PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha FZ6 Fazer acil yardıma ihtiyacım var =(



moonbronz
28 Mart 2008, 01:18
2005 model, 7800 kilometrede, yetkili servis tarafından satışta bir FZ6 almaya kalktım fakat şöyle birşey var. motor arkadan kazalı ve arka çatalı değiştirilmiş ve ben motordan anlamıyorum :pale: bu parça şasenin devamı değil mi? alırsam elimde patlar mı? bilmiyorum :pale: ekspertize de veremiyorum çünkü satan yetkili servis. ekspertiz :cherry: hiç birşeyi yok taş mübarek diyolar ama satıcıdan başka bi fikre ihtiyacım var. bugün kaporosunu yatıracağım ya da yatırmayacağım. çaresiz kaldım. konu hakkında danışacağım kimse yok ve sadece satıcıya güvenmek zorunda kalacağım.

nooooooooooooollluuuuur yardım edin

bart1969
28 Mart 2008, 01:23
onu alma derim başka da demem.onun af edersin ama kaba konuşcam yüksek hızda kıçını başını yolda tutamazsın.düşük hızda hiç bir şey anlamazsın.

moonbronz
28 Mart 2008, 01:29
Eğer öyleyse doğru tabi. lastiklerin arka arkaya gitmesi varken yan yana gitmesini bende istemem :pr:

asfalt meleği
28 Mart 2008, 01:30
ne kadar doğrudur bilmiyorum ama tanıdıklarım genelde asla hasarlı motosiklete yanaşmıyor..

moonbronz
28 Mart 2008, 01:32
Galiba kaporoyu verip motoru kapatacam diye acele etmem gerekiyor...

peki. çok teşekkürler. çok fazla düşünecek vaktim de yoktu. yetkili servisin satışı olduğu için sorun olmaz diye düşünüyordum. ama demek ki ne olursa olsun çok fazla güvenmemek gerekli galiba.

bu cahil adama yardım ettiğiniz için sağolun. şimdi acele etmeyeceğim ve daha dikkatli olacağım. yeniden çok teşekkürler beyefendiler...

Erhan Erdil
28 Mart 2008, 02:01
Motorun arka çatalı şasiden bağımsızdır. Yani ikisi ayrı parça.
Arka çatala zarar verecek kadar büyük bir kaza geçirmiş ise sadece arka çatal değişimi ile motorun sorunun çözülmesi bence mümkün değil, çatal dışında değişen başka parçalarda olmalı. Almayı düşünüyorsan başka servislerede göstermeni öneririm.

http://img220.imageshack.us/img220/1669/fazeryy1.jpg

alp_tunay
28 Mart 2008, 02:19
Motorun arka çatalı şasiden bağımsızdır. Yani ikisi ayrı parça.
Arka çatala zarar verecek kadar büyük bir kaza geçirmiş ise sadece arka çatal değişimi ile motorun sorunun çözülmesi bence mümkün değil, çatal dışında değişen başka parçalarda olmalı. Almayı düşünüyorsan başka servislerede göstermeni öneririm.



Darbeyi tam arkadan tekerden yediyse değin gibi sorun olur.... Ama yandan yemişse yani tekere yandan vurulmuşsa sadece (salıncak) çatal zarar görür...Milini yada başka yeri eğmesine imkan yoktur......

Fiyatı makulse kaçırılmaz.... Ama değerinden de alınmaz..... :cat::cat::cat:

erdo2002
28 Mart 2008, 02:23
Fiyat nedir aldığınıza deyecek bir miktarmı?Sahibinden.comma baktınızmı?Kazalı motor zor olur uğraştırır adamı.Pertli araba bile alıp satması çok zordur motorda daha beter.:farao:

GKN
28 Mart 2008, 02:37
sen neden kazalı motor almakistiyorsunki?
fiyatı çokmu uygun?
uygunsa sorunyok, arka maşa bağımsız olduğu için,gidişinde bi yamukluk yoksabi sıkıntı çıkmaz, alınabilir
ama piyasadaki diğer motorlarla aynıysafiyat
hiç gerek yok..
ufak sinek miğde bulandırır

moonbronz
28 Mart 2008, 09:06
Beyler =) öncelikle tekrardan sağolun.

araca durur haldeyken trafikte arkadan çarpmışlar. arka çatalda bir yamukluk oluşmuş. düzeltilmesi yeterliymiş fakat (kendileri servis, ellerinde ya) parçayı değiştirmişler. satıcı ve yetkili servis (aynı yer) ; gözün arkada kalmasın150.000 e kadar al kullan tertemiz makina, sıkıntı yaşamazsın diyor.

motor da 9.000 YTL.

