PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgilisi motordan düştü, fark etmedi



Sayfa : [1] 2 3

black_dog_rr
07 Ağustos 2007, 17:34
Büyükçekmece’de bir barda içki içip, eğlendikten sonra sevgilisi Özlem Yolcu ile motosikletle evlerine dönen Tufan Bal, Avcılar’da bariyerlere çarptı.

Bal’ın arkasında oturan genç kız motosikletten düştü, Tufan Bal ise durmayarak yoluna devam etti. Olaydan 10 saat sonra gözaltına alınan Bal, "Kazayı hatırlamıyorum" dedi. Üzerinden araçlar geçen Özlem Yolcu, feci şekilde yaşamını kaybetti.

MOTOR kurye Tufan Bal (29) ile Açık Öğretim Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi kız arkadaşı Özlem Yolcu (20), önceki akşam Büyükçekmece’de bir bara gidip eğlendi. Bardan gece yarısından sonra ayrılan çift, Tufan Bal’ın kullandığı motosikletle İkitelli’deki evlerine gitmek üzere yola çıktı. Bal, yolda durarak bir büfeden bira aldıklarını söyledi. Tufan Bal ile kuaförde çalışan Özlem Yolcu, O-1 Otoyolu üzerinde giderken de bira içmeyi sürdürdü.

TAŞITLAR PARÇALADI

Tufan Bal, Avcılar’a geldikleri saat 03.30 sıralarında bariyerlere çarptı. Bal’ın arkasında oturan Özlem Yolcu motosikletten düştü, Tufan Bal ise durmayarak yoluna devam etti. Otoyola düşen Özlem Yolcu hayatını kaybetti. Yolcu’nun cesedi üzerinden otoyolda hızla seyreden taşıtlar geçti. Sabah ceset parçalarını gören bazı sürücüler polise haber verdi. Polis, ceset parçaları ile birlikte bir cep telefonu, kadın terliği ve parçalanmış kask buldu.

EVİNDE YAKALANDI

Savcının incelemesinin ardından yoldaki ceset parçaları toplanarak Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis Özlem Yolcu’nun kimliğini de kaza yerinde buldu. Yolcu’nun cep telefonunu inceleyen polis, telefonda "Aşkım" diye kayıtlı bulunan Tufan Bal’a ulaştı. İkitelli’deki evinde yakalanarak gözaltına alınan Tufan Bal, Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği’ne getirildi. Polisin olaydan 10 saat sonra gözaltına aldığı Bal’ın aşırı derecede alkollü olduğu belirtildi. Tufan Bal, polise verdiği ilk ifadesinde kazayı hatırlamadığını söyledi. Büyükçekmece sahilinde bir barda içki içip eğlendikten sonra eve döndüklerini belirten Bal, "Dönerken bir büfeden birer bira aldık. Yolda içe içe geliyorduk. Avcılar’da bir ara bariyerlere çarptığımı hatırlıyorum" dedi.

Paramparça oldu

Motosikletten düşen Özlem Yolcu’nun üzerinden otoyolda hızla seyreden araçlar geçti. Genç kızın cesedine ait parçaları gören bazı sürücüler, durumu polise bildirdi. Polis, ceset parçaları ile birlikte, bir kadın terliği, cep telefonu, parçalanmış bir kask buldu.

Kaynak: Hürriyet (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7043076.asp?gid=180&a=597951)



buyrun arkadaşlar çok üzücü allah rahmet eylesin :salut::salut:

pg13
07 Ağustos 2007, 17:37
yuh yaa nasıl farketmez düştüğünü..
bi de içki içiyomuş sürerken!!

adam 1.derece cinayetle yargılanmalı

Syriana
07 Ağustos 2007, 17:42
İSTANBUL Beylikdüzü'nde içki içerek eğlenen kurye Tufan Bal motosikletinin arkasına bindirdiği kız arkadaşı 20 yaşındaki Özlem Yolcu'unun yola düştüğünü farketmedi.


