PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 kişi taşımak istemediği için ortadan ikiye bölünen HAOJIN



Mustafay
15 Mayıs 2005, 02:19
Evet... Sadece gözüyle gören kişi/kişiler tarafından inanılabilirliği olan bir durum...

Aslında doğal bir Çin kepazeliği...

2.000 YTLlik fiyatıyla ucuzda değil hani...

Haojin scooterla Kütahya-Tavşanlı'da Yeniköy'e gitmek isteyen 2 genç motosikletlerinin 2. kişi bindikten kısa bir süre sonra kaynak bölgelerinin iflas etmesi sonucu ortalıkta otura kaldılar !

Bunlara inanmadığını ortaya atacak kişiler rica ediyorum çekinmesinler. Gerçekten inanmak için görmek gerek. Yakın çevremden bazı insanlar bile bu haberi benden duyduklarında bunun yalan olduğunu iddia ederek sözlerime itimat etmediler.

Lütfen yapmayın... Hem paranızla rezil olmayın, hemde sizi kandırdıkça sırıtan, cepleri dolan emperyal Çinlilere ve Çin mallarına lanet edin. Eğer bütçeniz kısıtlıysa kalite size yasak demek değil.

Ramzey'ler Fas ve İstanbul'da üretiliyor ve inanın kalite olarak Çin mallarıyla kıyaslanmaz. Hyundai ve Hyosung'lar Kore'de üretiliyor.

Bu Hyundai ve Hyosung hakkında - biraz bilgisayarcılara hitap eder gibi olacak ama- şöyle konuşayım. Hani 128 bitlik aynı marka aynı çipi taşıyan, ama biraz daha yavaş olan 64 bitlik veri yollarına sahip ekran kartları varya işte bu Hyosung ve Hyundai'de Yamaha, Honda, Kawasaki ve Suzuki gibi öncü motosiklet markalarının 64 bitlik kalitesini taşıyan versiyonlarını üretiyorlar diyelim.

Evhamlanmayın... Gerçekten fiyatlarından fazlasını hak eden, çok sağlam ve kaliteli ürünler...

Mesela 2050 YTLye Hyundai'nin 125 CClik Mover modeli gerçekten normal kullanıcılar için biçilmiş kaftan...

powerbyaydin
15 Mayıs 2005, 18:25
:sunny: inanması güç ama olmuştur resim filan olsaydı keşke daha iyi olurdu
bu sene inanılmaz derecede motor gördüm piyasada hele bu sene çin malları kaynıyor

jawa
15 Mayıs 2005, 20:27
ilginç hakikaten.keşke bir resmini çekseydin.geçmiş olsun.motoru ilk 15 gün içinde iade hakkı var tüketicinin.bu süre dolmadıysa hemen iade edin.bayi almak istemezsa dava açın kesin kazanırsınız.ayrıca dava sonucunda mahkeme masraflarını kaybeden taraf öder hatırlatayım.

Mustafay
15 Mayıs 2005, 23:09
Yok o "acuze" şahsıma ait değildi. Şahsen o kadar düşmedim...


Çin malı motor üretmenin yazılım korsanlığından pek bir farkı yok zaten.

Zaten eminim bir hayalete dava açmak (!) kadar zor ve faydasız olur bu.

Tuncer Sezen
16 Mayıs 2005, 00:12
Abi ben günlerdir kafayı yiyecem arkadaşlarımın aldığı çin malı heybetli görünüşlü motorları görünce...bende bi ara almaya karar verdim asya motor sonra dedim ki ben ne yapıyorum gidip paramı (ki bu paranın ne zorluklar çekilerek bulunduğunu bir ben bilirim) bilinmedik bi markanın malına vericem ki kalitesinin ne derece olduğu tahmin etmek hiçde zor olmuyor. sonra bi silkelendim ve kenidime geldim HONDA beat almaya karar verdim... tamam görünüşleri çin malı motorlar kadar iyi değil ama en azından kaliteli cihaz parayı hak edene vermek lazım kalitesizlikten dolandırıcılıktan kazananlara değil... ama düşünün genede insanın kafasını meşgul ediyo bu adi ama görünümü süper mallar. ama sonra diyorum ki boşver sağa çekmiş motor ağrıza yaptığı için küfreden birini gördüğünde iyikide honda almışım diyeceğim. (tabi kimsenin motorunun felan arıza yapmasını temenni etmem ama acı gerçek dandik mal sonuçta elinde sonunda olucak) siz siz olun amatörce gidipde bi kaç kuruş ucuz,görünüşü güzel ve ben bunla acayip hava yaparım diye kalitesiz mal almayın gidin sağlam kalite mal alın bu sadece motor için değil sonuçta kalite kazanan olucak tarafınızı seçin...
saygılarımla :bounce:

