PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet Sürücü Metrelerce Havaya Uçtu...



hachiko
16 Ocak 2021, 00:19
Beykoz'da feci motosiklet kazası kameraya yansıdı. Kaldırıma çarpan motosiklet taklalar atarken motosiklet sürücüsü metrelerce havaya uçtu.


https://i.resmim.net/Hcj3l.png

Olay Beykoz, Tokat Şosesi Yolu üzerinde meydana geldi.


DEFALARCA TAKLA ATTI


Caddede bir araç manevra yaptığı esnada karşı taraftan gelen motosiklet sürücüsü gidon hakimiyetini kaybetti. Motor sürücü hakimiyetini kaybettiği motor havada taklalar attı. Defalarca takla atan motosiklet sürücüsü ise metrelerce havaya fırladı.

Kaza anı kameraya yansırken yoldan geçenler kazayı şaşkınlıkla izledi.

Kaynak ve video : https://www.mynet.com/beykoz-da-korkunc-kaza-defalarca-takla-atan-motosikletin-surucusu-havaya-firladi-110106702115

arndiol
16 Ocak 2021, 09:26
Kime ne desem bilemedim.

bu sekilde yolda sacma hareketler yapan arabalara gıcık oluyorum ama motorcu dikkatsiz ve hızlı. fren yapmamış bile, normalde cok rahat durabiliyor olması lazım.

MotoWrestler
16 Ocak 2021, 09:35
Arabacının bakmadan yolu kapatması kardeşimizin ise aşırı hız yapması büyük hata olmuş umarım ucuz atlatır

vandamme
16 Ocak 2021, 10:32
Allah beterinden korusun.

BloodyBaron
16 Ocak 2021, 12:10
Dün benim de başıma geldi. Tabi olay ara sokakta olduğu için 15-20yle falan gidiyordum durabildim. Araç sürücüsü de kusura bakma dedi yoluma devam ettim. Yüksek hız şehiriçi riski 10 kat falan arttırıyor.

sey_47
16 Ocak 2021, 13:31
Arabacı duruyor, bakıyor mu bilmiyorum, muhtemelen de bakıyor. Ağır ağır dönüyor. 10 saniye boyunca yatay halde duruyor araba.
Bizim motorcu nasıl bir hızla geliyorsa, arabayı 10 saniye boyunca görmüyor. viraj çıkışı yeni görmüşte olabilir. görmediğin yerde, şehiriçinde de o şekilde gitmek. iyi cesaret.
Bugün araba çıkmış, yarın çocuk, kedi köpekte olurdu bu.
Basın birader az daha, şehiriçinde.

haberde geçen yola baktımda, yol dümdüz. bizimki bayağı hızını almış kaptırmış gidiyormuş. 10 saniye boyunca duramamış.
Geçmiş olsun umarım iyidir.

AzÇok
16 Ocak 2021, 16:59
Kötü bir kaza. Umarım ağır bir hasar almamıştır. Kazalarda yorumlar hemen gelir; otomobil sürücüsü hatalı. Motosiklet sürücüsü hatalı diye. Ben başka bir hatadan söz edeceğim. Memlekette kaldırım kenarlarına milyonlarca baba döşenirken bir çok kişi gibi ben de eleştirmiştim. Bazıları yayaların güvenliği, kaldırımlara otomobil park etmesi vs. nedenlerle faydalı buluyordu. Ben o babaların motosikletler için ölüm tuzağı olduğunu düşünüyorum.
Nitekim kazaya uğrayan motorun böylesine kanatlanmış gibi uçmasının bir sebebi de o babalar.

Sıkıntı yok. Günü geldiğinde biz de babalar gibi uçarız. Harcanan paralar boşa gitmemiş olur. :farao:

Metela
16 Ocak 2021, 19:44
Herkesten özür dilerek diyorum ki sizin haberinize sokayım!!
Sürücü takla atarak havada uçtu, kuş oldu şimdi göç ediyor, bu nasıl berbat haberciliktir. Adam öldü mü, hastaneye kaldırıldı mı, adı sanı nedir, sırf magazin gibi orayı doldurmak adına okuyana bakana bu kadar saygısız haber yapılamaz herhalde. Ülkede medyadan tiksindim resmen.