PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : (lütfen bakın) motosikletle sakın uzun yola çkmyın bnim arkdşımı yolda köpekler yedi



maksimumhiz
14 Eylül 2006, 23:14
arkadaşlar bi şey sorucam, motosikletle giderken uzun yolda köpeklerle nasıl başa çıkıyorsunuz, ben köpekten korkarım, şimdiye kadar başıma gelmedi ama gelirse ne yapmalıyım? sonra pişman olmayalım :pr:

Olcan138
14 Eylül 2006, 23:18
*************************************************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifForum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın... (http://www.motosiklet.net/forum/search.php)
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=14) kabul etmiş sayılır.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: olcan138 (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=12999) **************

İlgili topic: http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14759