not:bende henüz motor almadım 2 hafta içinde allah kısmet ederse alıcam amacım bilmişlik taslamak değil bu benim ilk motorum olucak sonuçta ben sadece biraz bu çin malı motorlardan alıcak arkadaşların biraz daha düşünmesini isterim.benim düşüncelerim bundan ibaret...

powerbyaydin
16 Mayıs 2005, 14:50
iyi yaparsın kafan arımaz honda beatde hem görünüşe değil işleve bakıcaksın seni sorunsuz taşıyosa tamamdır

barisci26
16 Mayıs 2005, 18:09
abi Kütahya / Tavşanlı'da oturuyorum. Oyle birşey olsa duyardık. Bizim kulağımız deliktir. Mustafay abi sen nerde oturuyorsun? :rendeer:

Mustafay
16 Mayıs 2005, 18:56
E bırakta bu sefer gözlerin, delik kulaklarından 1 adım öne geçmiş olsun ve duymak yerine görmüş oldun işte...

Demek Anadolu Lisesi'ndensin...


Ben Moymul'danım...

miniscooter
18 Mayıs 2005, 22:38
çin malı bu sağı solu belli olmaz abi :) :) :) en iyisi honda (scooterde)

MeTaL
18 Mayıs 2005, 22:57
powerbyaydin olm benim sana keeway gelmezse bunu alabilirim dediğim motorun markasıda HAOJIN di işte o ikiye bölünen motorun 150 cc olanıydı :D resmini aramak için bakmıştım iyiki bunu okudum ne resmini göstereyim sana ne de alayım :D hauhauh işe bak ikiye bölünmüş :) ben en iyisi bekleyim şu motorumu...

ariftoteles
19 Mayıs 2005, 00:29
E bırakta bu sefer gözlerin, delik kulaklarından 1 adım öne geçmiş olsun ve duymak yerine görmüş oldun işte...

Demek Anadolu Lisesi'ndensin...


Ben Moymul'danım...

moymul neresi hangi ülkede yoksam bi devletmi :cherry:

şaka şaka :queen:

ben de aywallıdanım :mrgreen:

ama hakatenbende duymadım :silent:
TTvye çıkmadı hyret

Hsgb
19 Mayıs 2005, 00:34
Bu tür şeyler komik oluyor bence ; Şasesi kırılmışmış , muhtemelen şase denen seyin neye benzediginide bilmiyorsun , 90 la giderken ortalama 130 kg agırlıkla Motorun üstüne bilen basıncın 2,5 ton oldugunu ve bunların 4,5 tona kadar kaldırma kapasitesi oldugundan haberin var mıki?

Mustafay
19 Mayıs 2005, 00:43
E bırakta bu sefer gözlerin, delik kulaklarından 1 adım öne geçmiş olsun ve duymak yerine görmüş oldun işte...

Demek Anadolu Lisesi'ndensin...


Ben Moymul'danım...

moymul neresi hangi ülkede yoksam bi devletmi :cherry:

şaka şaka :queen:

ben de aywallıdanım :mrgreen:

ama hakatenbende duymadım :silent:
TTvye çıkmadı hyret


Oooo.... Ne mutlu bana....

Hemşerilerim sarmış 4 bir yanımı...
Baktığım her yerde izleri duruyor.
Ben onları düşünmek istemesemde...
Bana herşey onları hatırlatıyor...

Beraber yazdık biz forumlarda...
Beraber gezdik Çin'li motorlarla...
Şimdi gezindiğim tüm yollarda...
BANA HERŞEY SİZİ HATIRLATIYOR.