Motosiklette içmeye devam ettiği belirtilen Tufan Bal evine giderken, düşen sevgilisi yoldan geçen araçların altında kalarak paramparça oldu. Özlem Yolcu'nun onlarca aracın altında kalan ceset parçalarının insan vücuduna ait olduğu sabah anlaşıldı.
Beylikdüzü'nde gece buluşan ve sabah saatlerine kadar içki içen Tufan Bal ile Özlem Yolcu, Bal'ın Küçükçekmece’deki evine gitmek üzere yola çıktı. Motosiklete binen çift, yolda alkol almaya devam ederken, arkada oturan Özlem Yolcu, E-5 karayolu üzerinde bariyerlere çarpan motosikletten düştü. Arkadan gelen araçların çarpmasıyla yaşamını yitiren Özlem Yolcu'nun cesedi paramparça oldu. Alkolün etkisiyle sevgilisinin düştüğünü fark etmeyen Tufan Bal ise evine döndü.

Kaza, parçalanmış ceset ve çanta ile çeşitli malzemelerini bu sabah görenlerin polisi aramasıyla ortaya çıktı. Kazada motorun arkasında oturduğu bildirilen Yolcu'nun düşerek hareket halindeki yüzlerce aracın çarpması üzerine parçalanarak feci biçimde can verdiği belirlendi. Kazanın ardından genç kızın cesedinin parçaları yola savrulurken, parçalar polis ve belediye ekipleri tarafından toplanarak poşetlere kondu. Yolda ceset parçalarının yanında bulunan çantanın içinden Özlem Yolcu'ya ait kimlik ve özel eşya çıktı. Kaza yerinde bir de motosiklet kaskı bulundu.

Kazanın ardından kapsamlı soruşturma başlatan polis ekipleri, Özlem Yolcu'nun cep telefonu ve özel eşyasını inceleyerek kısa sürede motosiklet sürücüsü Tufan Bal’a ulaştı. Gözaltına alınarak Avcılar Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen Tufan Bal, ilk ifadesinde Özlem Yolcu ile sevgili olduklarını söyledi. Bal, “Gece buluşarak alkol almaya başladık. Sabaha kadar içtik. Sabah benim evime gitmek için hareket ettik. Yolda durup bira aldık ve yola devam ediyorduk. Küçükçekmece Mevkii'ne geldiğimizde bariyerlere çarptığımızı hatırlıyorum. Dizimden yaralandım. Yola devam ettik. Çok alkollüydüm gözümü evde açtım. Başka bir şey hatırlamıyorum” dedi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

__________________________________________________ __________________________________________________ __

yuh artık yani ya yuhhhh...dicek başka bişey bulamıyorum bu adama...arkandan artçı düşücek ve bunu farketmicen he...bu kadar içicen yani...yazık senin gibi motorcuya be...madem bu kadar içtiniz bu zıkkımı taksiyle falan gidin eve...yazıklar olsun...o kızın ailesine ne hesap vereceksin şimdi he...::ranntign::ranntign::ranntign:

yazık olan kıza oldu...allah rahmet eylesin...ailesine sabır versin...:pale:

onr.sual
07 Ağustos 2007, 17:43
öküzlüğün de bu kadarı yani.afedersiniz ama....

LesPaul
07 Ağustos 2007, 17:44
çok acı gerçekten.
allah rahmet eylesin.
bence de 1. derece cinayetten yargılanmalı bu adam. ne kadar alkollü de olsa, düştüğünü farketmemesi imkansız.

ErTech
07 Ağustos 2007, 17:51
Cinayetten yargılanması gerekir...

Çok acı adam evine gidiyor birde hiç utanmadan...