MoToR
28 Mart 2008, 09:31
9000 ytl hasarlı makinaya göre çok yüksek fiat ikincisi hiç bilen arkadaşın yokmu götür yanında motoru arka tekerini askıya aldır çalıştırıp 1-2-3-4-5 yap tır titreme varmı belli eder gözü kapalı motor alınmaz kardeşim seni taşıyacak sonuçta can bu kadar ucuz olmamalı

moonbronz
28 Mart 2008, 09:37
valla sevgili arkadaşım, kimse yok yanımda götürebileceğim. ama haklısın. can bu. bu gün o konuyla ilgili ikinci dereceden tanıdık falan gibi birilerini bulmaya çalışırım. bakalım denk gelecek mi? sağolasın....

pininfarina
28 Mart 2008, 10:11
Hocam aklinda soru isareti kalincaya kadar catali yamuk, kazali vs bir motor almak yerine sahibinden.com'da veya herhangi baska yerden temiz bir fazer almayi neden dusunmuyorsun? Duayla degil ki, paranla aliyorsun neticede makineyi ben olsam hic bulasmam kazali-mazali motorla ugrasacagima gider kiz gibi tertemiz bir tane bulur onu alirdim :cherry:

onur1
28 Mart 2008, 10:27
Çatal yamulma esnasında swingarm ın bağlandı noklarında olucaşak mininum oynamada calı değiştirmenin hiç bir anlamı kalmaz haberin ola

Syriana
28 Mart 2008, 10:28
vazgeçtim..........................

bart1969
28 Mart 2008, 11:40
arkadaşım alet güçlü bir alet bende var.
hız meraklısı değilim.otobanda bir defa 191 gördüm ki bu hayatımın hız rekoru:
1.bu alet için 190 çok değil.
2.yollarımız mükemmel değil.
3.bunu alınca sen de göreceksin 110 da bile tutabilmek için devamlı gaz kesmek isteyeceksin.
şimdi sen hangi şartta denersen dene bu aleti alıp 130-140 dan sonra denemek gibi bir şansın olmayacak.düşük hızda da sorunu anlayamazsın.hele hele askıda deneme bile anlama şansın olacağını zannetmiyorum.
anca alırsan göreceksin.
ki bu hızlardaki en ufak falso motoru yerden keser seni de düşürebilir.hele bir de arkaya bagaj takıp yolcu attığında tehlike sınırın çok daha düşük hızlara düşecek.
9000 çok alma.içinde şüphe varsa bedava bile olsa binme.
alete aşık olur alırsın,uzun müddet binersin bişi olmaz,ama sen yapmazsın bir arkadaşşına vermek gafletine düşersin o da 200 yapıyor mu görmek ister ondan sonrasını düşünmek istemem.

moonbronz
28 Mart 2008, 11:48
aha. motosiklet syriana nın çıktı galiba =) neyden vazgeçtin sevgili arkadaşım?

pininfarina, dostum... sahibinden deki fiyatlar beni zorlayacaktır. ve oranında bi garantisi yokmuş dediler. ben bu cehaletle aynı motora oradan 13.000 lira verebilecek kapasitedeyim =)

onur sağolasın. çok yakın bi dostumu buldum. mesleği bu... o yardım edecek. sizin ve onun fikriyle hareket edebileceğim.

bu arada beyfendiler hepinize teşekkürler. konu çözüldü sayılır, yardımlarınızla.

sonuçtan, burada sizleride bilgilendireceğim. alırsam geziye gidelim beraber. olmadı biriniz motorunuzu bana verin =D

hepinize çok teşekkürler.

saygılarımla

Syriana
28 Mart 2008, 11:56
aha. motosiklet syriana nın çıktı galiba =) neyden vazgeçtin sevgili arkadaşım?

arkadaşım acil diye başlık açmışsın sana bir soru sordum baktım üstünden bir saat geldi cevaplamadın bende vazgeçmiştim...:)

dediğim şuydu: eğerki sana motoru öneren servis benim gittiğim yetkili servis ise senin için motoru araştırırım demiştim...ama gerek kalmadı sanırım...

