PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Grenaj tamiri



HRider
15 Eylül 2019, 13:55
Arkadaşlar bugün bi virajda kamyonun arkasından düşmüş taşlar vardı mıcır şeklinde. Fren de yapamadım ve kaydım düştüm. Grenajda bu şekilde bir çizik oluştu. Nasıl onarılır?

https://hizliresim.com/va7EDO

sailor33
15 Eylül 2019, 14:05
Sedefli boya ya da metalik boya değil ise lokal boyanabilir. Boyatmak istemiyorsan sticker ile kapatılabilir

Seramik
15 Eylül 2019, 14:05
Geçmiş olsun. Sizde bir şey yoktur İnş.

Hiç oynamadan kurcalamadan boyacıya götürmeniz en iyisi olacaktır. Profesyonel şekilde boyandığında yenisi kadar güzel olur. (Oto boyacılar gayet güzel boyarlar)

Not:Sakın Sprey boya ile uğraşmayın daha kötü olur.

HRider
15 Eylül 2019, 14:55
Teşekkür ederim arkadaşlar merak etmeyin hiçbir şeyim yok sadece elimin 50 kuruş büyüklüğünde bir yeri yandı. Haricinde montum ve kaskım takılıydı. İlk defa eldiven takmamıştım nasipmiş demek. Düştüğüm yol kendi semtimde. Dün geçtiğim yola mıcır düşürmüş kamyon. Herkese ders olsun. Çok iyi bildiğiniz yollarda bile düşebiliyorsunuz arkadaşlar

SuleymanE
15 Eylül 2019, 18:58
Geçmiş olsun, az hasarla atlatmanız sevindirici. Boya hususuna gelirsek istanbulda birçok motosiklet grenaj tamiri ve boyası yapan usta mevcut. İsimlerini veya yerlerini hatırlamıyorum ama feysbuktan (bilerek böyle yazdım reklam olmasın :) ) aratırsan mutlaka çıkar.

Birkaç tanesinin yaptığı işleri gördüm de orijinalinden ayırt etmek zor, çok güzel onarım ve boya yapıyorlar. Bir ustaya yaptırmanı öneririm, çok para tutacağını da zannetmem.

motohazar
15 Eylül 2019, 19:06
Granejlar sök kardeş araba boyayan ustalara ver boyanır yada kaplama yapan flimciler var ama gerek yok sen en iyisi git boyacıya daha uygun olur