PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Revit Devil mont, AGV GP1 kask, Clover Eldiven, Sırtlık ve Dizlik



mithrelios
30 Ağustos 2007, 16:39
Revit Devil montumu satıyorum, sadece 2 ay(geçen yaz sonu) çok temiz kullanıldı. motorumu sattıktan sonra 1 senedir elimde tutuyordum yeni motor alirim diye fakat, Türkiye trafiği ve yol koşullarında motosiklet kullanmaktan vazgeçmem sebebiyle elden çıkartıyorum.

montun herhangi bir kusuru yok, yeni gibi, su geçirmez ve termal 2 tane içliği mevcut. yaz aylarında fileli mont kadar olmasa bile belki idare edecek havadarlığa sahip oluyor. sonbaharda su ve rüzgar geçirmez içliği havalar soğuyunca da ek olarak termal içliği takarsanız, neredeyse her hava koşulunda rahat edersiniz. zamanında çok araştırarak ve bir sürü mont inceleyerek almıştım.

bedeni Medium' dur. 1.80 i fazla geçmeyen ve 75 kg civarını fazlaca geçmeyen arkadaşlara uyacaktır.

fiyatı 350 YTL' dir. pazarlık payım maalesef yoktur, mont çok temiz ve detaylara dikkat edilmiş kaliteli bir mont, sıfır fiyatı 450 YTL' den fazla olmalı.

fotoğraflar için:

http://www.geocities.com/bckoksal

fotoğraflarda kırmızısı biraz değişik bordo'ya çalar çıkmış, normalde parlak bir kırmızıdır.

Telefon: 0533 384 31 10
Yer : Ankara
e-posta: bckoksal@gmail.com

Diğer satılık malzemelerim

AGV GP1 43 beden Kask: 100 YTL
Zandona 7'li sırtlık: 70 YTL
Ufo mafsallı dizlik: 50 YTL
Clover SRS eldiven: 80 YTL

bütün malzemelerimi birlikte alırsanız(montla) toplamda pazarlıksız 500 YTL' ye bırakacağım. Kaskta 1-2 ufak çizik var fakat hiç düşmedim veya kaskı çarpmadım. en kötü ihtimal ile, bu konudaki en titiz arkadaş bile kaliteli bir artçı kaskı olarak kullanabilir. diğer malzemeler sıfır ayarında en ufak bir sorunları yoktur. web sitemdeki fotoğraflardan detaylı görülebilirler.