PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 31 TEMMUZ 2005 - KERPE GEZİSİ!!!



Sayfa : [1] 2

Erhan Erdil
25 Temmuz 2005, 12:03
31 Temmuz 2005 Pazar günü Kerpe'ye gidiyoruz.

Gidilecek yer: İzmit'in Kandıra ilçesinin Karadeniz sahilinde olan Kerpe.
Kerpe sahildeki mağaralar ve falezleri ile meşhur. Görsel olarak oldukça iyi, isteyenler denize girebilir.
Buluşma Yeri : Tem otoyol gişeleri girişi
Saat: 09:30
Güzergah: İzmit'i tünelleri geçip kent içine girmeden, arkadan dolaşarak Kandıra yol ayrımına gelecekler. Buradan gişelere ücret ödeyerek geçtikten sonra Shell akaryakıt istasyonu üzerinden aynı konfor aynı güzellikle bu defa 3 şeritli yapılan Kandıra yoluyla tatlı meyili çıkıp hafif ve zevkli virajlar eşliğinde orman içinden geçerek Kandıra'ya ulaşacaklar. Kandıra merkezden 10 km sonra yine asfalt yine yemyeşil bu defa 2 şeritli yoldan bu şirin tatil mahallesine cetvel gibi dümdüz bir yolla gireceksiniz. Bu güzergah motosiklet sürücüleri içinde tozsuz topraksız temiz zeminli, Kerpe ve Kefken'e zevkli, manzaralı bir yol vaad ediyor.
Yol yaklaşık 1sa.45dk ile 2saat arasında suruyor. Otoyolda ortalama surratimiz 100-110km diger sehir ici yollarda 70-90 arasında olacaktır.

http://www.sihirlitur.com/gezi/kerpe/images/harita.jpg



Kerpe Hakkında :
Kerpe yakın zamana kadar kendi halinde küçük bir balıkçı köyüydü. İstanbul'a yakınlığı, el değmemiş doğası, denizi ve doğal çevresi, ile "keşfediliverdi. " Birbiri ardına yazlıklar yapılmaya başlandı. Gene de güzelliğini koruyor henüz. Kerpe'ye Kandıra'dan sonra hafif bir eğimle ve çam ormanının içinden geçilerek giriliyor. Kerpe yeşillikler içinde karşınıza çıkıveriyor. Kerpe'nin en çekici tarafı, dalgaları ile tanınan Karadeniz kıyısında denizinin her zaman durgun olması. Kerpe koyunu birbirinden çekici kayalıklar sarmış.

Hırçın Karadeniz kayaları dövmüş ve bir mimar ustalığı ile onlara şekil vermiş. Birileri önayak olsa da burada bir konser verilse ne güzel olur. Bir de bu gözle bakın, sanırım bize hak vereceksiniz. Kerpe içinde deniz sığ. 150 m yürüyorsunuz da boyunuzu aşmıyor. Koyun dışına çıkıp Karadeniz'in kıyılarında dolaşmanın ayrı bir tadı var. Denizin dalgalarının yıllar boyunca döve döve şekillendirdiği kayaların görüntüsü etkileyici, belki de ürkütücü. "Heykelkaya"ların en ilgincini Kerpe burnunun arka tarafında görebilirsiniz.

Yolun Sonundaki Lezzet; Kerpe
Öncelikle Kandıra yolu öyle bir yapılmış ki, direksiyon başında araç kullanmanın, yolun zevkine varıyor, tatile dinlenmeye gittiğinizi fark ediyorsunuz. Bitki örtüsü sık. Yeşilin yüzlerce tonu seçilebiliyor. Arazi yapısı monotonluktan uzak, tepeler değişken bu panorama sahile gelene kadar böyle sürüp gidiyor. Esas çarpıcı nokta Kerpe Burnu'nda karşınıza çıkıyor. Kerpe Kayalıkları görenleri hayrete düşürüyor!...

