PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çakma Egsoz Takma & Blok Temizleme



Asikurt68
23 Haziran 2019, 16:00
Merhaba arkadaşlar size 2 tane sorum olacak :) ;

1. Piyasadaki replika egsozlar varya akrapovic felan 200 300 lira civarı bunları takarsak motosiklete zararı olurmu olursa ne gibi zararları olur
2. Ustam geçenlerde motor bloğuna değişik bişey sıkmış motor kısmı 0 gibi duruyordu tam olarak nette bulamadım ismi nedir nerede bulurum

Şimdiden çok teşekkürler .

Carlsberg
23 Haziran 2019, 16:20
1- Dandik alaşımdan yapılan egzozlardaki sararma dışında ben herhangi bir sorun yaşayan görmedim. Polisler de cabası tabii. (Yinede tavsiye edilmez. Özellikle orijinal egzozunuz varsa bir de tek silindir motorda, kuru gürültü ve baş ağrısından başka bir şey değil.)
2- Benzin veya gaz yağı sıkmış olabilir. Genelde bunlar ile temizliyorlar.

Blackeagletr
23 Haziran 2019, 17:49
1. Egzoz değişimiyle genelde backpressure azaldığı için alt devirlerde çekiş düşmesi yaşaman muhtemel.Ayrıca egzoz sübaplarında zaman içinde zarar gördüğü biliniyor. Etkili ve sağlıklı kullanabilmek için tekrar ECU üstünde oynamalar ayarlamalar yapmak gerekli, ya da power commander gibi cihazlardan kullanmak gerekli, o da sizin motorunuz için elde edeceğiniz şeye değmeyecek kadar masraflı. Gel gelelim, pek hoş olmayan bir ses alacaksınız zaten.

2. Würth ya da başka marka motor temizleme spreyi olabilir, gaz yağı olabilir, WD 40 olabilir. Bir çok şey temizler ve parlatır, görmeden bilinmez.