PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Moto Drag Türkiye şampiyonu""doğan Kirbaş""



MECİT
01 Ekim 2006, 21:22
İŞTE ARKADAŞLAR BUGÜN ÇOK AMA ÇOK MUHTEŞEM BİGÜNDÜ..MANİSAMIZIN GURURU "DOĞAN KIRBAŞ"MOTO DRAG TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU,,BİZLERDE ONUNLA BERABER TÜM MANİSA GRUBU OLARAK ÖDEMİŞTEDİK..VE BU MUTLU SAATLERİ YAŞADIK..BU ARADA FOTOGRAFLARI EN KISA ZAMANDA BURAYA YÜKLEMEYE ÇALIŞCAM..MUHTEŞEM BİRGÜNDÜ..DELİLER GİBİ SEVİNDİK....SENİNLE GURUR DUYUYORUZ BURHAN ABİ...SEN ÇOK YAŞAAAAAAAAAAAAAAA:cat:

*************************************************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifMesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=14) kabul etmiş sayılır.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=9037) **************