tigermbz
28 Mart 2008, 12:06
arka çatal içi boş profilden oluşuyor, kaldırım kenarına vursan eğilebilir, çok şiddetli bir darbeye gerek yok.

bart1969
28 Mart 2008, 12:20
arka çatal içi boş profilden oluşuyor, kaldırım kenarına vursan eğilebilir, çok şiddetli bir darbeye gerek yok.
arkadaşım kolay eğilebilmek?
sen fazerden mi bahsediyorsun.
pilastik aksam olsa anlarım.yada döküm aksam olsa kırılır onu da anlarım(ayna sapı mesela.).ama hiç bir yere hasar vermeden orayı hafifce eğemezsin.

moonbronz
28 Mart 2008, 15:54
saygıdeğer arakadaşlar...

cihazın tamir ustası benim orta okul arkadaşımın tanışı çıktı. usta; "eğilme vardı. değiştirdik. içi rahat etsin gönül ferahlığıyla alsın" demiş. güvenebilir miyiz diye sordum. güvenilir dedi. satıcıyıda bi kaç yerden sordum. o konuda da referans oldular.

içim rahat etti. kaparoyu verdim. p.tesi inşallah cihaz elimde olacak. hayırlısı olsun diyorum.

yardımlarınızdan, ilginizden ve dostluğunuzdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. düşünmemi sağladınız.

haftaya hepberaber gezmeye gidebiliriz (:

Syriana
28 Mart 2008, 15:56
kaparoyu verdim. p.tesi inşallah cihaz elimde olacak. hayırlısı olsun diyorum.

iyi hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun yeni motorun...:cat:

moonbronz
28 Mart 2008, 16:00
çok teşekkürler :) o zaman şimdiden hepimize kazasız belasız sürüşler :)

jameika34
28 Mart 2008, 16:05
Arka çatal değişsede mutlaka başka biryerleride değişmiştir. Söledikleri gibi düşük hızda hiçbirşey anlamayabilirsin. Fakat sürat arttıkça vibrasyon gibi sorunlar yaratabilir. Mutlaka yanında anlayan birini yada çok farklı yerlerde başka servise getirmeni tavsiye ederim. İş işten geçtikten sonra bir bakmışsın motor seni değil sen motorunu taşımaya başlamışsın.... Çok iyi düşün derim sadece :)

moonbronz
28 Mart 2008, 16:19
haklısınız. elimden geleni yaptım. camiadan araya adam soktum. gitti sağolsun yerinde baktı. ustasına sordu. satıcısını araştırdım. herşey olumlu. geriye kalanı da üzerine binip bir müddet denemeden de anlamak mümkün değilmiş bundan sonrasında. satıcıya da abi motorunu getririm geri dedim :) sağolsun o da "başım üstüne getir ama öyle birşey söz konusu olmayacak. ben 2. el motor alışverişi yaparak para kazanmıyorum. satmak için değil kendime aldım motoru (motor kendi üzerine) ama chopper a dönünce sana kısmet oldu." dedi.

iki tane sonuç çıkacak galiba.

bütçeme uygun bi motor. motoru kullanacağım. hiç sorun çıkarmayacak ve ben mutlu olacağım (bu kadar referanstan sonra onu bekliyorum)
ya da
motor sorunsuz diye alıyorum. motoru kullanacağım. sıkıntı çıkaracak. bende satıcının kapısında yatıp kalkacağım :)

ennginn
28 Mart 2008, 16:31
motor sorunsuz diye alıyorum. motoru kullanacağım. sıkıntı çıkaracak. bende satıcının kapısında yatıp kalkacağım

Yorganınıda al çünkü uzun kalabilirsin.

Şöyle bir örnek vereyim. kaskını yere düşürdün ama görünürde hiçbir şey olmamış gibi ama içeride darbe emici özelliği olan kısmın bozulduğunu göremezsin sende sağlam diye kullanırsın.