Aywallı kardeşim uzun süredir oto boyacısı Osman haricinde Aywallı görmüyordum iyi olduğu rasgeldiğin.

ariftoteles
19 Mayıs 2005, 01:14
sen nerden giriyon evden mi

Mustafay
19 Mayıs 2005, 05:04
İnternet kafe ortamının nasıl olduğunu hep merak etmişimdir...

twister1990
20 Mayıs 2005, 19:46
bu sene zaten ipini koparan motosiklet yapıyo.ve farkındaysanız(farkında olmamak mümkün değil)kanuni,ramzey,asya motor,haojin vb.motorların tipi neredeyse aynısı.bir iki ufak değişiklik ardından piyasaya salıveriyorlar.bunlara dikkat edin ve bence almayın,hele haojin...

murat_by
20 Mayıs 2005, 23:34
kardeş tipi tabiki aynı olur çünkü hepsi aynı fabrikada aynı işciler tarafından üretiliyor tek farkı biri türk malı olarak digerleride çin malı olarak satılıyor türk malı olanlar tabi birazdaha pahallı oluyor neymiç türk malıymış parçası bolmuş servisi bolmuş halbuki kalite aynı,onun balatası digerinede olur,digerinin aynası ötekinede olur yani olan gene mazlum türk milletine olur. "SEN AÇ GENE DOLDUR KASANI FAKİRLER ÇEKER BU DÜNYANIN TASASINI" böyle bir şarkı sözüyle bitirelim

Oytun
21 Mayıs 2005, 02:09
Ben 5 aydır askerdeydim ve bu hafta başı döndüğümde gördümki Avcılar'da 3 tane Motosiklet mağazası açılmış. Güzel bişey aslında bu. Ama çinliler gerçektende sardı her yanı. Bir laf vardır: "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" Güzel bir söz. Ne olursa olsun kaliteden ödün vermeyin. Canımızı sokakta bulmadık. Birileri para kazanıcak diye tehlikeye atılmaya gerek yok.

matraks
21 Mayıs 2005, 12:45
Evet haklısınız Her yer çin malı oldu.
Ama boyle bir olay olmuş keşke fotografını cekseydin mustafaay.Bu her zaman gordugumuz,her zaman olan bir şey olmadıgı için fotografını cekseydin cok guzel olurdu hem en azından kimsenin kafasında soru işareti kalmazdı yalanmı,doğrumu diye!!!!

shadow-vt
21 Mayıs 2005, 15:07
adamlar tanıtım için 4x4 jeep getırmışler( fiatı 21 milyar) goruntusu canavar.ama icine girmek yok kapısını acmak yok.ben adam görmeden kapısını actım neredeyse elımde kalıyordu kapatamadım görevli geldi uyardı. buneden kapanmıyor dıye sorunca" eeeee gunde 20 kisi acıp kapatırsa tabi olacagı bu" dedi :) yani motor olsun otomobil olsun alacaksın ama binmeyecek kapınınonunde seyredecegim derseniz alın iyi bir fon olur evinizin onune :cherry:

turkishflier
21 Mayıs 2005, 20:50
90 la giderken ortalama 130 kg agırlıkla Motorun üstüne bilen basıncın 2,5 ton oldugunu ve bunların 4,5 tona kadar kaldırma kapasitesi oldugundan haberin var mıki?

Puhaha.İyi yemişler seni.
4,5 ton kaldırıyo ha..

ariftoteles
24 Mayıs 2005, 01:20
İnternet kafe ortamının nasıl olduğunu hep merak etmişimdir...

,,,,,,,,,,,,,......................

Mustafay
24 Mayıs 2005, 02:34
Nope...

ariftoteles
24 Mayıs 2005, 15:45
nope ne ula??

Prometheus
24 Mayıs 2005, 20:58
"No Problem" (no pırablım)'ın kısaltması olarak kullanılır. Türkçe "sorun değil" olarak çevirilebilir. Bak ben çevirdim bile :P

ariftoteles
24 Mayıs 2005, 21:44
afremi hakkettin artık afferim sana, helal adamım celal :queen:

ariftoteles
24 Mayıs 2005, 22:51
"No Problem" (no pırablım)'ın kısaltması olarak kullanılır. Türkçe "sorun değil" olarak çevirilebilir. Bak ben çevirdim bile :P

bıra metyus yaw bu forumda niye kullanıcıların gönderdikleri mesajlara göre rütbe verilimyo. yapamıyon mu

nydd
05 Şubat 2006, 12:33
motor alırken bende bakmadım deil görüntüsüne bu çin malı motorların ama aldıgıma hiiiççç pişman olmadıgım bi honda beatim var alıcaksanız tavsiyemdir en azından daha sorunsuz ve kaliteli olacagını söyliyebilirimm :)))