Tarihte Kerpe
Tarihte Kalpe olarak anılan Kerpe, İstanbul'dan üç kürek günü mesafede gösterilir, "öküz boynuzu biçiminde tarif edilirmiş. İtalya'dan yola çıkan denizciler Trabzon'a getirdikleri çeşitli eşyaları, Rusya'dan veya İpek Yolu'yla gelip Kandıra'dan geçen tüccarlar hep aynı noktada mallarının değiş tokuşlarını Trabzon'da yaparlarmış. Bu güzergah üzerinde denizciler, denizin uygun olmayan durumlarında Karadeniz'deki tek doğal liman olan Kerpe'ye sığınırlarmış. Karadeniz'in batıya bakan bu tek koyu deniz fırtınalı da olsa dalgasız koy korunaklı bir liman olarak kullanılırmış. Açık deniz özelliği görünmeyen koyun, zemini kum, derinliği 50 metre boyunca diz hizasını geçmeyince günümüzde çocukların bile emniyetle yüzecekleri eşi bulunmaz bir plaj konumuna geçmiş. Geçtiğimiz yıl yapılan altyapı çalışmaları bitirilmiş, Kerpe'deki foseptik sistemi kaldırılıp kanalizasyon döşenerek arıtma sistemi hizmete sokulmuş ve denizin tertemiz olması sağlanmış. Kerpe şimdi "Mavi Bayrak" peşinde.

Kerpe'de neler yapabilirsiniz?
Temiz deniz ve orman havası teneffüs ederek, yeşile ve Rusya'ya uzanan ufuk hattına bakarak gözlerinizi ve bedeninizi dinlendirirken leziz bir yemek yiyebilirsiniz. Orman içinde veya sahil kayalıklarında ailece veya grupla hatta yalnız yürüyüşe çıkabilir, enerji depolarsınız. Tekne kiralayıp Kerpe çevresinde dolaşabilir, Kerpe Burnu arkasındaki Miço Limanı'nın anıt kayalarını, gizli koylarını, dehlizlerini birde denizden görebilirsiniz. Kerpe yakınlarındaki Sarısu ve Kurtyeri deresinde oltayla sazan avcılığı yapabilirsiniz. Av sezonunda Rusya'dan gelen bıldırcın, çulluk, Balkanlar'dan gelen üveyiklere rastlayabilirsiniz. Kerpe merkezde çay bahçelerinde, cafelerde oturabilir, trafiğe kapalı gezi alanında dolaşabilirsiniz. Su altına meraklıysanız Kerpe Burnu kayalıklarında denize girip zıpkınla kefal, levrek, kofana, karagöz avlayabilir, 10-12 metre derinlikte yatan amphoraları görebilirsiniz. Bu kayalıklarda uçurtma uçurabilir, fotoğraf çekebilir, resim yapabilir, beraberinizde getirdiğiniz havlu veya şezlonglarda güneşlenebilir, denize girebilir, akşam olunca da Ayvalık'ın "şeytan sofrası"ndaki gün batımını anımsatır biçimde Kerpe'de de nazlana nazlana denize batan güneşin şölenini elinizdeki içeceklerle izleyebilirsiniz. Kerpe'de gece kalanlar, disco-bar'a veya Efes Pilsen'in bu yıl açtığı birahaneye gidebilir veya fast-food satan yerlere uğrayabilirsiniz. Yazlıklar, villalar, arsalar görecekleriniz arsında yer alırken, Milli formayla attığı gollerle Milli Takımın başarısında pay sahibi olan ve kayalıklara giden yol üzerinde bulunan Hakan Şükür'ün ikiz daireli yazlığını da görebilirsiniz. Yağmur sonrası toprak ve çiçek kokusunun açığa çıktığı Kerpe'de denizden gelen gerçek yosun kokusunu rüzgar karayel estiği zaman duyabilirsiniz. Karagöz Restoran önündeki plajda yüzebilir, Kerpe Güzelleştirme Derneği'nce işletilen plajda kabin, şezlong, şemsiye kiralayabilir, Karagöz restoranın beş değişik bölümünden birindeKerpe koyunu seyrederek taze balık yiğebilirsiniz.

Kayalıklar
Karadeniz'in hırçın dalgalarına göğüs gerip, şekilden şekile giren kayalar, heykeltraşları kıskandıracak, görenleri hayrete düşürecek kadar ilginç bir görünüm sergiliyor. Basında ilk kez fotoğraflarını çekip tarafımdan yayınlanan bu kayalar için burası "İrlandalı Kız" filminde görülen sahillerden güzel, dizi çekmeye, mayo defilesi, katalog çekimleri, klip mekanı olmaya elverişli demiştim. Hepsi de yapıldı. Şimdi de diyorum ki bu eşsiz güzellikteki antik tiyatro benzeri koyda bir oda orkestrası konser verse, bir festival düzenlense, T.V.'den internetten canlı yayın yapılsa, bu mekana bu gösteriye dünya parmak ısırtır. Ve Kerpe daha kısa zamanda İstanbul'un Bodrum'u olur.