Şimdi gelelim motora benim oğlanın motoruna arkadan çarptılar.Şasede hiçbir kırık çıkık gözükmüyor. Kime sorduysam çatlama yapmıştır. Sert bir darbe alırsa (örneğin çukura düşerse şasede çatlak büyür görmessiniz yüksek sürattede dağılabilir gibi söylendi. Bizde motoru pert ettik

İnşallah seninkinde böyle sorunlar olmazda güzel güzel binersin

moonbronz
28 Mart 2008, 16:40
öldürdün beni ennginn abicim ya =) alınca varsa bişey çıkacak herhalde. görecez beraber artık. yani bu benim için bir fırsatta olabilir bir zararda... fırsatı kaçırmak istemiyorum. zararda görmek istemiyorum tabiki. şimdiye kadar yanına varanların görüşleri ve konuşulanlarda olumsuz birşey yok. fırsatı kaçırmış olmayayım diyorum. sizi de bu konuda bi gelişme olursa bilgilendireceğim. (tabi dediğiniz gibi motor dağılırsa bunu yapabilecek sağlıkta olurmuyum bilmiyorum :))

bart1969
28 Mart 2008, 18:45
öldürdün beni ennginn abicim ya =) alınca varsa bişey çıkacak herhalde. görecez beraber artık. yani bu benim için bir fırsatta olabilir bir zararda... fırsatı kaçırmak istemiyorum. zararda görmek istemiyorum tabiki. şimdiye kadar yanına varanların görüşleri ve konuşulanlarda olumsuz birşey yok. fırsatı kaçırmış olmayayım diyorum. sizi de bu konuda bi gelişme olursa bilgilendireceğim. (tabi dediğiniz gibi motor dağılırsa bunu yapabilecek sağlıkta olurmuyum bilmiyorum :))
arkadaşım bak şimdi içine şüphe düştüyse alma.
neden dersen bırak ortaokulu babamın oğlu gelse güenmem.
neden dersen vakti zamanında kaynımın oğluna uyup az daha kazalı vede üstelik motor yemiş opeli alıyordum.kaynımın oğlu bana arabayı satacak ustayla ortaktı(araba ortağın yani.).üstelik ortak dediğim de dede tarafından amca oğlu.
araba 16 ya alıcaktım.hiç tanımadığım birine sordum sağolsun arabada o tarihrte 4 binli
ralık masraf fvar ve bu motor bitik dediydi.
yani:
ortaokul arkadaşına da yalan söylenebilir kimseye güvenme.içine siniyorsa al.

moonbronz
28 Mart 2008, 19:00
bart abicim. sindi abicim. elimde olsa sıfırını alayım gönül ister, o ayrı.

bi ustaya daha sordum bu arada. önden kazalı motorlarda şasi ciddi bir riskmiş. arkadan hasarda, arka çatal şasinin parçası olmadığından, şasiye zarar verme olasılığı nispeten çok daha azmış. (ön tarafının değiştirilmediğini biliyorum. çünkü düşmesinden dolayı far çevresi kasmış. anlayacağım parça değişmemiş ön tarafta.) bununla birlikte arka taraftan da araç perte çıkacak bi hasar almamış.

bart1969
28 Mart 2008, 20:27
bart abicim. sindi abicim. elimde olsa sıfırını alayım gönül ister, o ayrı.

bi ustaya daha sordum bu arada. önden kazalı motorlarda şasi ciddi bir riskmiş. arkadan hasarda, arka çatal şasinin parçası olmadığından, şasiye zarar verme olasılığı nispeten çok daha azmış. (ön tarafının değiştirilmediğini biliyorum. çünkü düşmesinden dolayı far çevresi kasmış. anlayacağım parça değişmemiş ön tarafta.) bununla birlikte arka taraftan da araç perte çıkacak bi hasar almamış.
yok ben kafa karıştırmaya yazmadım.araya felanca tanıdığı koyduk deyince tecrübemi paylaştım.tanıdığı bırak bu devirde akrabana güvenmeyeceksin.
bir şey daha aldın ve memnun kaldın.
paraya sıkışıp sıkışmayacağını satmak zorunda kalıp kalmayacağını düşün.
satmaya kalksan allahın kulu almaz haberin ola.düşün yani servis zor satıyor.
ben gei alırım vs de unut onlar latifedir.pek çok esnaf böyledir.
son kez diyorum içine sindiyse al .

moonbronz
01 Nisan 2008, 01:32
evet beyler. tüm fikirleriniz için teşekkür ederim. beni düşündürdünüz. bende bilenlerle birlikte motoru aldım. kullandım. gayet iyi ;) bi problem yok.

herşey için sağolun.

