PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ekipman Tavsiyesi



Prove
21 Eylül 2020, 00:25
Herkese merhabalar,
Yakın zamanda Pulsar ns 200 alacağım bu yüzden acil ekipmanlarımı toparlamam gerekiyor. Sizlerin yardımına şiddetle ihtiyacım var çünkü hiç bilgim yok. Yarın gidip mağazalarda önerdiklerinizi deneyeceğim. Şimdiden sağolun

Kask için bütçem aşağı yukarı 1000 tl. Şu ana kadar mt revenge 2 ve bell qualifer tavsiyeleri geldi. Ama bilgim olmadığından açıkçası ne yapacağımı bilemedim bu bütçeye alınabilecek en iyi f/p ürünü nedir ?

Mont için 750 tl gibi bir bütçe belirledim ona da prohel colombia önerisi geldi. Bu bütçeye alınabilecek en iyi mont bu mudur acaba ? Birde 3 mevsim montlar yazın hiç bi şekilde kullanılamaz mı(Eskişehirde yaşıyorum)? (Bu arada 750 tl çok gelirse ikinci el bakacağım mesela colombia 400 tl'ye bulunabiliyor alırken neye dikkat etmek lazım.)

Eldiven için 300-400 tl bütçem var. Yaşadığım yer dediğim gibi Eskişehir. Eylül ayı bitti ekim geliyor ve eldiven seçimini nasıl yapmalıyım yazlık kışlık diye ayırırsam bütçe sıkıntısı yaşarım ayrıca kışın motor kullanmayacağım. Buna göre nasıl bir seçim yapmalıyım güzel bir f/p tavsiyesi yaparsanız çok sevinirim.

Birde 100-200 liralık bir dizlik önerisi istiyorum.

Sanırım bot ve pantolonda alacağım ama ne kadar bütçe belirlemem gerekiyor bilmiyorum iş görecek minimum bütçe ne olmalı bot ve pantolon için ?

cıbılduck
21 Eylül 2020, 12:37
Kask: Bell Qualifier
Mont: Held Zelda veya LS2 Breeze derdim ama önümüz kış olduğu için kışlık al, en erken Nisan'a kadar kullanırsın. Alpinestars Andes V2 bak derim.
Pantolon: Riderdenim bak, sanırım piyasada en uygun o var. Ama yine önümüz kış, belki tekstil ve içinde astarı olan bişey bakabilirsin. Mağazaya git dene çünkü bir sürü marka var pantolon yapan. Riderdenim ve Tech90 kot pantolon tipi yapıyor. Tech90 bayağı pahalı belki cebin yanar ama komple kevlar modelleri var, daha sıcak tutar. Dizlik alacaksan zaten piyasada çok fazla yok. Venom var, Prosev felan öyle markaların var. Dizlik yine önermiyorum ama sen bilirsin.
Bot: Benim ilk botum Andes Alaska idi ayağımı sıcak tuttu, su da geçirmedi sorun yaşamadım. YDS, 4Riders falan da bakabilirsin. Yine bu alanda da bir sürü marka var deneyip ayağına uyanı al.
Eldiven: Dainese Plaza 2 D-Dry al önümüz kış :)

izzmarit
21 Eylül 2020, 13:19
nekadar acil?
yarım saate almazsan bir daha alamayacak mısın?

başlığa acil yazıldığında böyle bir algı oluşuyor bende.

blntyldz
21 Eylül 2020, 13:35
kask kesinlikle SNELL sertifikalı olsun ve şu an piyasada SNELL sertifikalı olup da değeri hiç bilinmeyen BELL VORTEX kaskı 1000 tlye bulabilirsin