PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CBR 250R granajda yazılar



beratfur67
22 Nisan 2021, 22:48
Kolay gelsin cbr 250r var ve pek motordan anlamıyorum motor bakıyorduk ve CBR 250R 2017 model kırmızı kasa fireblade kasasından bu motorda konsol altında kalemle yazılmış yazılar ve içindede granaj icindede gidon tarafından bakınca bazı kalemle yazılmıs sayı harf var anlamıyorum tam zaten ne yazısı olduğunu nedir ne değildir motor alıcam araştırıyorumda ve maalesef yazılarıda unuttum üzerindeki ve plaka şasi motor no dan sorgulama yaptığımda sigorta şirketinde sorgulama yaptığımda herşeyi normal çıkıyor kaza kayıt kuyut yok muaynesi tam km si düşürülmemiş bişi değişmemiş motor değişmemiş gözüküyor nedir bu yazılar acaba? Konsol altında ve sağ granaj üstünde var sadece

HaktanCbr
23 Nisan 2021, 02:10
motor pert kaç parça değişen varsa o kadar sayı yazarlar bir iki üç diye.



şaka şaka yüksek ihtimalle birşey değildir fabrikada yazılabiliyor.

beratfur67
24 Nisan 2021, 02:50
Sizcede öylemidir diğer arkadaşlar ne düşünüyor

erkanzdemir
24 Nisan 2021, 12:07
Önceki motosikletim cbr da grenajların içinde ilginç şekillerde değişik işaretlerde yazılar vardı.
İlginç olan şu bu grenajların hepsi aynı yerde üretiliyor; bir kaza sonrası serviste yapılacak orjinal parça değişiminde yeni grenaj içindede bu ilginç karakterli yazılar yazıyor olmalıdır.
Anormalliği sadece yazmayan grenajlarda aramak gerekecek ki buda zor olacaktır. Yazmayalar muhtemelen kırık nedeniyle tamirlenmiş olabilirler. ( kesin bilgi olamaz yinede)