Makine
05 Şubat 2006, 14:29
Servis ve yedek parça olsunda gerisi problem değil. Ama adamalr malı getiriyor, sağdan soldan bir usta buluyorlar servis senin diyorlar, Yedek parça stoğu falan sorduğunuz da "var abi ne demek içeri dolu" diyor. Siz motoru alıyorsunuz bu anlatılanlara bakarak. 500km bakımı yapılıyor. Sürüyorsunuz bi bakmışsınız ses, arıza parça gerek parça yok. Parça varsada ayar tutmuyor motor. Sabah soğukta çalışmaz. Garanti takibi desen hava cıva kanuni zorunluluklarını atmak için söylüyorlar iş gerçek hayata geçince birden değişiyor ve ucuza aldığını motor haddinden pahalıya geliyor. bu dediklerimi yaşayan çok. Parçası olmadaığı için başka marka motordan parça uyduranlar var. Kırılan parçayı bulamayıp yapıştırıp takan var. Daha neler neler. Motor alırken iyi düşünün.

Görüşmek üzere.

poseidon_20
05 Şubat 2006, 18:34
geçmiş olsun ilginç bi durum keşke foto çekseydin

kahraman34
05 Şubat 2006, 18:39
Servis ve yedek parça olsunda gerisi problem değil. Ama adamalr malı getiriyor, sağdan soldan bir usta buluyorlar servis senin diyorlar, Yedek parça stoğu falan sorduğunuz da "var abi ne demek içeri dolu" diyor. Siz motoru alıyorsunuz bu anlatılanlara bakarak. 500km bakımı yapılıyor. Sürüyorsunuz bi bakmışsınız ses, arıza parça gerek parça yok. Parça varsada ayar tutmuyor motor. Sabah soğukta çalışmaz. Garanti takibi desen hava cıva kanuni zorunluluklarını atmak için söylüyorlar iş gerçek hayata geçince birden değişiyor ve ucuza aldığını motor haddinden pahalıya geliyor. bu dediklerimi yaşayan çok. Parçası olmadaığı için başka marka motordan parça uyduranlar var. Kırılan parçayı bulamayıp yapıştırıp takan var. Daha neler neler. Motor alırken iyi düşünün.

Görüşmek üzere.

bende 8 ay önce as150t aldığım zaman aynı düşüncelere sahiptim,tamam motoru ucuza aldık ama ya arıza yaparda parçası bulunmazsa diye baya bi teredüte düştüm ama bu güne kadar herhangi bi sorunum olmadı.

Sadobey
05 Şubat 2006, 19:35
Motoru olmayan Çin malı cart curt diye ahkam kesiyor. Çin malı motor kullananlardan hiç böyle geyikler duymuyoruz nedense. Herkes ihtiyacına göre parasının yettiğini alır. Her malın kusuru olabilir bunu bilip bilmeden genele yaymak yanlış. Ben Çin kullanıyorum. İsme para verip kazıklanmadığım için mutluyum hiçbir sorun yaşamadım. İsteyen istediğini alır. Ben de severim transalp motoru sahip olmak isterim ama Honda olduğu için değil. Yoksa gelip burada Beat falan insanları şaşırtmayın.

Ağzı olan konuşuyor olmasın. Bilen konuşsun bizde ayrımı yapabilelim. Herhangi bir motor ile ilgili kötü bir durum varsa bilgi sahibi olalım. Bilgi paylaşımı olsun değil mi? Her markanın sorunu olabilir. Bunu genel kaliteye bağlamayalım. Mercedes A30 un tanıtım sürüşünde takla atması Tüm Mercedes marka araçların veya Tüm Alman arabalarının kötü veya kalitesiz olması anlamına gelmediği gibi. Benzer olayların yaşanması tüm ürünlere kulaktan dolma kötüleme yapılmasına sebep değil.

Bilen bildiği konuda konuşsun. Herkes faydalansın. Burada amaç bu.

petrucci
05 Şubat 2006, 19:35
bu çin malı motorlar biraz da şans işi.40 motorda biri adam akıllı sağlam çıkıyor(japonda böyle bi saptama yapılamaz,yapılmamıştır)çünkü montaj türkiyede yapılıyor.ustanın gün içinde ilk monte ettiği motor özenilmişken,beşincisi bu kadar olmuyor.(çin,türk dayanışması bu olsa gerek)

Sadobey
05 Şubat 2006, 19:41
Arka arkaya 2 mesaj oldu ama bu flood değil iki mesajda ayrı konuda hoşgörünüze sığınırım.

