PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun 150-19 [u]



Seko
06 Eylül 2006, 19:15
Arkadaşlar resmini ve özelliklerini daha sonra koyacağım. Motosikletimi ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Kaza, düşme vs olmamıştır. Sadece alarm arızası var ve sol sinyali yakınca dört sinyal birden yanıyor. Yedek alarmı aldım ancak henüz taktıracak zamanım olmadı, kutusunda duruyor. Motor 1700 Km'de ve rodajı son derece dikkatli yapıldı (rodaj süresince bozuk yola bile girmedim). Bursa'da oturuyorum. İstediğim fiyat pazarlıksız 1900 YTL'dir. Buradaki bayiden motorun fiyatının yakın zamanda, devletin ilave istediği 200-300 $ ödemeden dolayı 3000 YTL üzerine çıkacağını öğrendim. Alım satım işlemleri 300 YTL tutuyormuş.

Telefonum : 0 - 533 - 379 64 01

Selamlar

*************************************************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifForum katılımcılarının satılık ilanlarını daha iyi degerlendirebilmesi ve doğabilecek karışıklıkları önlemek için ilanınızı lütfen örnekteki gibi duzeltiniz !!.... Satış ilanını yayınlamanızdan itibaren ilk mesajınıza kadar geçen sürede veya 24 saat içinde düzeltilmeyen ilanlar silinecektir!!! Örnek ilanını görmek için burayı tıklayın. (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3764) Resim eklemek için burayı tıklayın (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6001)
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=14) kabul etmiş sayılır.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: olcan138 (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=12999) **************