PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa ve İzmir'de Piaggio, Vespa, Peugeot



BlackBaron
16 Mayıs 2023, 16:14
Merhaba,

Bursa ve İzmir'de memnun kaldığınız Piaggio, Vespa, Peugeot bayii ve servislerini yazarsanız sevinirim.

Japonsever biri olarak ben markaların çoğundaki karaborsa ortamından ve buna benzer şeylerden bıktığım için japon sevmekten vazgeçiyorum :cherry: son dediğim şakaydı elbet ama öncesi değil.

Liste fiyatı mesela 170 olan motoru bayiye gidip soruyoruz efendice. Tahmin edeceğiniz gibi "motor yok, sıraya da yazmıyoruz" gibi cevaplar alıyoruz çoğunlukla; ha önceden yazılmış olup da motor geldiyse de (birkaç çok güzel ve değerli aksesuarla ::shifty2:) 210 gibi fiyatlar çekiliyor. Ha bunu alanların da çok zaman biz forumdakiler gibi binmek için değil farklı amaçla aldıklarını düşünüyorum. Ayriyeten dünyanın filanca yerinde mesela 350 veya 300'lük satılan motorların ülkemizde 250'lik satıldığı da malum; koca ağırlığına rağmen gücü azaltılmış, liste fiyatının üstüne taşmış motorlardan ben almak istemiyorum.

Ne kadar diplomatik yazmışım. :P

Cevaplarınızı tavsiyelerinizi beklerim abiler kardeşler.

Kazasız sürüşler.

gurucuk
16 Mayıs 2023, 16:30
http://www.motorcusabriusta.com/ sanırım önerilen ve benimde ilerde sahibi olursam diye kaydettiğim usta

logaritma
16 Mayıs 2023, 16:31
Bende Japon sürüyorum cb500f şu an için ondan önce cb600f hornet vardı falan filan ama scooterda işin rengi değişir scooterda Japon o işin Toyota sı honda sı ise piaggio o işin mercedes bmw sidir ..

Piaggio scooterda ayrı bir level malzeme kalitesi kendine has sürüş dinamikleri ve teknolojiye sahip.. mesela 350cc blokları ilk çıkardıklarında piaggio beyanatı vardı 500cc lik güç aldıklarına dair 350cc den .. gene x10 lar ilk çıktığında Amerika versiyonlarının ekranları android multimedya lı idi dünyada bildiğim ilk android kadranlı ekran kullanan modeldi ..

Ustada eli iyi işçiliği iyi scooterdan anlayan her usta piaggio nun dilinden anlar ama yeni nesiller makineye bağlanmalı araba gibi diye biliyorum bir arıza falan varsa gösteriyor o yüzden o makineye sahip özel bir servise gidersen daha verimli olur ..

BlackBaron
19 Mayıs 2023, 00:32
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle.

@gurucuk not aldım sağ olun. :cat:

@logaritma konuyla alakalı forumda araştırma yaptığımda yine yorumlarınıza rastlamıştım hocam. Aklımda olacak.

Kazasız sürüşler cümleten.