adamlar tanıtım için 4x4 jeep getırmışler( fiatı 21 milyar) goruntusu canavar.ama icine girmek yok kapısını acmak yok.ben adam görmeden kapısını actım neredeyse elımde kalıyordu kapatamadım görevli geldi uyardı. buneden kapanmıyor dıye sorunca" eeeee gunde 20 kisi acıp kapatırsa tabi olacagı bu" dedi :) yani motor olsun otomobil olsun alacaksın ama binmeyecek kapınınonunde seyredecegim derseniz alın iyi bir fon olur evinizin onune :cherry:

shadow-vt Merhaba nerede gördün kim getiriyor ben de merak ettim. Başka model varmı yani Jeep değilde küçük modeller. Bayağıdır bekliyor takip ediyorum bu konuda bilgi verirsen sevinirim. Ben Avrupa'da tanıtım yapıldığını 2007 de satışa geçileceğini okudum ama Türkiye'ye geldiğini senden duyuyorum. Getiren firmanın varsa sitesi falan yazar mısın lütfen.

Mengu16
06 Şubat 2006, 11:06
Büyük geçmiş olsun !!!

rutti
06 Şubat 2006, 11:30
bu motorun resimlerini merak ettim. Çünkü durup dururken ya da yolda düzgünce giderken ortadan ayrılması mantıksız. Bakın size bir olay anlatayım. bir müşterimiz servise geldi ve arka tekerin eğri olduğunu söyledi. gerçektende gözle bile motorun şakülünden çıktığı belli oluyordu. nasıl olduğunu sorduğumuzda ben hiç bir şey yapmadım, yeni farkettim dedi. olacak şey değil tabiki. motoru rampaya kaldırdık ve granajları söktük. şasede ciddi bir kayma vardı. nereden kaynaklandığını bulduk. şiddetli bir darbe yemiş, arka jantta bile ezilme var. bunu söyleyince gerçeği anlattı müşterimiz. iki kişi binmişler ve 90 km/saat hızla giderken yavaşlatma kasisinden geçmişler. motor havalanmış ve kaldırıma çarparak durabilmişler. yani bu işler durup dururken olmuyor.....

firtina110
07 Şubat 2006, 23:14
Haojin bu adamım!:P

Haohin habujin! arkaya oturtursn ayı gibi adam haojin ne yapsın! ehu

Olabilir.ben olsam hiç sorun yapmam direk bir kaynakçının yolunu tutardm:queen:

speedymen3
27 Mart 2006, 17:25
arkadaslar hepinize merhaba bende ilk defa bir scooter almayi dusunuyorum mondial ve bianchi arasinda kaldim ha birde arora var sizce hangisini tercih edeyim?

Khutuck
27 Mart 2006, 17:42
arkadaslar hepinize merhaba bende ilk defa bir scooter almayi dusunuyorum mondial ve bianchi arasinda kaldim ha birde arora var sizce hangisini tercih edeyim?
Öncelikle hoşgeldin, sonralıkla bula bula bu konuyu mu buldun bunu sormak için :mrgreen:

Legendary
27 Mart 2006, 17:54
seçimini iyi yap sonra kafanı taşlara vurma:pr: paran kısıtlıysa en iyisi mondial

musti81
28 Mart 2006, 14:46
HAO- JİN
:queen:

ARBETUS
29 Mart 2006, 09:36
aslında çinli minli diyozda adamları boşuna aforoz ediyoz. Firma gidiyo bana motor yap diyo ama ucuz olsun diyo. adam yapıyo 1 yıl ömrü olan motor yapıyo. Ama başka bi firma gidiyor sektörde farklı olabilir misal a4 tech klavye mouse üreten bi firma bana kaliteli bişy yap diyo adamlar yapıyo evde 2 yıldan beri aynı fareyi kullanıyorum üzerinde made in china yazıo musti81 abim bilir bi çok bilgisayar parçası uzak duğuda üretir. sonuçta üretildiği yere diil firmanın vatanına bakmalı bana göre...

musti81
29 Mart 2006, 10:02
evet freex çin dünyanın en kaliteli ürünlerinide üretir
en dandiğinide herşey ithalatçı firmadan kaynaklanıyor
hayretle baktığınız tüm pc bileşenleri çinde yapılır
ASUS,MSİ vs.. gibi köklü firmalar HEPSİ çin asıllı firmalar

