PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW R25 İçin Kask



berksenturk
15 Nisan 2009, 19:20
merhabalar, önümüzdeki hafta içinde bir r25 satın almayı planlıyorum, bunun için önce bir kask ve ceket alıcam.
bu eski model motor a yakışacak, kapalı bir kask önerebilecek biri varmıdır acaba ? nazi kaskları ve yarım kaskların çok fazla korumadığını düşünerek kapalı kas üzerinde karar kıldım anca dediğim gibi model olarak bu motora uygun bişeyler bilen varsa, dinlemek isterim.
şimdiden teşekkürler

chopperrider
15 Nisan 2009, 23:20
işin imajına bakacak olursak çapraz fermuarlı bi deri mont, nazi kaskı ve pilot gözlüğü ideal olur tabi ama dediğiniz gibi koruma faktörü çok düşük.
ama full face kask da böyle bi klasikte sırıtır.
marka tavsiye edemem ama amerikan polislerinin taktığı çene ve alın bölgesi olmayıp nazı kaskına yan bölgeler ilave edilmiş kasklar ve gözlük derim. fazla yüksek sürate çıkılmayacağı düşünülürse kullanılabilir gibi geliyo bana.

aargh
16 Nisan 2009, 02:17
Kesinlikle çenesi açık vs. kask önermiyorum.

Arkadaşlar 40-50 km. hızla bile giderken bir şekilde çenenizden darbe almanız durumunda o çene DAĞILIR!

Kapalı kask ya da flip -up çene açılır kask kullan lütfen. Eğer çene açılır alıyorsan da sürüş esnasında LÜTFEN AMA LÜTFEN çenesini kapalı konuma getir.

Saygılar.

yucika
16 Nisan 2009, 11:03
Açık kasklar daha güzel gözükmekle beraber pek kullanışlı olmuyor. Bende ilk kaskımı alırken açık amerikan polis kasklarına benzer şekilde almıştım. Ancak toz sinek rüzgar çok rahatsız ediyor. Daha sonra flipup kask aldım çenesi açılır olanlardan oldukça rahat ettim. Kapalı kaskta var ama flipup daha kullanışlı geliyor. Tabi sürüş esnesında her zaman çenesi kapalı kullanıyorum. Klasik motorlara fazla desenli olayan siyah kask uygun olur. Yine sade siyah deri montla görüntü güzel olur.

berksenturk
16 Nisan 2009, 18:59
tavsiyeler için çok teşekkürler, tabiki koruma kısmına çok önem veriyorum, bugüne kadar bir keeway arn125 ile 3 kaza yaptım, herbirinde kaskım vardı ve ucuz kurtuldum. ama yinede dediğim gibi böyle bir klasikle imajıda düşünmek zorundayım :D
filp up kasklara bakıcam, olmazsa siyah bir fullface alıcam sanırım : )

GorkeM
16 Nisan 2009, 20:02
Airoh TR1 olabilir...

http://www.mototr.com/Custom/MotoTR/TR111.jpg

Veya Nolan N43
http://www.hecosport.com/shop/images/Nolan/N43air_classic4_600_.jpg