ARBETUS
07 Ağustos 2007, 18:00
inanamıyorum alkollü motosiklet sürmek. geçen hafta cbf150 si olan bir kuryeyi tem otoyolunda motorunu sürerken bira içiğine tanık oldum. şok oldum. Allah Rahmet eylesin. bu sürücüde en ağır şekilde cezalandırlsın

repsolcu
07 Ağustos 2007, 18:05
bi insan öküz olur ama bu kadarı da olmaz sanıyodum, demek oluyomuş...

malll herifff ::cekic::

mici_ceko_4
07 Ağustos 2007, 18:08
gerçekten hangi devirde hangi zihniyette bu insanlar ben anlıyamıyorum yaaa...

neveragain34
07 Ağustos 2007, 18:15
Arkadaslar bugun bir topik actım bize daha saygılı olsunlar ve motor suruculerıne dıkkat etsınler artık olumler bitsin diye
Ama bunu gorunce susuyorum :(baska dıeyecek bır sey bulamıyorum benım actıgım onay bekleyen topik onay gormesede olur

Gökhan
07 Ağustos 2007, 18:18
Böylelerine trafige çıkmak için izin vermiyeceksin. Salacaksın araziye orda yayılsınlar, geviş getirsinler.

sertacım
07 Ağustos 2007, 18:19
bu adama söyleyecek söz bulamıyorum. buna insan görünümlü yaratık denir anca okadar içtin nediye motora biniyon üstelik artcınla beraber. yuh artık ya umarım müebbet yersin ama bizdeki yasalarla zor tabi...okurken tüylerim ürperdi.yav:cyclopsan

motopirate
07 Ağustos 2007, 18:25
motor süren hayvanın tekiymiş.:farao:katilden farkı yok.kıza yazık olmuş.üzücü.
allah rahmet eylesin.

redrose
07 Ağustos 2007, 18:28
inanılmaz bir olay aymazlığın dik alası, zavallı kız, sevgilisinin ne kadar sevdiği ortada...

tubis
07 Ağustos 2007, 18:31
Olamaz böyle bişey ya inanmıyorum, yazıklar olsun o adama, beş para etmez ciğersiz herif... İçilir mi kardeşim o kadar, hadi içtin motora binilir mi ! Bilinçli bir insan yapmaz bunu, akılları yokmuş demek...

Olan kıza da değil günahsız ailesine oldu.....

cartman
07 Ağustos 2007, 18:32
cinayet tek kelimeyle...yoldan gecen arabalarında hiç fark etmeden ezmesi cok acı. cok kötü bi durum.parçalanmış sanırım. cok üzüldüm bu duyarsızlıga....

AYDEMİR
07 Ağustos 2007, 18:34
Olan kıza olmuş allah rahmet eylesın cok kötü bir durum surucnun yaptıgıda şerefsızlık daha birde gıttıgı yolda alkol alıyor bencede cınayetten yargılanmalı ne kadar içmiş ki kızın düştunu bile fark etmemiş yazık hemde cok yazıkkkkkkkk....................

desperadost
07 Ağustos 2007, 18:42
biz çırpınalım motosiklet'ciyi farkedin diye ''basın'dan destek isteyelim adamın yaptığına bak ondan sonra motosiklet tukaka tabi tukakak al işte adam dinlermi varmı böyle bir şekil....
neyse çok gerildim hayatını kaybeden kardeşimize rahmet diliyorum çok üzgünüm.

Alper_tim
07 Ağustos 2007, 18:43
ohhhaaaa
diyorum başkada bişi demiyorum:farao::farao:

muratti75
07 Ağustos 2007, 19:05
Motosiklet sürücüsünün söyledikleri zaten hiç inandırıcı değil! ayrıca arkadaşlar motordan düşüpte arkadan gelenlerin çarpıp parçalaması korkunç bir ölüm şekli! daha geçen gün yolda bu şekilde çarpılıp parçalanan bir hayvan görmüştüm ve arkadaşıma dönüp,Allah korusun biz de düşşsek bu hale gelicez sanırım demiştim:( Açıkçası bu haberle ben artık motor olayımı bırakıyorum,çünkü ne sürücülerin saygısı var bize ne de yolların...Hiçbiri düzgün değil ve ayrıca çok korumasızız!...Türkiye' de motor kullanmak Allah' a emanet olmak başka bişey değil!..