Çevrede ne var ne yok?
Kerpe'den ayrılıp kısa süreli yolculukla ulaşılabilen Kefken yakınlarında, Kovanağzı bulunuyor. Yazlık villaların çokça görüldüğü koydan ilerleyenler rampayı çıkıp 500 metre toprak yoldan sola denize yönelirlerse Pembe Kayalar'a ulaşıyorlar. Bir zamanlar Karadeniz'in az tuzlu denizine intibak eden tatlısu alabalıklarının yetiştirildiği Pembe Kayalar'da artık deniz alası üretimi durdurulmuş. Kefken Adası karşısında çok keyifli piknik yapanlar, balık tutanlar, güneşlenenler, bisiklete binenlere rastlanıyor. Pembe renkli kayaların deniz seviyesinde ise baklava biçimli kesilmiş kayalar görebilirsiniz. İlginç jeolojik yapısı nedeniyle görülmesi gereken bu kayalar suyun içinde yumuşak çıkarıldıktan sonra sertleşmektedir. Bu özelliği nedeniyle, Osmanlı döneminde insan gücüyle dikdörtgenler şeklinde kesilerek İstanbul'a getirilmiş Sultanahmet Camii dahil bir çok caminin yapımında ve Anadolu Hisarı'nın inşaasında kullanılmış. Kıyı emniyeti ve kurtarma ekiplerinin yer aldığı Kefken Adası ise tekne gezisi yapıp tarihi kalıntıları görebileceğiniz, piknik yapıp yüzebileceğiniz 45 dakikalık mesafeyle Pembe Kayalar'ın karşısında görülüyor. Aynı sahilin devamında ise yazlıkların istilasındaki bir başka kıyı kenti Cebeci bulunuyor. Seçeneklerden bir başkası ise Kefken'de... Renk renk teknelerin yer aldığı koyuyla köy pazarı ile renkli bir portre çizen Kefken eve dönüşünüzde ilk elden balık alabileceğiniz olanaklar sunuyor. Murat Gödek veya Kemal Işık ile 0535 645 41 40 no ile irtibata geçenler tekneden perakende balık alabiliyor. Kefken'in Filiz Kasabı piknik eti hazırlıyor. Bölgenin çilek, ıspanak, Kandıra biberi hormonsuz olması nedeniyle aranılan şöhrete sahip köy ürünleri arasında yer alıyor. Kandıra geçişinizde Yağcılar Market'ten alabileceğiniz manda sütünden imal edilen köy peyniri değişik tadıyla ilgi çekiyor.


http://i1.trekearth.com/photos/18457/kerpe1.jpg

http://i1.trekearth.com/photos/19278/kerpe-1.jpg

http://www.sihirlitur.com/gezi/kerpe/images/19.jpg

http://www.sihirlitur.com/gezi/kerpe/images/21.jpg

http://www.sihirlitur.com/gezi/kerpe/images/01.jpg

http://www.sihirlitur.com/gezi/kerpe/images/02.jpg

http://www.sihirlitur.com/gezi/kerpe/images/12.jpg

ChatnoiR
25 Temmuz 2005, 12:11
oof of, ehliyet yok gelemiyoruz. gerçi o yolda hiç çevirme görmedim ama ne olur ne olmaz, çevirecekleri tutar belli mi olur. artık ya uğurlamaya geliriz yada uğrarsanız kefkende karşılarım :) yazlık orda da, o hafta sonu gidersem uğrayın mutlaka :) haa unutmadan, balık seviyorsanız kerpe de ki karagöz balık restaurantını tavsiye ederim. fiyatlar makul ve porsiyonlar doyurucudur :) sağlıcakla...

SERENO
25 Temmuz 2005, 12:53
iyi güzelde bu hafta sonu ehliyet için direksiyon sınavı olabilir
nasıl gelicezz

Erhan Erdil
25 Temmuz 2005, 12:53
haa unutmadan, balık seviyorsanız kerpe de ki karagöz balık restaurantını tavsiye ederim. fiyatlar makul ve porsiyonlar doyurucudur :) sağlıcakla...

ChatnoiR resteuratın tam yerini tarif edermisin.
http://www.sihirlitur.com/gezi/kerpe/reklam/bas_res.jpg

ChatnoiR
25 Temmuz 2005, 13:05
SERENO, gitmeyeceksin benim gibi hayalini kuracaksın :) ehliyetin yokken nereye gidiyorsun...

