PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adana METEF Fuarı Açılıyor 28-05-2007 / 31-05-2007



teknikhoca
26 Mayıs 2007, 17:55
Herkese merhabalar;

28.05.2007-31.05.2007 tarihleri arasında düzenlenecek olan Adana Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumları Tanıtım Fuarına herkes davetlidir. Burada Adana'da eğitim veren Kız teknik, Erkek Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek eğitimi, Teknik Lise ve Branş eğiğimleri veren kurumların tanıtımları, branşları, eğitim sonrası iş imkanlarının neler olduğu, mesleki eğitimin geleceği konularında çok detaylı bilgiler verilecektir. Ayrıca, her okulun gerek endüstriyel gerekse hobi amaçlı üretimleri ile, başarılı öğrencilerin sunumlarıda sergilenecektir.

Mesleki ve teknik eğitim hakkında merakınız varsa, meslek liselerinin "orta öğretimden sonra herhangi bir üniversiteye gidemeyecek, okuyamayacak, halk diliyle "bir baltaya sap olamayacak" " öğrencilerin gönderildiği kurumlar olduğuna inanıyorsanız, meslek liselerine giden öğrencilerin "üniversite şansları yoktur" fikrine sahipseniz, bu fuarı kaçırmamanızı tavsiye ederim. Zira bu fuarda, meslek liselerinin zeki, çalışkan, sayısal ve sözel konulara son derece hakim kişiler olduğunu, verilen eğitimin "tornavida tutmaktan" ibaret olmadığını, meslek lisesi öğrencilerinin üniversitede de şansları olduğunu, dahası, üniversite eğitimine ihtiyaçlarının olmadığını bu fuarda görme fırsatına sahip olacaksınız.

Perşembe günü 30.05.2007 perşembe günü saat 17:00'da Kiremithane E.M.L. Türk Halk Müziği Korosu hocaları ve öğretmenleri, güzel bir dinleti sunacaktır.

Hepinizi bekliyoruz. Lütfen bu gençlerin gerçekten doğru bir karar verdiklerini, onların geleceklerinde önemli bir adım atmalarında destek olduğunuzu fuara sadece yarım saatinizi ayırarak gösterelim. Zira bugün işsizliğin, Avrupa ve Çin pazarı ile mücadelenin tek adresi mesleki ve teknik eğitimle yetişmiş, kalifiye elemanlardır.