PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 600F Birkaç Soru



songokhu
17 Ocak 2007, 22:23
1- Merhaba arkadaşlar forumda aradım tabanlar yere bassa daha iyi olur deniyor ama şu boy meselesi biraz sorun oldu.
Ön ödemeleri yaptım Şubatta motosikleti alıyorum ama üstüne oturduğum zaman her iki ayağımı yere koyarsam parmak uçlarından daha fazlasıyla yere basabiliyorum (Ayakkabının bağcıklarının başladığı yer= kırılma çizgisininin tamamıyla. Tabanlar değmiyor). Sağ ayak frende olursa diğer ayağım tamamiyle yere basıyor. Motorun zamanla çok az daha alçalacağı söylendi. Bir seçenekte helozonun altında yere dik bir parça var onun değişmesiyle motorun alçalacağı söyleniyor sizce teslim almadan bu parça değişilmelimi yoksa boyum normalmi.
2- 600F te motorun sol tarafında rölanti ayar vanası var. Otomatik Jiklede normalde motor soğukken çalıştırıldığında normal devrin biraz üstünde belirli bir süre çalışıp sonra normale dönmesi gerektiğini biliyorum. Bu vananın işlevi ne olabilir? Optimum rölanti devrine sürücü müdahlesi doğrumu?
3- Şubatta havalar bozarsa kar,kış yağmur olursa 3 seçeneğim var; a) huyunu suyunu bilmediğim 0 motosikleti yağmura çamura aldırmadan bizim garaja süreceğim b) Yağışsız bir gün gelene kadar orada bırakacağım. -bu işide hiç sevmem adam motoru sattıktan sonra üzerine koli mi koyar çayların boşunumu koyar bilinmez- 3) Benim kangoo ya sığarmı? -Bence sığmaz-

rayjay
18 Ocak 2007, 10:32
ayaklar sorun olmaz ne hobbit ler var bmw' lere binen :) rolanti ayari motor ilk calisma rutininden sonraki (ekranda sicaklik gostermeye basladiktan sonra) normal kullanim icin konulmustur diye tahmin ediyorum, etraf karla kapli olmadigi surece ben olsam biner getirirdim ama hassassan motosiklet ustalarinda genelde panelvan olur 20-30 ne istiyorsa ver getirsin garajina :cat:

mabad
18 Ocak 2007, 20:40
ya bende yaza dogru motoru degiştimek istiyorum ama 1.70 boyum acaba 80lik sele yuksekligi bana fazlamı gelir bilemiyorum?
deneyimli arkadaslar bi kac yorum yazarsa sevinirim..

Prometheus
18 Ocak 2007, 20:41
Mevcut başlık