ChatnoiR
25 Temmuz 2005, 13:41
Skullhunter, kerpeye saptıktan sonra yolu devam edin, merkezde(!)meydanımsı bir yer gelecek. ordan tam karşıdaki soldaki yoldan gidiliyor. siz genede ordaki markete sorun garanti olsun.
yanlız kerpe ve kefkende park sorunu olur gibime geliyor. malum haftasonu yazlıkçıları da orda olacak.
isterseniz yol hakkında biraza bilgi vereyim, yol sürüş açısından genellikle mükemmel. kandıradan sonra bazı yerlerde virajlar var. bir noktada rampa çıkarken sağa doğru aşırı keskin bir viraj var, tam yerini hatırlayamadım ama satış yapan pazarcılardan sonraydı, dikkat edin. ilk gidişimizde araba ile dönerken karşı şeritte bulmuştuk kendimizi. yolda motorlu arkadaşlara rastlamanız mümkün. mısır sevenler pazarcıların ordan haşlanmış veya közlenmiş olarak alabilirler. fiyatı önceki hafta 1 ytl idi. aklım bu gezide kalacak :) iyi eğlenceler, inşallah seneye bende geleceğim...

freedom34
26 Temmuz 2005, 00:51
bu haftasonu ctesiden çıkıp çanakkaleye gitceeem.. tam haftasını buldun erhan yaaaa!!! haftaya da organizasyon isterimm

jeneau
26 Temmuz 2005, 15:27
Yeterli katılım olursa +2 de diyebilirsin...
katılabilecek arkadaşların bir listesi hazırlansa fena olmaz aslında....

CBR1100XX
26 Temmuz 2005, 20:02
çok güzel :cat:

golgeee
27 Temmuz 2005, 13:13
bi koşu gidip motor alasım geldi, valla harika bir organizasyon .. alacağım motora karar verdim en kısa zamanda alarak aranıza katılmak istiyorum ...

alestevardiya
27 Temmuz 2005, 13:34
ehliyet yok ama care var: Motoru arabanin arkasina guseelceneee yerlestirip teme giderimmm arkadaslara eskortluk eder, kerpe girisinde bi otoparka arabayi park ettigim gibiiiiii VINNNNN indirip motoru grupla gezerim, donus icin aciklama yapmaya gerek yok heralde :cherry:

BURNER_18
27 Temmuz 2005, 15:49
bende geicem bende.... :pr: :pr: ama bursada yarıslar varmiş drag karar veremiyorum ikiside az olan bir organizasyon karar veremıyorum........ :silent: :silent:
:pale: :pale: :pale:
:thumright: :thumright: :thumright:
:santa: :santa: :santa:

danger0
27 Temmuz 2005, 17:04
kerpeye gel kerpeye boşver dragları televizyondan izlersin... :cat:

basman
27 Temmuz 2005, 20:16
Arkadaşlar merhaba,

Siteyi tesadüf eseri buldum ve çok memnun kaldım. Haftasonu Kerpe gezisine ben de katılmayı planlıyorum. Geçen hafta Kumcağız da idim, yol çok keyifli idi. Ancak arkadaşlar özellikle Kandıra'dan sonra 360o ye varan virajlarda çok dikkat etmeliler.

Pazar günü görüşmek dileğiyle, selamlar.[ :king: :king:

MURAT5858
27 Temmuz 2005, 23:15
merhaba arkadaşlar
bende deer 152 var en fazla 110-115km hız yapabiliyor hız limitlerine uyarsanız bende gelmek isterim

golgeee
28 Temmuz 2005, 13:07
Yol yaklaşık 1sa.45dk ile 2saat arasında suruyor. Otoyolda ortalama surratimiz 100-110km diger sehir ici yollarda 70-90 arasında olacaktır.
[/quote]


yukarda hız limitleride yazılmış :queen: :flower:

CaBRioLeT
28 Temmuz 2005, 16:37
günübirlikmi gidiliyor? ehliyetsiz olmak sorun çıkartırmı?

matraks
28 Temmuz 2005, 22:15
bende geicem bende.... :pr: :pr: ama bursada yarıslar varmiş drag karar veremiyorum ikiside az olan bir organizasyon karar veremıyorum........ :silent: :silent:
:pale: :pale: :pale:
:thumright: :thumright: :thumright:
:santa: :santa: :santa:
Hİç durma arkadasım git Kerpeye valla kacmaz bırak drag yarısını :)

