PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanuni Storm 150 Cc-keeway Arn 125 Acaba Hangisi?



ssserhann
19 Ekim 2008, 22:35
Açıkcası Bir Motor Tutkunu Değilim...ancak Işlerimin Yoğunluğunu Zamanımın Kısıtlılığını Ve Istanbul Trafiğini Göz ününe Aldığımda Bir Motor şart Dedim,ve Araştırmalara Başladım Amacım 2.el 125 Cc Veya 150 Cc Bir Motor Alıp Ayağımı Yerden Kesmek Ancak Bu Iş Zannedildiği Kadar Kolay Değilmiş Ha Deyince Bir Motor Bulunup Alınamıyor Uzun Araştırmalarım Sonucu 2 Ayrı Markanın 2 Ayrı Sınıf Motor Modellerinde Takılıp Kaldım Ve Siz Tecrübeli Motosiklet.net Kullanıcılarının Ocağına Düştüm. :)
Şimdi Benim Sorum şu Büyük Ve Geniş Bir Model Olan Kanuni Storm 150 Mi Yoksa Keewayin Storma Oranla Daha Ufak Olan Arn 125 Modelimi.

Bu Kıyaslama Bazılarına Saçma Gelebilir Ancak Benim Amacım Araba Alana Kadar Beni Idare Edebilecek Bir Motor .bu Süre Zarfında Bana Trafikte Ve Mekanik Anlamda En Az Sorun çıkaracak Bir Motor Yardımlarınızı Bekliyorum şimdiden Herkese Teşekkürler.

carzywindy
19 Ekim 2008, 22:42
kardeş gerçekten klasik bir yorum olabilir ama ! burnum çok sürttü bu ürünlerden çin malı alma ! 2,el başka kaliteli motorlara bak

ama imkanlar onları gösteriyorsa kesinlikle storm 150 karar senin

ama unutma bu 2.şık

ssserhann
19 Ekim 2008, 22:55
Aslında haklısın çin malı almak büyü bir hata ancak hem parasal anlamda hemde fazla kullanmayı düşünmediğim için yani geçici bir hamle olduğu için çin mallarına yöneliyorum.Yorumun için çok sağol :)