PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yuki İzci mi Mondial Xtreme Enduro 250 mi?



Admİnl16
05 Temmuz 2019, 05:41
Selamın aleyküm.
Sağlamlık, güç, motor ömrü açısından hangisini önerirsiniz varmı bi abimiz bu motorları uzun süre kullanmış bi el atsa duruma Zonguldak' ta kullanacağım öyle Hard Enduro yapma niyetim yok araziye ara sıra girerim (zaten yollar arazi gibi 😂) hatta ön jantı değiştirip biraz supermoto havası katmayı düşünüyorum. Alıp inşallah 3-4 sene kullanacağım Black cat de düşünüyorum ama egzozu sanayi ütüsü gibi adamın başını ağrıtır 20-30 km sonra onu o yüzden arka plana attım. Yukinin parça tedariği ve servisi biraz tırt araştırmalarıma göre ama blok, yürüyen aksam parçalarının internette satışı var onun dışında parçaları başka motorlardan uyduranları gördüm mesela Bi videoda amortisör keçesi patlayan biri aradığında ön amortisörü komple alması gerektiğini söylemişler adam Kawasaki Kle 650 versys in keçesinin birebir uyduğunu söylemiş/takmış.

Enduro motosiklet arayışında olmamın sebepleri de diğer motorlar köy yollarında özellikle çok çabuk yıpranıp çabuk dökülüyolar ama Enduro ona göre tasarlandığı için sorun olacağını sanmıyorum ve beni Bi motosiklette en çok bağlayan şey torku abi son hızı önemli değil isterse 100 le gideyim ama 100 km hıza çıkana kadar saatler geçmesin. 1-2-3 de gazı açtımı gitmesi lazım. O yüzden MT serisine ve ktm 690lara hastayım.😍

Tvs01
05 Temmuz 2019, 13:07
Mondial zaten dandik onu biliyoruz da, yuki gibi bir teneke nereden aklınıza geliyor

DrFreeman
05 Temmuz 2019, 23:42
Mondial zaten dandik onu biliyoruz da, yuki gibi bir teneke nereden aklınıza geliyor

Geçen hafta 2T'lerin olduğu bir gruba (gasgas,beta,ktm) Mondial extreme enduroyla girdim. Belgrad ormanında gazladık ilk defa bu kadar sağlam enduro yapmama rağmen motorum üzmedi beni. Çoğu zaman patika bile olmayan yerlerden gittik. Bi ara yaklaşık 8 metrelik tepeden motora sarılarak aşağı yuvarlandık 2 mondial :D Diğer special abilerine göre ağır kaçıyor ama yetiştim onlara :D Tabiki kalite olarak japonla yan yana gelemez ama o gün gerçekten hakkını verdiğini düşünüyorum.

atalayalper
06 Temmuz 2019, 03:15
Mondial yani uğur motorlu araçlar artık akıllandı sıkıntısız olan modelleri getiriyorlar genellikle artık.