PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nic markası hakkında



umutus
17 Eylül 2007, 04:08
Öncelikle konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim eğerki yalnış ise mod arkadaşlardan özürdiliyorum.:rendeer:

Evet arkadaşlar uzunca araştırdım (15dk):mrgreen: bu markayı, yerli üretim yapıyorlar. Fakat pek kullanan arkadaşlara rastlamadığım için sizlere soruyorum nasıldır ?Aranızda kullanan varmı ? Aşağıdaki mont hoşuma gitti fiyatta uygun gibi birde yerli malı olması beni etkiledi.Görüşlerinizi bekliyorum.

MONT BURADA (http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44522&ShowPane=1)

Dipnot: Sizlerden küçük bi ricam var şu markada ki monta da bakmalısın gibi mesajlar atmassanız başlığın amaca ulaşmasında daha bi yardımcı olursunuz bu da beni mutlu eder ama tavsiyelerinize de açığım:cat:

kartalizma1903
17 Eylül 2007, 08:38
bende nic nj 1007 yi almıştım ama boy kesimi acayip küçük(xl bile)olduğundan değiştirdim. netten alıcaksan birde boyun 1.70+ ise hiç alma.birde bu marka pakistan malı yerli olduğunu nerden çıkarttın

umutus
17 Eylül 2007, 13:42
bende nic nj 1007 yi almıştım ama boy kesimi acayip küçük(xl bile)olduğundan değiştirdim. netten alıcaksan birde boyun 1.70+ ise hiç alma.birde bu marka pakistan malı yerli olduğunu nerden çıkarttın

Boyum 1.78 manisa da düzgün bir mağaza olmadığı için netten almayı planlıyorum.

Yerli olduğunuda eyong ' un bi yazısında okumuştum.

http://www.hyosungfanclub.com/forum/showpost.php?p=7038&postcount=1

superzzt
17 Eylül 2007, 21:54
Nic markası yerli ama pakistanda işçilik daha ucuz olduğu için orada fason üretim yaptırıyorlar.Ben deri eldiven almıştım fuardan ve kullandığım en kaliteli ve rahat eldiven.Malzeme kalitesi a kalite işçilikte keza öyle.Marttan beri elimden çıkmadı ve kaza yaptım elimde o eldiven vardı hala onu kullanıyorum herkesede tavsiye ediyorum.(Kaza yaptığımda takribi hızım 75km.idi ve asfalt yolda,motor botum olmasına rağmen ayak bileğim çürümüştü öyle bir kaza yani.)80ytl.e almıştım muadili yabancı markalar 120€ dan başlıyor ve yinede bu kadar kaliteli değil.Hein Gericke eldivenlerim vardı gerçe hala var onları 1saat kullanıyim çıkartiyim kusura bakmayın kaba tabir olacak ama ayak kokusu daha sevimli gelir.Kullandıkları malzeme sentetik ve kesinlikle hava geçirmiyor.Kız arkadaşımla buluşucağım zaman Hein G. eldivenlerimi W.C de çıkartıyordum o derece kötü kokuyordu üstüne üstlük korumalarıda çok çok vasattı.3. çift eldivenim sirkeciden alınma daha ozamanlar anlamıyordum gittim dandik birşey aldım.4 ay yağmurlu havada bile kullandım hala iflas etmedi ama korumaları kendi kendine çatladı.Hiçbir kaza veya düşme yaşamama rağmen.Nic eldivenleri kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim alabileceğiniz en iyi eldiven tabii ki günlük kullanım için yarıştı ,crosstu onlar için uygun değil.Dikkatinizi çekiyorum bu fiyata alınabilecek en iyi eldiven demiyorum sadece alabileceğiniz.Montlarını fuarda denedim 1,85 boydayım ve 90 km. xl.i minnacık geldi ve çok rahatsız etti heralde pakistandaki adamların xl.i için yapılmış.Ama tasarımı fena değildi.Kaliteli mal üreten yerli marka oldumu her türlü överim ama birde şu yerli motor firmalrı örnek alsa.%100 yerli üretim diyip çin mallarını ülkemize sokmasalarda ne güzel olur yada daha kaliteli motor üretseler yıllarca kullansak.Şimdi demeyin biri eldiven biri motor ne alaka çünkü ikinsindede müşteri memnuniyeti ve kalite nemlidir.

muko
18 Eylül 2007, 12:50
Kaliteli mal üreten yerli marka oldumu her türlü överim ama birde şu yerli motor firmalrı örnek alsa.%100 yerli üretim diyip çin mallarını ülkemize sokmasalarda ne güzel olur yada daha kaliteli motor üretseler yıllarca kullansak.:cat:+1000

rots
18 Eylül 2007, 13:05
Umutum koruma ekipmanları konusunda bende almadan önce çok araştırma yaptım ve vardığım sonuç şu oldu; bir koruma ekipmanının koruma özelliğine sahip olması için belli standartlardaki malzemeden üretilmiş olması gerekiyor.Uygun malzemelerden üretilmiş her koruma seni amacına uygun şekilde koruyacaktır.Bunun dışındaki özellikler tamamen konfora ve fonksyonelliğe dayanmakta.Demek isediğim spidi montta alsan rev'it montta alsan ya da Nic te alsan uygun malzemeden üretilmişse seni koruyacaktır.
Senin istediğin montu ben daha önce duymadım ama özelliklerine baktım herhangi bir eksiği yok gibi duruyor.
Fiyat performans açısından baktığında da akıllıca davranıp kullanıcı fikirlerini sormuşsun.
ancak önemli bir nokta var o da (benim fikrim) hiç bir koruma malzemesini internetten alma.
Örnek vereyim; Benim bedenim Large ve dolayısıyla mont almaya gitiğimde large bedenlere baktım.Montu giydiğimde mont üzerime oturdu ama unutma biz bunu koruma amaçlı alıyoruz önemli olan korumalarında üzerimize oturması.
Large bedende korumalar langur lundur oynuyordu kolumda, omzumda."M" bedeni denediğimde mont yine oturdu ama bu sefer korumalarla birlikte. Onun için benim bedenim L ya da M diye güvenme.Git mağazaya dene üzerinde bak içine sinerse al derim ben.
Ve benim yaptığım hatayı yapıp siyah reflektörsüz alma önemli olan koruması ve görünür olması unutma.

MATERYAL:
600 D Poly Cordura kumaş
Reissa su geçirmez kumaş

KORUMA:
Çıkarılabilir CE onaylı
Omuz, dirsek ve sırt korumaları

KONFOR:
İklimleme
Çıkarılabilir iç ceket
Su geçirmez ve hava alabilir Reissa Membran
Kolda, göğüste ve sırtta havalandırma cepleri
Çıkarılabilir yarım balaklava

ERGONOMİ:
Bel, kol, bilek, ve boyun ayarlama kemerleri

Diğer Özellikler:
3M scotchlite reflektör
Su geçirmez iç cepler
YKK fermuar