DrRaptor
07 Ağustos 2007, 19:45
tek kelimeyle tüm motosiklet camiasını, motosiklet karşıtı insanların gözünde bir kez daha küçük düşüren insanlık dışı bir olay.
arkadaşlar. lütfen çevrenizde alkollü olarak araç kullanmaya kalkan herhangi bir kişi olursa ya anahtarını elinden alın ya da direniyorsa arkadaşınız dahi olsa bir şekilde polisin onu durdurmasını sağlayın.
hiçbirşey artık o genç kızı geri getiremiyecek...
çok acı bir ölüm...
kendisine allahtan rahmet, yakınlarına da başsağlığı ve sabır diliyorum....

SeRHaTeKiNci
07 Ağustos 2007, 20:04
ya ne hale geldik bee..
Yazıklar olsun sürücüye de artçıya da..
Artçının aklı neredeymiş o kadar alkol aldıktan sonra motora bindiriyor ve biniyor??

headhunter251
07 Ağustos 2007, 20:06
::rantinp:ben o salağın aklına...::rantinp:
ulan adam içer tamam,gençtir motora biner o da tamam,arkasında arkadaşıda olur onun gibi çılgın o da tamam ama bu öküz nası farketmez yhaa arkadakinin düştüğünü...
Ne sürücüye nede o kıza yazık olmuş ikiside haketmişler çocuk cezasını çeker kız öldüğüyle kalır.olan anaya babaya olur Allah sabır versin ne deyim:farao:

denizcimuzaffer
07 Ağustos 2007, 20:08
Bu bir kaza değil ki yavv:pale:
kendi intiharına birilerini de ortak etmek:pale:

ati_03
07 Ağustos 2007, 20:10
böyle motosikletçilerde var işte..yazık oldu kıza..kim kime hesap verecek ki şimdi..:pale:..böylelerine motosiklet verende hata..:pr:

ucanteneke5
07 Ağustos 2007, 20:37
vay öküz vay.
ya arkadaşlar ben sabah 08:25te ordan geçtim ve parçaları gördüm belediye orta şeridi kapatmış kürekle topluyolardı parçaları bazıların yanından geçtim ve kendi kendime bu belediyeye bişeyler olmuş galiba köpek leşlerini toplamaya başlamışlar diye söylendim ama gerçekler bambaşkaymış birde büyük bi parçanın yanından geçtim ama harbiden insana benzemiyodu vede aynı ezilmiş köpekler gibi kokuyodu:silent:
yazık olmuş kıza allah rahmet eylesin.

hgunarbay
07 Ağustos 2007, 20:39
çok kötü bir haber moottru kullanan kişi en az 5 sene yatar motorosikletimin arkasına artçı alırken çok iyi düşünmemiz gerekli sonuçta araca her binen yolcu sürücünün sorumluluğundandır

blue black
07 Ağustos 2007, 22:14
Biraz önce haberlerde seyrettim
adam hep içiyor hem basıyor düşüyorlar ve motoruna
binip devam ediyor.
Sabah polisler adamin evine gidiyor ve hiç bir şey
hatırlamadığını sarhoş olduğunu vede eve gidip uyudugunu
söylüyor.

aynı şekilde o adi herifi e-5 otoyoluna atacaksın
üstünden yüzlerce araç geçecek parçaları bulunmayacak
Bu nasil bir olay nasil bir vurdum duymazlık???

Biz kendimizi parcalasakta bu kendini bilmez denyolar
oldukca üzgünüm ama arkadaşlar
motorcu her zaman işe yaramaz ve serseri gözüyle bakılacak.

kıllıtarkan
07 Ağustos 2007, 22:31
oohaa ohaaa ohaa yuh be ulan seni insan yerine koyan hayvandır.:pr:

Carcharoth
07 Ağustos 2007, 22:33
7 Ağustos 2007
Felat BOZARSLAN- Uğur ALAATTİNOĞLU/İSTANBUL, (DHA)


Feci ölüm
İSTANBUL Beylikdüzü'nde içki içerek eğlenen kurye Tufan Bal motosikletinin arkasına bindirdiği kız arkadaşı 20 yaşındaki Özlem Yolcu'unun yola düştüğünü farketmedi.

