PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tokatlı Hüseyin Keskinviraj ve paha biçilemez motosikleti



yenividivici
25 Eylül 2023, 20:12
Tokatlı Hüseyin Keskinviraj motosikletine olan tutkusu ile dikkatleri üzerine çekiyor. 12 yaşından itibaren motosiklet aşığı olduğunu belirten Keskinviraj motosikletleri içerisinde ise en çok Suzuki marka aracını seviyor. Evladım gibi dediği aracına değer biçemeyen Keskinviraj elindeki diğer tüm motosikletleri verebileceğini ancak bu aracına ise bir ev bir arsa toplamı kadar değer koyabileceğini ifade etti. Bu marka aracın Türkiye'de sayılı olduğunu belirten Hüseyin Keskinviraj yılın her günü onunla gezdiğini belirtti. Hüseyin Keskinviraj"Eğerki tahmini bir rakam olsaydı bir ev ve bir arsa olması lazım ki ben bundan vazgeçeyim. Gerçekten motorumu çok seviyorum. Çok değer veriyorum motorun kullanış olarak da hakikaten çok iyi. 365 gün o motorun üstündeyim ben. Her gün biniyorum. Bir gün binmesem hasta olurum bunu samimi söylüyorum. Elim ayağım gibi"dedi.

https://i.hizliresim.com/t6og6ld.png (https://hizliresim.com/t6og6ld)









KAYNAK:

https://www.tokathaber.com.tr/bu-motosikletin-degeri-bir-ev-ve-bir-arsaya-esit

abyasar
25 Eylül 2023, 20:20
Bu marka aracın Türkiye'de sayılı olduğunu belirten Hüseyin Keskinviraj

Benim Rajesh de teknik olarak sayılı. Türkiye'de az motor var zaten, hepsi sayılı :queen:

tecrube0
25 Eylül 2023, 20:25
Eskiden Damga ve Şok gazeteleri vardı haber bana onları hatırlattı. Suzukinin hangi modeliymiş bu mesela soyadı detayına hiç girmiyorum.

Motoseverrr
25 Eylül 2023, 20:37
Eskiden Damga ve Şok gazeteleri vardı haber bana onları hatırlattı. Suzukinin hangi modeliymiş bu mesela soyadı detayına hiç girmiyorum.

Suzuki Address, hatta rahmetli Altın Elbiseli Adam'ın incelemeside mevcut.

Cyan
25 Eylül 2023, 21:37
Ooo Orhan abi gelmiş :mrgreen: (Veya aklımıza o gelsin isteyen bir trol; Göktürk alfabesi ile Türk yazısı ve Tokat detayları gözden kaçacak gibi değil doğrusu...) Hırbo sen misin bu yoksa?

DickName
25 Eylül 2023, 22:35
Ön kaldırmış Büzüki Keskinviraj
https://tokathabercomtr.teimg.com/crop/888x500/tokathaber-com-tr/uploads/2023/09/suzuki1.jpg