PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mh drift kontak



Bugrax
30 Ocak 2023, 13:46
0 aldım motor mh drift 125 2015 kasa 2023 çokışlı cg yide bu yüzden satmıştım kontak devirli gidince motor kontaktan ses geliyor kontağı tutunca ses kesiliyor kontak değişince ses gitmicene eminim cg de çok değiştim 6 7 tane orjinal fark etmedi nasıl hallederim bu kontak sesini

Blackeagletr
31 Ocak 2023, 01:07
Daire şeklinde bükülebilecek kalınlıkta plastik bir parçayı (şeffaf mikaya benzeyen ambalajlar, plastik defter kapakları vb)kontağın metal kısmına daire şeklinde keserek sıkıştırıp sesi kesebilirsiniz. Ben 12 yıl önce cgdeki kontak zırıltısı sesini öyle kesmiştim.

fatih.met
31 Ocak 2023, 01:45
Dayson isminde siyah silikon yapıştırıcı var, çok güçlü bir yapıştırıcı, isviçre çakısı gibi her işi görüyor. su yalıtım, kauçuk niyetine kullanma. esnek hortumların yapıştırılmasında falan... otomativ sektöründe araba ve motosiklet kaporta parçaları yapıştırmada falan kullanılıyor, şifa niyetine eline yüzüne sürende var(eldivensiz uygulamayın, ciltten çıkması baya zor, bulaşırsa da kolonya bulundurun, kolonya ile kolay çözülüyor)

bu yapıştırıcı belki işini görür, nasıl uygularsın ne yaparsın bilemem ama hayal gücünü kullanarak bir şeyler yapabilirsin. en basitinden bir yere sıkarsın öbek şeklinde ve ertesi güne kadar kurumasını bekleyip yuvarlak conta şeklinde heykel traş edip kontağın bir yerlerine koyabilirsin...

dediğim gibi çok amaçlı bir şey... kullandıktan sonra ucunu çıkarma ve hafiften sık ki ucundan yarım santim çıkmış şekilde bırak, sonraki kullanımlarında ucunu kopartır tekrar kullanırsın böylece.

not: bunu kullanan var ise dediğim şey önemli, ucunda beyaz aparatını sökmeyin ve işiniz bittiğinde biraz sıkın ve ucundan biraz silikon sarksın, sonraki kullanımlar için o sarkan kısmı elinizle çekip kopardığınızda metal kutunun içinin donmadığını göreceksiniz... ama işiniz bitince ucundaki beyaz aparatı söküp metal kutunun ucunu bir şekilde tıkayıp kenara koyarsanız faydası olmaz, kutunun içi komple donmaya başlar, buna dikkat edin.

dayson yapıştırıcı, (https://www.trendyol.com/dayson/pu-mastik-silikon-yapistirici-siyah-280-ml-silikon-tabancasi-p-57108954)

https://cdn03.ciceksepeti.com/cicek/kcm6318799-1/XL/dayson-extra-poliuretan-mastik-silikon-siyah-kcm6318799-1-7e5fcd95b98f4cc8b625e33b30f63b3c.jpg