Sargonnas
29 Mart 2006, 10:11
Çevremde birsürü motor kullanan arkadaşım var bir çoğunun motoru çin birazınında kaliteli dediğimiz marka motorlar ama ben bu güne kadar hiç bir insandan motorum dağıldı allah kahretsin falan dediğini duymadım nası oluyo bu işler anlamadım bu motorun bölünme olayıda şeye benzemiş abi doğan aldık 5 kişi bindik çukurdan geçerken ortadan ikiye ayrıldı :queen: ben şahsen böyle şeylere inanmıyorum o kaynaklar o kadar sağlam ki ben çelik döküm fabrikasında çalışıorum , yerlerinden sökülmesi için öyle çekiç falan kullanılmıyor gayet dev canavarlarla girişiliyor herkese kazasız belasız...

musti81
29 Mart 2006, 10:16
şahin bölünür yalan değil:queen:

emre1159
29 Mart 2006, 10:56
Valla arkadaşlar bende haojin var scooter 125cc motordan çok memnunum motor 13000km oldu hala tık yok tek sorun yakıtı yüksekdi onu hallettiler. Aynı marka aynı model 56500 km deolanını 35000,24000 km deolanlarını gördüm bursa'da genelde paket servis yapanlar alıyo çinin en sağlam motoru bu diyolar. Hatta Bir amca va adı Baykal die adam istanbula ankaraya adanaya falan gitmiş motor kmsi şu anda 33000 de motor da tık yok . Yani çin mallarına bok atmayın çinler olmasaydı şu anda çoğu kişi motora binemiyecekti.

Fatih
30 Mart 2006, 11:17
Çin malı motor üretmenin yazılım korsanlığından pek bir farkı yok zaten.


Çinde iscilerin gunde 1 dolar a calistigini biliyor musun?
Ben otomotiv sektöründe yedek parçacıyım. Turkiyede ki firmaların cogu mallarini ucuza maaledebilmek icin çinde üretiyor. Adamlara örnek gösteriyorsun bundan yapın diyorsun adam bire bir aynısını yapiyor. Bunu Türkiye de kime yaptirabilirsin yada ne kadara yaptirabilirsin bunu dusunmuyorsunuz. Kaliteli dediginiz motorlarin sıfır fiyatları 8-10 milyar iken siz 2 milyara sahip oluyorsunuz ki eminim cebinde en az 1 milyarlık cep telefonu olan arkadaslarımız vardır.

Sadece verdiğiniz paranın karsılıgını alıyorsunuz
Abartmayın adamlara camur atmayin.

mksar77
07 Nisan 2006, 17:29
150 km gibi yol yapabilen asya150-t1 kadar heybetli mondial t-1 gibi hepside aynı model çin salatası olmayan fiyatı 2500 ytl Yi sizin tavsiyenizz varmı.... bir şöyle diyorr. aammman haaa! biri dyor.. honda Beat.. vs.. biraz büyük olcak çünkü sığmamız gerekecek.. izmitte oturuyoruzz. hafta sonları genelde istanbuldayızz.. gezmeyi severizz.. 250cclk jawa lazer var ama 1994 Lk model yenilemenin zamanı geldiği için sizden yardım diliyorumm. napmalıyım! kafam hayli karıştı.. ayrıca yasalllaştırmak için ehliyetede yazıldımki Eşimle gezmeye rahat çıkalım tutulduk abiler.. ama dediğim gibi.. napalım.:silent: herkeze iyi sürüşler..

mksar77
07 Nisan 2006, 17:39
hatırlayamadığımm bir arkadaşımızın motor ağırlığı ile ilgili bir orantıda vardı kg/hp beygir bölünürse 12 değer altı iyi. 12 üstü değer motora göre kasanın ağır olduğu hesabını yazmıştı ve bu izlenimle 150t1 asyada 138 kg çok ağır. mondialda iyi fakat hepsi model olarak aynı kg'da çekiş yok izlenimi uyandırıyor.. motor gitmiyor. düz mantığı burada ortaya çıkıyor heralde. ben demiyorum mondi ama asyada eşimle gözümüz kaldı.. eşim illede asya diyor. bende öyle gibi ama bu hesap asyanın ağırlığı ile gücü hesabında aleyhinde bir karar olması bizim bakışımızı üzüyorr. napalım..

EROLL88
08 Nisan 2006, 23:07
reklam kokan şeyler bunlar ugur mondıal mukemmel 150 kn yamaha alacak param yoktu ama tıp aynı guçte fena degıl en azından beni rezil etmıyo bence mukemmel parası cok olan marka alır