PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dün gece bir kabus gördüm.



istanbuls34
03 Nisan 2023, 10:43
Ben malıma çok düşkün biriyim ölsem öbür dünyada malımı düşüneceğime eminim. Rüyamda motosikletimi park ettiğim yerde bulamadım mahalle mahalle geziyorum ama bir türlü bulamadım ağlayacak gibi oldum ve kan ter şekilde uyandım gecenin köründe bankadan dolar bozup şu ek zinciri aldım (https://www.hepsiburada.com/zintas-protector-kesilmez-motosiklet-celik-zincir-kilit-10mm-x-150cm-p-HBV000011PW15?magaza=Zinta%C5%9F%20Zincir)
ayrıca motorda şu an 1 adet sxp zincir kilit, 1 tane dandik halat kilit, disk kilidi, alarm, airtag var.
Allahım kafayı yiyeceğim

ahmetmert58
03 Nisan 2023, 11:05
çevrenizde kapalı otopark var ise oraya bırakıp bu önlemleri birde orada alın. daha da içinize sinmez ise motoru eve çıkartıp binmeyin yani bunun başka çaresi yok. öyle yada böyle alışmak lazım.

istanbuls34
03 Nisan 2023, 11:36
çevrenizde kapalı otopark var ise oraya bırakıp bu önlemleri birde orada alın. daha da içinize sinmez ise motoru eve çıkartıp binmeyin yani bunun başka çaresi yok. öyle yada böyle alışmak lazım.Benim bulunduğum çevrede hiç çalıntı motor haberlerine denk gelmedim ama yine de içime sinmiyor. Yakınımdaki kapalı otoparklarda yer yok bazı otoparklı binalara sordum onlarda kabul etmiyor parasını versem de el mecbur bu şekilde idare edeceğim eskiden 150mh drift vardı ilk başlarda da böyleydim 2-3 ay sonra çok sallamamaya başladım ancak bu motoru alalı 1 sene oldu hala diken üstündeyim. Bir yandan deprem korkusu bir yandan çalınma korkusu iyice kafayı sıyırdım.

Frodo01
03 Nisan 2023, 13:06
Benim bulunduğum çevrede hiç çalıntı motor haberlerine denk gelmedim ama yine de içime sinmiyor. Yakınımdaki kapalı otoparklarda yer yok bazı otoparklı binalara sordum onlarda kabul etmiyor parasını versem de el mecbur bu şekilde idare edeceğim eskiden 150mh drift vardı ilk başlarda da böyleydim 2-3 ay sonra çok sallamamaya başladım ancak bu motoru alalı 1 sene oldu hala diken üstündeyim. Bir yandan deprem korkusu bir yandan çalınma korkusu iyice kafayı sıyırdım.

Ne kadar çok takarsan başına geliyor emin ol sen tedbiri al gerisi birazcık şans

SonyaDor113
03 Nisan 2023, 13:25
Motorumu ilk aldığımda ben de aynı şeyleri yaşıyordum. Normal bi kafede bile bağlamadan bırakamıyordum. İçeriye geçemiyordum hep motoru görebileceğim bir mesafede oturuyordum. Ama bir yerden sonra gayet bırakmaya başladım. O aşama nasıl oldu bilmiyorum ama Sadece direksiyon kilidi ile bıraktığım zamanlar oluyor.

Bir gün bu şekilde motoru çaldıracağım kesin :D O yüzden sen yapma :D

espresso
03 Nisan 2023, 14:28
Ben de sizin gibi paranoyakım. Abus zincir aldım, alarmlı disk kilidi aldım ama bunlar kesmedi kasko da yaptırıyorum.
Kasko bile olsa evin önünde motoru elektrik direğine bağlamışken aklım onda kalıyor diye takip cihazı da taktırdım. Biri dokunursa alarm çalıyor ve telefona çağrı merkezinden arama geliyor kontak kapalıyken hareket algılandı motoru kontrol edin diye. Bunların hepsi birden varken biraz olsun paranoyam azaldı.