.. bu kadar da haysiyetsiz olunmaz ki. nasıl bir köpekliktir nasıl bir şerefsizliktir elin yoldan geçen aracına bira atmak, birinin ölümüne sebep olmak? hemde böyle feci bir şekilde..

bu adamların mezhebi mi cinsi mi geniş diye merak ediyor insan. bu nasıl vicdansızlıktır. hiç mi anası babası sahip çıkmaz dünyaya getirip, saldım çayıra mevlam kayıra demek mi analık babalık?

+1

söylenecek başka bişey yok...

enginer6
19 Mayıs 2009, 23:28
eşşekten olma falan değil.. mezhebi mi cinsi mi neyi geniş bunların.. belki karşıyaka belki izmir erkek nüfusunun büyük payı vardır böylelerinin dünyaya gelmesinde.. eşşekle falan olacak iş değil bu.. hayvanatın bile bir haysiyeti var..

bunlar tam karma...

valla benim aklım hafzalam almıyo, alkolle falan da alakası yok... bunlar senin dediğin gibi .... çocuğu. Hiç kimse başka neden aramasın

asfalt meleği sen bi de 'bunlar karma demişsin' ben katılmıyorum bunlar süzme o. ç.

GorkeM
19 Mayıs 2009, 23:28
Yorumlarınızda sonuna kadar haklısınız. Fakat kısaltma dahi küfür yazılmamasını rica ederim.

GorkeM
19 Mayıs 2009, 23:29
Aynı konuyu içeren başlıklar birleştirilmiştir.

asfalt meleği
19 Mayıs 2009, 23:32
Yorumlarınızda sonuna kadar haklısınız. Fakat kısaltma dahi küfür yazılmamasını rica ederim.

haklısın. burası bir form ve halka açık sonuçta. kusura bakma.

motopisklet
19 Mayıs 2009, 23:33
forumdan okudugum bi arkadaşinda siyah modifiyeli dogandan kafasina şişe firlatmişlar cok şukur ona bişey olmamiş

allah rahmet eylesin..

ERDEM860
19 Mayıs 2009, 23:37
haklısın. burası bir form ve halka açık sonuçta. kusura bakma.

halk küfür etmior sanki Melek ya:queen:

Görkem anlayışın için gerçekten teşekkürler ama onlara ne desem az vallaha,,,

ofdmed
19 Mayıs 2009, 23:54
Bu insanların kişilik özellikleri arkadaşlar. Alkol alsa da almasa da bu hareketi yaparlar. Aynı insanlar göz kırpmadan insan öldürürler, bununla da övünürler. Yapmadıkları pislik, bulaşmadıkları çirkeflik yoktur. Bir arkadaşımızın canına kıymak ne ilk ne de son vukuatları olacaktır. Bu şahsiyetsiz insanlar bu yolda yaşayıp, bu yolda ölecekler. Maalesef...

_ferkan_
20 Mayıs 2009, 00:32
Allah belalarını versin.Şimdi göğe ermişlerdir heralde.:salut:

Hay.alper.est
20 Mayıs 2009, 00:42
Bir ksk taraftarı olarak bunların olmasına üzüldüm.Allah rahmet eylesin.

siyah_beyaz
20 Mayıs 2009, 00:55
ALLAH rahmet eylesin.

Arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyorum fakat bir laf var "gavura kızıp oruç bozmak" diye lütfen bunu yapmayalım. sakin olalım, küfür etmekle elimize hiç bir şey gelmez, gelmediği gibi kendi kendimize söylenmiş oluyoruz. Bana kalırsa içkiyi yasaklasınlar olsun bitsin...

asfalt meleği
20 Mayıs 2009, 17:56
ALLAH rahmet eylesin.

Arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyorum fakat bir laf var "gavura kızıp oruç bozmak" diye lütfen bunu yapmayalım. sakin olalım, küfür etmekle elimize hiç bir şey gelmez, gelmediği gibi kendi kendimize söylenmiş oluyoruz. Bana kalırsa içkiyi yasaklasınlar olsun bitsin...

içkiyi mi yasaklasınlar.. hocam sen fazla sofusun herhalde.. ben birkaç yıl cumartesi akşamları 12 biranın altına inmediğimi bilirim. ama gidip te kimseye şişe atmadım.

bu maya ile, içtiğin sütle, soy sopla, aldığın eğitimle alakalı bir şey.