PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Top Case'ler Hakkinda..



GuRu
23 Eylül 2006, 17:15
selam arkadaslar

Ben de Yamaha X-Max 250 var ve arkaya 44 lt.lik bir top case almak istiyorum.Orjinal Yamaha top case aparatiyla beraber ne kadardir?3-5 yamaha servisini aradim adamlar bilmiyorlardi fiyatlari..
Daha onceden taktiran arkadaslar varmı ya da orjinal yamaha top case ne kadardir bilen varsa cok sevinirim.
Bir de benim motor sarı oldugu icin sarı bir top case almak istiyorum ama servisteki adam sarı olarak gelmez senin boyatman lazım dedi..boya masrafı dahil tum bu aparat+ top case ne kadar tutar?bilen varsa cevap yazarsa cok sevinirim..

İHTİYAR
24 Eylül 2006, 03:05
Ben de bir ara motoruma,bir arka çanta alıp takacağım.
Gerekli alet ve araçlarım olduğu için,bağlantı parçalarını kendim yapacağım:wiinkk:

Olcan138
25 Eylül 2006, 03:58
*************************************************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifForuma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=14) kabul etmiş sayılır.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: olcan138 (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=12999) **************

TanImsIz
25 Eylül 2006, 11:48
orjinal canta getirmezler gelsede çok pahalıdır hic tavsiye etmem, piyasadaki kappa givi cantalar işini görür, yinede renk atmak istersen sanayideki boyacilar yapıyor 20-30 ytl bişi.

BIYIKLI
25 Eylül 2006, 14:20
20 ytl lik boya atılan arka çanta uzaktan değil ama yakından fena sırıtır. Motorun renk tonunu tutturamazlar. Marka çantaya da yazık olur.

GuRu
26 Eylül 2006, 01:02
cevaplarınız icin tesekkur ederim..