PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Efsane İsim İstanbul Boğazı'nda Motosiklete Bindi



admin
26 Ağustos 2021, 17:27
Serbest stil motokros sürücüsü Robbie Maddison, Algida Big Bold’un reklam çekimleri için İstanbul'a gelmişti. Reklam filmi için nefes kesen bir performansa imza atan Red Bull sporcusu Maddison, yine İstanbul Boğazı'nı su üzerinde motosikletiyle geçerek Boğaz'ın mavi sularında görsel şölen oluşturdu. Akıntıya meydan okuyarak Avrupa'dan Asya'ya 1,5 dakika gibi kısa sürede geçen efsanevi isim, izleyenleri kendisine hayran bıraktı. İstanbul Boğaz'ı, Maddison'ın performansı için deniz trafiğine kapatıldı. Efsanevi ismin özel motosikleti için tamamen geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak tasarlanan özel iki rampa, Ortaköy Meydanı ve Beylerbeyi Parkı'nda kuruldu. Maddison, Algida Big Bold dondurmasını erimeden karşı kıtaya ulaştırdı. Performans, gidiş dönüş toplam 3 dakika sürdü.

ÇILGIN BİR DENEYİM OLDU

Sergilediği performanstan son derece mutlu olduğunu ve hayalini gerçekleştirdiğini dile getiren Maddison, “Son derece mutluyum. Big Bold’a bana bu fırsatı sağladığı için çok teşekkür ediyorum. Bu benim bir hayalimdi. Buradaki su derin ve tehlikeli bir su olduğu için çılgın bir deneyim oldu” dedi.

NAZAR BONCUĞUNUN ETKİSİNE İNANIYORUM

Üzerinde nazar boncuğu ile konuşan Maddison, “Nazar boncuğunun etkisine kesinlikle inanıyorum. Burada bir James Bond filminde dublorlük yaptım. Nazar boncuğunu o zaman da kullanıyordum. Evimde de nazar boncuklarım var. İstanbul’a çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: 16haber.com


https://www.youtube.com/watch?v=R_ZHlRw4fQM


https://www.youtube.com/watch?v=X_pmNO2f3Mc


https://www.youtube.com/watch?v=9czfFXkzDK0

https://imagizer.imageshack.com/img924/6034/LMynRI.jpg

https://imagizer.imageshack.com/img924/2152/xiKQhg.jpg

ShipShaq
26 Ağustos 2021, 19:44
Seaways yazmış

F54
26 Ağustos 2021, 23:15
çene açık kask kim takarsa taksın abes duruyor bu dayıya da olduğu gibi

atilas
02 Eylül 2021, 07:08
https://www.youtube.com/watch?v=wrc2HmgSzDA Böyle aktiviteler güzel oluyor. Bu da İstanbul da çekilmişti.

tusumoto
14 Ekim 2021, 21:50
kendisi meslektaşım olur. :D
o da seviyor tuzlu su da motor sürmeyi benim gibi. :D