PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorun günlük hayatınıza en büyük katkısı ne oldu ?



chopperrider
13 Ağustos 2006, 23:30
Selam,
Öncelikle keyif, tutku, zevk, heyecan, adrenalin vb. her sürücü için geçerli olanlar dışındakileri merak ediyorum...

Kendimden başlayayım. Motosikletin bana en büyük tali katkısı otomobil düşkünlüğümü sonlandırması, her fırsatta otomobil değiştirme isteğimi törpülemesi, janttı lastikti, kameralı park sensörüydü, araç içi lcd ekrandı falan filan derken modfiyeye para harcama nedenini tamamen ortadan kaldırdı...
Artı artık amaçsız gezmelerimi araba değil motosikletle yaptığımı için yaptığım yakıt harcaması azaldı. (gerçi arabam dizel ama kendimizi kandıralım biraz)...

Motorun size getirdiği artılar nedir arkadaşlar ?

memin1857
14 Ağustos 2006, 00:03
Park yeri derdi ve trafik sorunu yok. En büyük katkısı bu oldu. Büyük birşey taşımam gerekmediği sürece işime çok rahat koşturabilmemi sağladı.

Selçuk1981
14 Ağustos 2006, 00:37
Motosikletin yaşantıma en büyük katkısı motosiklet.net ve bu sayede benim gibi hisseden motosiklet tutkunu arkadaşlar oldu :)
ve burdaki paylaşımlarımız

Dartmaul
14 Ağustos 2006, 00:39
15 dakikada karşıya geçebilme (istanbulda :) )

Gabe
14 Ağustos 2006, 00:41
15 dakikada karşıya geçebilme (istanbulda :) )
katılıyorum direk :) ek olarak uzun zamandır monoton giden hayatıma renk kattı diyebilirim.

watergun
14 Ağustos 2006, 00:43
ailemin bir parcasi oldu. esim ve kizlarim da motorumu en az benim kadar seviyorlar. hatta artcim olmak icin birbirlerine ve bana küstükleri zamanlar dahi oluyor.

Krom
14 Ağustos 2006, 00:59
gece ve gündüz güvenlik nedeniyle vsvs park yeri sorunu var. kasko sorunu var. yollardaki çukurlar ve araçların altından fırlayan hayvan leşlerine takılmadan hayatta kalmaya çalışıyorum. cruiser temizlemesi arabadan zor. park ettikten 45 dakika sonra yanına inip soğumuşmu diye bakıyorum. ikinci zinciri bağlayıp brandayı erimeyeceğinden emin olarak örtüyorum. üzerine rüzgarla vurup dakikada bir alarmı çalıştırmasın diye brandayı çamaşır ipi sararak sabitliyorum. aşağı inip çıkmak hariç bu işlem 11 dakika alıyor. arada bir brandayı yıkamak gerekiyor. branda örtmeden motoru açık parketmek yapılabilecek en büyük acemiliklerden biridir. branda fazla temiz olursa kediler tırmanıp üzerinde uyuyor. tırnakları brandanın çöpe gitmesini sağlayabilir alırken direkt 2-3 adet aynı brandadan alın. içine böcek ilacı sıkılmış bezler koymazsanız içine girip uyuyor. (içine pisliyor!) inanın bu listeyi 4 sayfaya zevkle çıkartabilirim.

ha unutmadan otomobil yerine motosiklet kullanıyorum. motorcuyum. hepsine katlanırım. henüz motoru olmayan özenti motorcuları akıllandırmaya çalışıyorum. almayın arkadaşlar uğraşılmaz! zaten hava atma amaçlı motor (atamazsınız kimse burnunu kaldırıp size bakmıyor) alanlar sayıyı katladı.hiç bir yere park etmenize izin verilmeyecek. şimdilik açık kontrol paneli olan motorunuzu milletin oynamasına karşın ortalığa bırakıyorsunuz ama artık polisler artan sayıyla müsamaha etmemeye başladılar.

muratd
14 Ağustos 2006, 01:21
eskişehirde elim ayağım oldu yemin ederim ki..
ilk geldiğim sene almayan kafama tüküreyim:):)
meğer eskişehir el kadar bi şehirmiş yaw.. :):)
her yer yakın oldu artık,köfte yemeye çarşıya gitmeye üşenirken,şimdi eskişehirde köftemi yenir diyerekten inegöle köfte yemeye gidiyoruz:)
siz düşünün artık hayatıma neler kattığını:)
sadece köfte değil tabi:):)

ne çok gülmüşüm yaw,ne kadar mutlu yazdıysam artık bu satırları..:queen:

Krom
14 Ağustos 2006, 01:48
aloo millet bak burada ne diyoruz siz ne naapıyorsunuz :)

dinlemeyin bunları arkadaşlar ayrıca motosiklet kullanmak kısırlık da yapıyormuş. köftelere zararlı yani! :cyclopsan

art-niyet
14 Ağustos 2006, 02:07
benim için en büyük katkısı, işgence olarak geçen otomobil yolculuklarını zevke dönüştürdü.

unsalyzf
14 Ağustos 2006, 03:12
Küçük motorum elim ayağım gibi oldu onunla iş yerine plaja pazara şehir içinde heryere gidiyorum.Racing motorum bana prestij sağladı bana milletin bakış açısı değişti gittiğim yerlerde saygı görüyorum.

Gültekin
14 Ağustos 2006, 03:41
10 ayda, 95 kg'dan, 105 kg'a çıktım.:cyclopsan
gerisini siz düşünün.
(geyik maksatlı yazılmamıştır. essahtır:bounce: )

PcKopatGhostRider
14 Ağustos 2006, 05:29
walla benm henüz arabam olmadığı için yakıt konusunda sorun yok.. :) ama her türlü ulaşım ihtiyacımı karşıladığı, ve uzun yolculuklarda en büyük dostum olduğu kesin.. :wiinkk: tabi kattığı karizma ayrı bir konu... :queen:

PIERzig
14 Ağustos 2006, 06:09
Benim fazla işime yaramıyor ama işine yarayanlar cok bizim burda (motor alımında patlama oldu bizim burda scooter'ı boyu yetmedigi icin ayakta süren veletler bile cogalmaya başladı:queen: )
Onceden olmayıpta motar alımının artmasını sadece artan benzin fiyatlarına mı baglayabiliriz ??

DUDULALA
14 Ağustos 2006, 09:14
OTOMOBİL SÜRÜCÜLERİNİN İÇLERİNDE ŞEREFSİZLERİNİN DE olduğunu gördüm.

vipseyahat
14 Ağustos 2006, 09:18
İşe 1.5 saatten 30 dakkika kadar sürede ulaşmamı sağladı park ve trafik sorununu ortadan kaldırdı daha ne olsun.