(bi de resim eklemeyi becerebilsem ekleyecektim ama mümkün olmadı. kusura bakmayın =( )

ennginn
01 Nisan 2008, 08:01
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde binmeni temenni ederim.

moonbronz
01 Nisan 2008, 11:45
sağolasın Engin kardeş =) kazasız belasız sürüşler....

ennginn
01 Nisan 2008, 11:47
Gezilere bekleriz bakalım nasıl gidiyor seninki

erdo2002
01 Nisan 2008, 12:22
Hayırlı uğurlu olsun hocam umarım bir sorun çıkarmaz alet sana.:cat:

Fotograflarını bekliyoruz

moonbronz
01 Nisan 2008, 12:24
ennginn gezilere... tabi ki ;)

erdo, abicim, beceremiyoruuuum resim eklemeyi=) ama çözecem. hırslıyım =)

Gökhan
01 Nisan 2008, 12:58
evet beyler. tüm fikirleriniz için teşekkür ederim. beni düşündürdünüz. bende bilenlerle birlikte motoru aldım. kullandım. gayet iyi ;) bi problem yok.

herşey için sağolun.

(bi de resim eklemeyi becerebilsem ekleyecektim ama mümkün olmadı. kusura bakmayın =( )

http://www.motosiklet.net/forum/forum-kurallari-ve-sik-sorulanlar/29983-mesajiniza-nasil-resim-eklersiniz-resimli-anlatim.html

bu linkten nasıl ekeleyebilecegini ögrenebilirsin .

moonbronz
01 Nisan 2008, 13:31
http://img247.imageshack.us/img247/4258/tunc0028yc5.th.jpg (http://img247.imageshack.us/my.php?image=tunc0028yc5.jpg)

hehe ELİNT için 3 kere; SAĞOL SAĞOL SAĞOL =)

MoToR
01 Nisan 2008, 15:13
moonbronz ermiş muradına biz çıkalım otobana oldu herhalde,hade hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan tekerin düz bassın yolun farın daima açık olsun resmide bi numara büyük koyarsan seviniriz malum yaşlılık seçemiyoruz:queen:

moonbronz
01 Nisan 2008, 17:48
http://img182.imageshack.us/img182/5296/tunc0028tn5.jpg (http://imageshack.us)

istekleriniz benim için emirdir ama abartmışım galiba biraz =D sokak adı bile belli =D çaya beklerim =D

motor... iyi dileklerin için teşekkürler =) güvenli sürüşler =)

ennginn
01 Nisan 2008, 20:28
Güzelde yakışmıssın kerataya, çok temiz gözüküyor

Allah nazardan saklasın

moonbronz
02 Nisan 2008, 13:08
teşekkür ederim =) Şımaracam şimdi ama =)

Allah razı olsun.

hadi, hazır ilk motor alma hikayelerimden anlatayım bir iki tane =)

İlk deneyimler:

Vaka 1:

Daha evvelki mıotorum chopper dı. Fazerimin üstüne bindim. 3 metre kadar kaldırımdan gidip, yola çıkmam lazımdı. 3 metre kadar gittim fakat duramadım =) bana göre fren olması gerektiği yerde; yani chopperlardaki gibi ileride motorun ileri sağ ve solunda değildi =) duramadım :mrgreen: . neden kimse street motorlarda frenin daha geride, kalça hizasında olduğunu söylemediki bana :mrgreen: bende el freniyle durana kadar, kaldırımda bir müddet yolculuk ettim :mrgreen:


Vaka 2:

Yola çıktım. Sağolsun motorcu arkadaşlar (scooterlar) selam veriyorlar büyük abilerine (600 cc fazerım var ya, 98 beygir... ondan büyük abileri dedim) (ilk ben veremiyorum. anlatıcam... çünkü onları göremiyorum...). bende selamlarını alıyorum. yanlız olay şöyle gerçekleşiyor; yandan vınnnnnnnnnnnnnn =) diye bi scooter geçiyor, selamlıyor. ben selamını alıyorum. ve bu esnada 30 km sabit hızdayım ve korkar durumdayım :mrgreen: abi ne bileyim =) hayatımda 600 cc lik motor mu gördüm :mrgreen: adam yanımdan scooterla uçuyo gidiyo, ben inip koşsam daha hızlı gidecem :mrgreen:

Vaka 3:

İst anadolu yakası Maltepe sahilde McDonalds vardır. buralarda olanlar bilir... mekin önünde bi daracık yol vardır. otoparklara gider. ara yoldur yani, otoparkın içidir. orda hep race kullanan arkadaşlar olur ve motoru 20 km süratle giderken ara gazı vererek bağırtırlar. Hep demişimdir "ne gereksiz ve çirkin hareket böyle". Hani "görmemişin motoru olmuş, tutmuş elciğini koparmış" diye... Bende motoru alınca o tarafa bi gittim...