Motosiklette içmeye devam ettiği belirtilen Tufan Bal evine giderken, düşen sevgilisi yoldan geçen araçların altında kalarak paramparça oldu. Özlem Yolcu'nun onlarca aracın altında kalan ceset parçalarının insan vücuduna ait olduğu sabah anlaşıldı.
Beylikdüzü'nde gece buluşan ve sabah saatlerine kadar içki içen Tufan Bal ile Özlem Yolcu, Bal'ın Küçükçekmece’deki evine gitmek üzere yola çıktı. Motosiklete binen çift, yolda alkol almaya devam ederken, arkada oturan Özlem Yolcu, E-5 karayolu üzerinde bariyerlere çarpan motosikletten düştü. Arkadan gelen araçların çarpmasıyla yaşamını yitiren Özlem Yolcu'nun cesedi paramparça oldu. Alkolün etkisiyle sevgilisinin düştüğünü fark etmeyen Tufan Bal ise evine döndü.

Kaza, parçalanmış ceset ve çanta ile çeşitli malzemelerini bu sabah görenlerin polisi aramasıyla ortaya çıktı. Kazada motorun arkasında oturduğu bildirilen Yolcu'nun düşerek hareket halindeki yüzlerce aracın çarpması üzerine /_newsimages/3859549.gifparçalanarak feci biçimde can verdiği belirlendi. Kazanın ardından genç kızın cesedinin parçaları yola savrulurken, parçalar polis ve belediye ekipleri tarafından toplanarak poşetlere kondu. Yolda ceset parçalarının yanında bulunan çantanın içinden Özlem Yolcu'ya ait kimlik ve özel eşya çıktı. Kaza yerinde bir de motosiklet kaskı bulundu.

Kazanın ardından kapsamlı soruşturma başlatan polis ekipleri, Özlem Yolcu'nun cep telefonu ve özel eşyasını inceleyerek kısa sürede motosiklet sürücüsü Tufan Bal’a ulaştı. Gözaltına alınarak Avcılar Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen Tufan Bal, ilk ifadesinde Özlem Yolcu ile sevgili olduklarını söyledi. Bal, “Gece buluşarak alkol almaya başladık. Sabaha kadar içtik. Sabah benim evime gitmek için hareket ettik. Yolda durup bira aldık ve yola devam ediyorduk. Küçükçekmece Mevkii'ne geldiğimizde bariyerlere çarptığımızı hatırlıyorum. Dizimden yaralandım. Yola devam ettik. Çok alkollüydüm gözümü evde açtım. Başka bir şey hatırlamıyorum” dedi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.


http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7043076.asp?gid=180&a=137807

asm
07 Ağustos 2007, 22:42
Alçak adam,kendini düşünmüyorsan bari başkasını düşün diyeceğim ama o ruh o kapasitede birinde nasıl olur bilmiyorum

kızda keşke binmeseydi böyle birinin motoruna,Allah rahmet eylesin çok fena hakkaten

MrCool
07 Ağustos 2007, 23:28
İçki içip araç kullanan arkadaşların bir gün başına çok kolaylıkla gelebilecek bir olay. İçkiyi fazla kaçıranların hiç kendini komple kaybettikleri anlar olmadı mı? Mutlaka olmuştur. İşte bu durumda araç kullanmaya alışıksanız bugün küfrettiğiniz kişi bir de bakarsınız kendiniz olmuş. Son pişmanlık fayda vermez.

Bu adam bildiğim kadarıyla zaten 1. derece cinayetle yargılanacak. 10 yıl hapis istemiyle dava açılır ama ne kadar yer ve ne kadar yatar bilemem.

knkn07
07 Ağustos 2007, 23:39
yaa arkadaş içiyosun bu zıkkımı da yanlız insan sevdigine zarar verir mi bide hatırlamıyorum diyo sonra hadi kendin neysede sevdiğini düşün... gerçekten üzücü ---ALKOL SİZİ İÇMESİN SİZ ONU İÇİN--- bir bira yeterli...:pale:

eczaci101
08 Ağustos 2007, 00:29
Nasıl farkedemez ; olacak iş değil!