Colakoglu
28 Temmuz 2005, 23:13
pazar günü olduğuna göre günübirlik gidiliyordur.
ehliyetsiz olmak senden başkasına senin yüzünden zarar gelmedikten sonra sorun olmaz. tabi herzaman ehliyetsiz kullan demiyorum, böyle istisnai günlerde panik yapmaycaksan kullanmanda bence bi kusur yok. ama dünya hali ne olacağı belli olmaz...

shadow-vt
29 Temmuz 2005, 00:21
olmadı Erhan bu..!! :joker: 10 gündür istanbuldaydım ben döndüm siz gezi düzenlediniz :cherry: .neyse. katılan arkadaşlarımıza keyifli neşeli bir gezi olur dileğiyle iyi eglenceler bir dahaki sefere bende gelirim İnşallah.. :thumleft:

RoadLeader
29 Temmuz 2005, 00:23
Evet, resimde görülen yerler gerçekten güzel. özellikle kayalık manzaraları harika.
İstanbul'un karadeniz tarafında, Şile'nin daha ilerlerinde, Ağva diye biryer var. oraya benzettim ben buraları. Bu Kerpe, aynı yerde midir acaba?

danger0
29 Temmuz 2005, 00:29
Roadleader , evet sırayla Şile Ağva Kerpe geliyor, doğru tahmin :cat:

Erhan Erdil
29 Temmuz 2005, 09:40
Pazar gunu icin hava tahmini
http://www.meteor.gov.tr/2003/tahminanaliz/sictah3.jpg

http://www.meteor.gov.tr/2003/tahminanaliz/Guntr2.Gif

http://www.meteor.gov.tr/2003/tahminanaliz/UcGunIcon.gif

Açık ve Az Bulutlu 30 Derece

SERENO
29 Temmuz 2005, 13:11
ya arkadaşlar kerpe yi bende çok istiyodummm
ammaaa pazar günü direksiyon sınavı var
artık izlenimlerinizi yazarsınız bizde ona
göre ilerki haftalardaaa ehliyetimi alınca
giderimm iyi eğlencelerr

Infaustus
29 Temmuz 2005, 14:04
Benim direksiyon sınavı ctesi günü. Bu sınav günü bölgelere ve şehirlere göre değişiyor mu yaw ? Sağda solda birçok insan pazar günü sınava gireceklerini söylediler. Ben de emin olmak icin kursu yine aradım ama benimki Ctesi günü.. Pazar günü işim var. Sanırım ben gelemiyorum.

Peril
29 Temmuz 2005, 14:54
valla arkadaşlar burası süper bir yer..tatilde olmasaydım bende katılacaktım ama kaderr :pr:

geçende de ntv-yakın uerler programında izledim.acayip hoşuma gitti..kesin biteceksiniz buraya..
iyi eğlenceler dilerimmmm :king:

nunu
30 Temmuz 2005, 00:47
abi kerpe nerde

nunu
30 Temmuz 2005, 00:47
tamam tamam buldukkk.. :thumright:

Infaustus
30 Temmuz 2005, 13:21
Ben de geliyorum arkadaşlar. Fotoğraf makinesini falan da getiriyim bol bol resim çekeriz. Haydi yarın görüşmek üzere. Bir de liste yapsak buraya kesin gelecekler kendini eklese diyorum. Ben start veriyim

1-Skullhunter (Erhan)
2-cenkmenderes (Cenk)

Erhan Erdil
30 Temmuz 2005, 13:28
1- Skullhunter (Erhan)
2- Cenkmenderes (Cenk)
3- Bandit (erhan)
4- Danger (mert)
5- Boy (mehmet)
Bir cok kiside gelip gelmemekte kararsız durumda :)

basman
30 Temmuz 2005, 15:30
1- Skullhunter (Erhan)
2- Cenkmenderes (Cenk)
3- Bandit (erhan)
4- Danger (mert)
5- Boy (mehmet)
6-Basman (Basri) Kocaeli den katılım.

Ben belki bu akşam Seyrek de olacağım. Oradan Kerpe 'ye geçebilirim. Aksi halde size Kandıra sapağında katılırım. Bir tel verirseniz yolda sizi ararım.

Selamlar.

Infaustus
30 Temmuz 2005, 15:42
Yolda bizi ararsın da yolda biz nasıl telefonu duyabilir veya açabiliriz onu bilmiyorum. Benim telefon numaramı sana özel mesajla atıyorum.