Harika bir duyguymuş :mrgreen: bu akşam iş çıkışı gidip bende bi daha yapacam :mrgreen:


Not: Vaka 3 tamamen latifedir. Kimse üstüne alınmasın =) Bu akşamda oralarda olan varsa; mekin önünde ara gazı veren siyah fazer sahibi ben değilim :mrgreen:

Apprentice
02 Nisan 2008, 13:35
adam nasıl mutlu olmuş:)

güle güle kullan:)
tekerin düz bassın.

bart1969
02 Nisan 2008, 14:08
yanlış mı biliyorum chopper diye arka fren mi kullanmak gerekiyor?ben her daim ön fren kullanmak gerek diye biliyorum.
chopere binersek arkayı mı kullanmak gerek.yoksa sizde arka freni kullanma alışkanlığı mı var arabadan dolayı ayak kullanımına bağlı?

moonbronz
03 Nisan 2008, 00:50
yavaş hızdaki duruşlarda arka freni çok kullanırım. chopperımda ön fren kaynaklı bir kontrolü kaybetme olayı yaşadım. onun da psikolojik etkisi olabilir. şükürler olsun bi yere çarpmadım ya da düşmedim.

normalde de %60 arka %40 ön fren sıkılır diye biryerlerde okumuştum. ama iyi bilene danışmak lazım =) o da ben değilim =)

bart1969
03 Nisan 2008, 13:15
yavaş hızdaki duruşlarda arka freni çok kullanırım. chopperımda ön fren kaynaklı bir kontrolü kaybetme olayı yaşadım. onun da psikolojik etkisi olabilir. şükürler olsun bi yere çarpmadım ya da düşmedim.

normalde de %60 arka %40 ön fren sıkılır diye biryerlerde okumuştum. ama iyi bilene danışmak lazım =) o da ben değilim =)
duruş itibarı ile chopperde belki arkanın fazla sıkılması problem olmuyor olabilir(emin değilim bilen düzeltsin.)ama frende ön ağırlıklı olacak.fazerde arka çok kolay kitler bu da kaymaya neden olur.o pisikolojiden kurtulmak zorundasın.normalde sen henüz doğru düzgün fren bile kullanmamışsındır.çünki fazerde motor kompresyonu çok etkili ;düşük hızlarda neredeyse motoru durdurmaya yetiyor.
%60-70 ön %30-40 arka olacak yani.
chopperde de önü kitlemen hataydı.suç önü sıkmandan değil.ya fazla sıktın kitledin,yada arkanın desteği eksikti(yani arkayı kullanmamıştın.).

shadow slx
18 Haziran 2009, 16:47
selam arkadaşlar eski konuyu tekrar gündeme getirmek istedim çünkü benimde alacağım bir motorda şaseyi komple değiştirmişler üretim hatası sebebiyle diyerek. şimdi size sormak istiyorum bu motor alınırmı? 2006 fz6

korkut 250
18 Haziran 2009, 22:43
selam arkadaşlar eski konuyu tekrar gündeme getirmek istedim çünkü benimde alacağım bir motorda şaseyi komple değiştirmişler üretim hatası sebebiyle diyerek. şimdi size sormak istiyorum bu motor alınırmı? 2006 fz6

Bence kendin bir topic açsaydın daha iyi olurdu.:cat:

ERYİLMAZ
18 Haziran 2009, 23:15
selam arkadaşlar eski konuyu tekrar gündeme getirmek istedim çünkü benimde alacağım bir motorda şaseyi komple değiştirmişler üretim hatası sebebiyle diyerek. şimdi size sormak istiyorum bu motor alınırmı? 2006 fz6

üretim hatası? böyle birşey bence mümkün değildir. bu motorlar fabrikadan çıkana kadar kaç test,kaç kontrolden geçirmiştir kimbilir?

bart1969
19 Haziran 2009, 11:15
selam arkadaşlar eski konuyu tekrar gündeme getirmek istedim çünkü benimde alacağım bir motorda şaseyi komple değiştirmişler üretim hatası sebebiyle diyerek. şimdi size sormak istiyorum bu motor alınırmı? 2006 fz6
yuhingen.komple şase değişmek mi?
yok öle bir şey.
eleman kaza yapmış şase değişmiş.
bu ülkede her şey olur.