PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafikte Tartıştığı Şoförü Darp Etti..



hachiko
10 Temmuz 2019, 12:49
Arabanın camından şoförü darp etti


https://foto.haberler.com/haber/2019/07/10/arabanin-camindan-soforu-darp-etti-12228766_o.jpg

Mersin'de motosikletli bir kişi, trafikte tartıştığı iddia edilen bir aracın şoförünü darp etmeye çalıştı. Bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülediği olayda, arabanın şoförüne vuran şahsı, çevredeki vatandaşlar engelliyor.

İddiaya göre, yol verme yüzünden bir motosiklet ile otomobil sürücüsü tartıştı. Yol kenarına çeken otomobilin arkasında duran motosiklet sürücüsü, otomobil sürücüsüne açık olan camdan vurmaya başladı. Bölgede bulunan bir sürücünün aracından cep telefonuyla görüntüledi olayda, bir süre otomobil sürücüsüne vuran motosiklet sürüsüne, çevredekiler müdahale ediyor.

Motosiklet sürücüsüne yaptığının yanlış olduğunu söyleyerek, tepki gösteren çevredeki vatandaşlar sayesinde olay daha çok büyümeden engellendi.

Kaynak ve video : https://www.haberler.com/arabanin-camindan-soforu-darp-etti-12228766-haberi/

atalayalper
10 Temmuz 2019, 13:44
Daha dün akşam istanbul Büyükdere caddesinde bile bile göz göre göre bir servis aracı geldi arkadan tın tın tın plakalığıma çarptı.. Bilerek çarptı çünkü arkadan yavaş yavaş yaklaşırken dikiz aynasından gördüm ne yapıyor bu herhalde duracaktır dedim ve adamın gözünün içine bakıyorum o da bana bakıyor ama o umarsız bir halde devam etti resmen avazım çıktığı kadar bağırdım yoksa şerefsiz katır kutur altına alacaktı beni. 39 yaşındayım çoluk çocuk sahibiyim, kesinlikle kavga gürültü taraftarı biri değilim ama üstünde can taşıyan ve diğer araçlardan çok daha korunaksız olan motosikletlere trafikte gösterilen muamele gerçekten şerefsizce.

Olay şu; bu taşıt üstünde bir can taşıyor ve iki tekerlek üzerinde dengede gidiyor sen onun dengesini bozarsan üstündeki canlı düşer yaralanır, sakat kalabilir hatta ölebilir.

Bunu her seferinde gerizekalıya laf anlatır gibi anlatıyorum. Ama gerçekten ehliyet almak için IQ testi yapılmadığı için bu ve benzerlerini yaşamaya devam edeceğiz. Sadece ben artık güzelce anlatmayı bırakabilir ve bu arkadaş gibi farklı bir fiile geçmekten korkuyorum. İki hafta önce de yine plakalıktan taksi kırmızı ışıkta dokundurmuştu.