PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mt 25 2020



jamiryu
26 Mayıs 2020, 13:15
Arkadaşlar tekrar merhaba,

Yaklaşık bir hafta bir konu açmıştım ''cb250R-MT25'' şeklinde ve nihayet kararımı vererek yaklasık 5 gün önce mt 25'i yamaha bayiiden aldım. İlk izlenimlerim oldukca başarılı kullanımı konusunda pcx'ten sonra çok zorlanacağımı düşünüyordum fakat altımda pcx'ten daha hafif makine var hissiyatı oluşuyor, frenlemesi gayet başarılı-ki beni en çok tatmin eden durum şimdilik bu rodajda olduğum için- alt devirlerde biraz motor tarafından artık yükselt beni sesleri duyat gibi oluyorum ama bakacaz bu duruma : Malum sokağa çıkma yasağından doalyı süremedim motoru aldığım gün biraz turlamıstım, dikkat çekici bir motorsiklet 3-4 kişiden olumlu tepki aldım-tipi konusunda- he bir de çoğu insan mt-07 zannediyor. MT-07 sanmalarının nedeni de deponun bir önceki kasalara göre çok büyümesi ve kilometre ekranın değişmesi.. Son olarak ufak bir soru sormak istiyorum: ''rodajtan çıkana kadar artçı alma'' şeklinde bir uyarı aldım bir arkadaşımdan bunu internette araştırdığım zaman motordan motora değişeceği ya da kimi bu durumun sorun olacağı kimi de sorun olmayacağını söylüyor. Kullanım kitapçığında böyle bir bilgi yok serviste de böyle bir uyarı yapmadılar. Bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.. Herkese iyi bayramlar..

TamGazDevam
26 Mayıs 2020, 13:19
Rodaj zaten 1000 km, çok uzun sürecek bir şey değil. Ki onu geçtim, sen motosiklete alışana kadar arkana kimseyi almaman zaten doğru bi tercih olacaktır.
Teknik açıdan bakınca, fazladan kilo bindirmek kompresöre ek yük olacağı için, gereksiz zorlamaya gerek yok bence. Rodaj bitene kadar dayanıver:)

ojo
26 Mayıs 2020, 13:37
hayırlı olsun

yeterince alışmadan, artçı alma