BuRgMaN_400_cc
30 Temmuz 2005, 16:02
bende düşünüyorum ehliyet sınavına bugün girdim yani daha ehliyetsizim.Hangi otoban girişinde buluşacaksınız :pl: :flower:

Infaustus
30 Temmuz 2005, 16:35
Ben de ehliyetsizim BuRgMaN_400_cc, bisi olmaz. ŞAnsımızı deniycez artIk. Geliceksen ona göre bildir kesin listeyi hazIrLIyoruz çünkü.

boy
30 Temmuz 2005, 17:20
******************************************
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!
+ Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3) kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
******************************************

jeneau
30 Temmuz 2005, 20:36
Geçen (17 temmuz) ikiteker.org un kerpe gezisine katılalım dedik arkadaşlarla.. Benim yanımda bir FZ-6 vede ZAT-150 vardı.Sitedeki hız sınırı yanlış hatırlamıyosam 77 km ile gidilecek yazıyordu.. zaten insanların beşer beşer ayrı zamanlarda çıktığınamı yanayım, birlikte gidelim diye kaldığımız son gurubun 140 a kitleyip gittiğinemi yanalım... sonuçta bir grup piskolojisi yaşamaksa amaç , sonuç saçma oldu....
Zaten benim bu geziye gelmem arık baya bi zorlaştı, planı üstüne yaptığım kişi sayesinde... Gelemesemde kazasız belasız neşeli geziler...

BuRgMaN_400_cc
30 Temmuz 2005, 20:41
:pl: :pl: motorsewer arkadaşlar yarınki geziye gelenler foruma geliyorum mesajı atabilir mi (kesin olsun) :king:

Colakoglu
30 Temmuz 2005, 21:29
Skullhunter'a özel mesajdan atın işte.
Belki birbirini sevmeyen arkadaşlar falan vardır...

Infaustus
30 Temmuz 2005, 21:41
******************************************
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!
+ Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3) kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
******************************************

alderney
31 Temmuz 2005, 02:05
sabah kalkabilirsem gelicem

boy
31 Temmuz 2005, 02:37
******************************************
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!
+ Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3) kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
******************************************

ccbbdd
31 Temmuz 2005, 10:01
******************************************
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!
+ Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3) kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
******************************************

shadow-vt
01 Ağustos 2005, 00:36
******************************************
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!
+ Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3) kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
******************************************

boy
01 Ağustos 2005, 00:45
******************************************
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!
+ Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3) kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
******************************************

boy
01 Ağustos 2005, 00:51
******************************************
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!
+ Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3) kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
******************************************

ChatnoiR
01 Ağustos 2005, 00:55
boy, gezi nasıldı bahsetsene?

shadow-vt
01 Ağustos 2005, 01:05
neyse ..konuyu dağıtmayalım.pm den mesaj yollarsın..bu arada gezi hakkında yorumlarınızı bekliyoruz

danger0
01 Ağustos 2005, 01:51
Arkadaşlar gezi gayet güzeldi,problemsiz geçti. fotoğraflar yarın konur heralde ama maalesef cep telefonuyla çekildi.

Ayrıca TÜM yazdıklarında boy ' a katılıyorum. Hem motora ADAM gibi binme konusunda, hemde eleştirilerinin DOZUNUN aşmadığı konusunda.

boy
01 Ağustos 2005, 02:22
@ChatnoiR
Keyifli bir yolculuktan sonra Kerpe'de kayalıklardan denize girdik, deniz çok güzeldi. Sonra bir restoranda balık, salata yedik. Dönüşte benzincide durup büyük bir alanda birbirimizin motosikletini kullandık :) Gezilere katılmanızı şiddetle tavsiye ediyorum, bayağı eğlenceli oluyor. Ama adam gibi motor kullanmak şartıyla :mrgreen:

@danger0
Sağolasın. Ancak hala nerede dozu aştığımı düşünüyorlar bilemiyorum? :silent:

Starsailor
01 Ağustos 2005, 12:14
ben de gezinin tek ARTÇISI :pale:olarak,eğlenceli ve bol tozlu bir gezi olduğunu söyleyebilirim :)
eve geldiimde beyaz pantolonumun kiremit rengine,yeşil ayakkabılarımın da hala isimlemdiremediğim bi renge dönüştüğünü farkettim :mrgreen:
herşeye rağmen güzel bi geziydi...
özellikle erhan(bandit) ve mehmet(boy) in kayalıklar üzerinde yaptıkları gösteri izlenmeye değerdi :mrgreen: :mrgreen:
yine de kerpeye pazar günü gitmek ve denize girmek isteyen arkadaşlara tek bir tavsiyem olacak:HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRR :mrgreen: