PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nisan Mayıs ayları başlar sinek saldırıları!!!



rots
04 Mayıs 2007, 20:56
Arkadaşlar çoğunuz biliyordur ve farkındadır ama yeni başlayan ve başlayacak olan arkadaşlarımıza uyarı.
Bahar ayı ile birlikte havalar hafif hafif ısınır akşam şöyle iş çıkışı biraz yolu uzatayım şöyle deniz kıyısından kıyısından geze geze gideyim deriz.Yol boş karşıdan güneş ufukla kavuşmaya hazırlanır yandan yeni açmış çiçeklerin kokusuuu dayanamaz vizörümzü açar gelen bahar havasını içimize çekmeye hazırlandığımız aaaan gelir bir sinek bütün hıncıyla ta göz beebeeeemize gireeeer dan diyee.Ha gözünüzde gözlük varsa (benim gibi) ne ala :) ama yoksa!!!

Sinek ve uçuşan böcükler küçük ve önemsiz bir olay gibi görünsede akan trafikte başınıza geldiğinde ciddi sonuçlara sebep olabilir arkadaşlar.

Bilenler bilmeyenlere anlatsın....

kirke
04 Mayıs 2007, 21:00
uyarın ıcın sagol hele de ucan bocek fobısı olan bırı ıcın hıc de ıc acıcı bır olay degıl:salut:

rots
04 Mayıs 2007, 21:11
Rica ederim durduk yerde gözümüzden olmayalım demi:)

R3N
04 Mayıs 2007, 21:14
gevşer gönül yayları ile börtü böcek sineğin bağdaştırılmasını kınıyorum , arı saldırıları ile ilgili de bir başlık mevcut olması lazım :P :)

Shape85
04 Mayıs 2007, 21:16
uyarın için sağol "sinek gelir göz bebeğimize girer dan diye" ona çok güldüm ya :)

st_erdogan
04 Mayıs 2007, 21:21
Son Beypazarı gezimizde yaptığım sinek katliamından sonra anladım ki vizör mizör hak götüre. Kocaman bi tanesi kaskın içinde keyif yapıyordu bi ara :mrgreen:

umutpoy
04 Mayıs 2007, 21:30
çok güzle bi konu dün ağzıma arı girdi ne yapacağımı şaşırdım refleks olarak hemen ellerimi bıraktım düşünün ya trafik olsaydı arkadan bir araç gelseydi... Siz siz olun vizörünüzü daima kapalı tutun

thedentist
04 Mayıs 2007, 21:41
beyler hepiniz iyi güzel şeyler yazmışsınızda aranızda kask takan yok heralde.kask taksanız gözünüzede girmez ağzınıza da burnunuza da...gözlük takarak sürülmüyo motor.heralde farkındasınız bu durumun....

rots
04 Mayıs 2007, 21:51
beyler hepiniz iyi güzel şeyler yazmışsınızda aranızda kask takan yok heralde.kask taksanız gözünüzede girmez ağzınıza da burnunuza da...gözlük takarak sürülmüyo motor.heralde farkındasınız bu durumun....

Üstad kask takmamak diye bir seçenek yok zaten ama yavaş yol alırken olurda vizörünü açan olursa uyarmakta fayda var.:cat:

PIERzig
04 Mayıs 2007, 22:29
Haylaz sinekler işte vizörü açmaya gelmiyor:)Sineklerde kötüde arılar hele eşşek arıları.Dikkat etmek lazım ortalama 1oo km ile giderken aksi yönden gelen bi eşşek arısına çarptıgınızda kafanızı geriye attırıyor şerefsizler :mrgreen:

aserdar75
04 Mayıs 2007, 22:35
Arkadaşlar aman dikkat edelim bu haşerat takımına. Birde bunların iyi eğitimli kamikaze cinsleri var ki, en tehlikelisi onlar. Çok minicik olurlar, genellikle grup takılır belli bir irtifada sabit dururlar, yaklaşmakta olan hedefe tam gaz hücum eder ve iyi eğitim almış alan bir kaç tanesi gözünüze, biraz daha acemi olanları ise nispeten büyük ve kolay hedef olan burun ve ağıza dalış yaparlar. Verdikleri zaiyat çok olur, allah ölümcül olanlarından esirgesin.
:)

shakulin
04 Mayıs 2007, 23:12
Son Beypazarı gezimizde yaptığım sinek katliamından sonra anladım ki vizör mizör hak götüre. Kocaman bi tanesi kaskın içinde keyif yapıyordu bi ara :mrgreen:


oh ne guzel.. n83 yayla gibi kask tabi.. o yuzdendir :)






Shakulin

Motorize_deli
05 Mayıs 2007, 03:07
son gittiğimiz marmara gezisinde herkesin vizörü böcek mezerlığı gibiydi

umutpoy
05 Mayıs 2007, 03:19
@dentist
hocam yazmışız vizörünü kapalı tutunuz diye bildiğiniz üzre yarım kasklarda vizör açıldığı zaman bütün yüz açıkta duruyor:cat: o nedenle bir uyarı sadece siz siz olun özellikle ormanlık alanlardan geçerken hava ne kadar sıcak olursa olsun vizörünüzü kapatınız

mahony21
05 Mayıs 2007, 03:27
bugün eve bi geldim annem diyor ki ne lan bu üstündeki böcekler:mrgreen:
aynaya bi baktım küçük küçük bit gibi sinekler tşörtümde karargah kurmuş:mrgreen: burası çok sıcak oldğu için her zaman mont giyemiyorum ve sineklerle fazla samimi olmak durumunda kalıyorum:mrgreen: ama olsun onları da seviyorum(kendini kandırmaca):mrgreen:

MNY46
05 Mayıs 2007, 03:39
ben kör sineklerın tadına hastayım yaaa
ilk başlarda ıgrenc gelıyodu senelerdır alıştık artık
bedava et ıste arkadaslar şifa niyetine

~~immigrant~~
05 Mayıs 2007, 04:53
marmara gezisi topicini hatırlarsınız arkadaşlar bi ara benim siyah motorun ön kısmı yeşilimsi bi renk aldı sineklerden......
vizör ve kaskın durumunu anlatmak bile istemiyorum....
yalnız bitane büyük bi sineği 3 sn kadar buyuyerek gordum ve sonunda vızorumde dağılışını hatırlıyorum acaip vicdan azabıçektim valla....
aman dikkat refleksif bi hareketle kontrol kaybına sebebiyet vermesin sinekcikler

Motorize_deli
05 Mayıs 2007, 05:32
yeşillli mavili siyahlı ürlü türlü sinekler onlarda motosikletçilerin bir parçası arkdaşlar hor görmeyin onları :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Elegant
05 Mayıs 2007, 09:19
Ahanda bi tane de buraya girdi...

http://www.electricflyswatter.net/fly.jpg

eroldayı
05 Mayıs 2007, 10:07
8 nisan gezimizde hammer(cihan) nikli arkadaşın kaskın içine arı girmişti:P ben genellikle balaklava kullanıyorum vizör açıkken sanki gelip vuracagı yeri bulup işlerini tam anlamıyla yapıyorlar. levent abi açık kask giymişti 8 nisan gezisinde baya faydasını gördüm dedi:queen:

mevlutgs
05 Mayıs 2007, 11:18
sene geçen sene temmuz ayları filandı ortaları idi saat öğlen 2 3 gibi motorumla bir pazar günü geziyordum neyse bir anda böyle gözümde bir yanma hissettim parmağımla gözümü kaşıyım derken o yanma aşırı derecede çoğaldı yani gözümü açamaz hale geldim.Sonra bir mendil yardımıyla aynaya bakarak o ufacıcık siyah bişiyi zorda olsa çıkardım böcek türü sinek türü vb bişi idi aşırı derecede yakmışdı sonra allahdan bende göz damlası vardı suni göz damlası biraz ondan akıttım acısı gitti yani cidden diyorum her zaman kaskımızı takalım gerçekdende büyük faydası var...