Bence bu kızcağızı düşürünce ; arkadan gelenler Rahmetliyi biçerken olay yerinden sıvıştı hepsi bu!

Erkekliğin % 99'u Kaçmak ;

% 1'i ise çok suratli kaçmak diyenlerden...

Tühh yazıklar olsun!

MrCool
08 Ağustos 2007, 00:43
bir bira yeterli...:pale:

Ben biraya dudağımı değdirsem bile binmem. Size göre ılımlı ölçü bir bira; başkasına göre 2, bu kızı düşüren arkadaşa göre belki 4 biraydı ama 4 tane içince zaten az olan iradesini kaybedip üstüne kimbilir 4 tane daha içti. Ama zaten fark etmez, bir bira bile refleksleri kaybettiriyor. Bence otobüsle gidip köküne kadar içmeli-sızmalı ama hiç bir şekilde alkollü motora binmeme yemini edilmeli.

blue black
08 Ağustos 2007, 00:51
Anlamadıgım insan vucudundan geçipte durmayan o insanlıktan çıkmış insanlar.
bu mümkünmü dur be kardeşim belki yaşıyordur hala.

st_erdogan
08 Ağustos 2007, 01:05
Yuh artık bu kadar da olmaz!


çok acı gerçekten.
allah rahmet eylesin.
bence de 1. derece cinayetten yargılanmalı bu adam. ne kadar alkollü de olsa, düştüğünü farketmemesi imkansız.
:cat:

T_uruncu
08 Ağustos 2007, 01:39
bence adam yalan söylüyor..

kızı düşürmüş sonra korkudan basıp gitmiştir..

kendini kurtarmak için de bunları uydurmuştur...

maalesef serseri motorcular var..

motorcu bir arkadaşım bizzat anlatmıştı..

içiyorlar ve klüp çıkışı kızları racing motorlara bindiriyorlar zilzurna sarhoş halde..

düşerlermiş.. ölürlermiş.. umurları değil.. var işte böyle insanlar..

allah rahmet eylesin.. taksiratını affetsin...

aYe
08 Ağustos 2007, 03:08
Az önce başka bir başlıkta kinimi kustum, bu başlığı yeni gördüm, o şerefsiz için burda da bir çift söz sarfediyim...

At yalanı seviyim inananı....

ozrace
08 Ağustos 2007, 05:18
bence bu öküz haketmiş ölmeyi.şimdi vijdanı elveripde rahat uyuyabilecekmi acaba katil adam:pr:

JaNTi
08 Ağustos 2007, 05:52
Bu kaza degil resmen cinayet arkadaşlar..!
Bence alkollu bir şekilde motosiklete binenlerin ehliyeti en az 5 yıl geri alınmalı.Nasıl ki ehliyetsiz motor kullanma konusunda agır yaptırımlar uygulanıyor ise bu konuda da oldukca agır yaptırımlar uygulanabilir.

Luckdove
08 Ağustos 2007, 05:57
Artcinin dustugunu farketmemesi imkansiz. kendini kurtarmak icin zirvaliyor. Kaza yaptiktan sonra birakip kacti muhtemelen.

maximum33
08 Ağustos 2007, 09:24
[[LIST=1]
LIST]
Büyükçekmece’de bir barda içki içip, eğlendikten sonra sevgilisi Özlem Yolcu ile motosikletle evlerine dönen Tufan Bal, Avcılar’da bariyerlere çarptı.



Bal’ın arkasında oturan genç kız motosikletten düştü, Tufan Bal ise durmayarak yoluna devam etti. Olaydan 10 saat sonra gözaltına alınan Bal, "Kazayı hatırlamıyorum" dedi. Üzerinden araçlar geçen Özlem Yolcu, feci şekilde yaşamını kaybetti.

MOTOR kurye Tufan Bal (29) ile Açık Öğretim Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi kız arkadaşı Özlem Yolcu (20), önceki akşam Büyükçekmece’de bir bara gidip eğlendi. Bardan gece yarısından sonra ayrılan çift, Tufan Bal’ın kullandığı motosikletle İkitelli’deki evlerine gitmek üzere yola çıktı. Bal, yolda durarak bir büfeden bira aldıklarını söyledi. Tufan Bal ile kuaförde çalışan Özlem Yolcu, O-1 Otoyolu üzerinde giderken de bira içmeyi sürdürdü.

TAŞITLAR PARÇALADI

Tufan Bal, Avcılar’a geldikleri saat 03.30 sıralarında bariyerlere çarptı. Bal’ın arkasında oturan Özlem Yolcu motosikletten düştü, Tufan Bal ise durmayarak yoluna devam etti. Otoyola düşen Özlem Yolcu hayatını kaybetti. Yolcu’nun cesedi üzerinden otoyolda hızla seyreden taşıtlar geçti. Sabah ceset parçalarını gören bazı sürücüler polise haber verdi. Polis, ceset parçaları ile birlikte bir cep telefonu, kadın terliği ve parçalanmış kask buldu.

EVİNDE YAKALANDI

Savcının incelemesinin ardından yoldaki ceset parçaları toplanarak Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis Özlem Yolcu’nun kimliğini de kaza yerinde buldu. Yolcu’nun cep telefonunu inceleyen polis, telefonda "Aşkım" diye kayıtlı bulunan Tufan Bal’a ulaştı. İkitelli’deki evinde yakalanarak gözaltına alınan Tufan Bal, Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği’ne getirildi. Polisin olaydan 10 saat sonra gözaltına aldığı Bal’ın aşırı derecede alkollü olduğu belirtildi. Tufan Bal, polise verdiği ilk ifadesinde kazayı hatırlamadığını söyledi. Büyükçekmece sahilinde bir barda içki içip eğlendikten sonra eve döndüklerini belirten Bal, "Dönerken bir büfeden birer bira aldık. Yolda içe içe geliyorduk. Avcılar’da bir ara bariyerlere çarptığımı hatırlıyorum" dedi.

Paramparça oldu

Motosikletten düşen Özlem Yolcu’nun üzerinden otoyolda hızla seyreden araçlar geçti. Genç kızın cesedine ait parçaları gören bazı sürücüler, durumu polise bildirdi. Polis, ceset parçaları ile birlikte, bir kadın terliği, cep telefonu, parçalanmış bir kask buldu.[
]hürriyet gazetesinden alıntıdır.
bu kadarınada yuh artık sen hem içkili kullan bariyerlere çarp ondan sonra kızı düşür sınrada hatırlamıyorum de............................................

arinrin
08 Ağustos 2007, 09:28
Bu işin içinde başka olaylar olabilir...

cepni
08 Ağustos 2007, 09:41
ne acaip bir ülkede yaşıyoruz
motosiklet sürücüsünü zaten asmak lazım
ya diyerleri, kız düştükten sonra ona çarpan ve yoluna devam eden, durup yardım etmeyen veya yetkili yerlere haber verme zahmetinde bulunmayanlar insanmı yanii şimdi bu varlıklar. sabah oluyor ceset parçalarını bazı kişiler görüyor polise haber veriyor!!! yazık beeee

barrokas
08 Ağustos 2007, 09:55
çok hazin ve zulüm bir olay allah rahmet eylesin,abi her zaman söylerim artçı ayağı yaş ayak:cat:

moto_yunus
08 Ağustos 2007, 09:56
gerçektende yuh yani.....

tubis
08 Ağustos 2007, 09:59
http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/34854-gene-kaza.html

alp_tunay
08 Ağustos 2007, 10:02
http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/34854-gene-kaza-2.html


Verilmişti..Okumuyormusun...Dünden beri konuşuluyor....

kawasakı_37
08 Ağustos 2007, 10:02
oha be kardesım bkadarda olmaz...bu cın malları dagıttı trafı bukadar....bedavadan motor adı altında kulusturla-er dagıtmaya baslıyınca ılkokulcocuguda motor la gezıyor ve burda coluk cocuk kaza defa kaza yaptı..ve olumle sonuclananlarda oldu bu hukumet boyle devam ettıkce daha kotulerınıde gorecegımızden emınım...