PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dainese mi, Rev'it! mi?



mithrelios
13 Ağustos 2006, 18:07
selam arkadaşlar,

uzun süredir mont, pantolon, bot ve eldiven için araştırma yapıyorum. bahar aylarında ve kışın beni ankara'da darbelere, soğuğa, yağmura ve rüzgara karşı koruması için.

Clover, Richa, Held, Bering, Spool, Dainese ve Rev'it! in modellerini inceledim(hatırlamadığım 1-2 marka daha bakmış olabilirim), kaliteli olmasını ve yıllarca kullanmak istediğimi göz önüne aldım bu arayışımda ve Rev'it! in Devil model montu, Ultra eldiveni, pantolon ve botu çok hoşuma gitti. ayrıntılara verdiği önem çok açıktı ve bana çok güvenilir geldi, paralarının hakkını veriyolardi yani.

Fakat bir de Dainese öneriliyor sağlamdır şudur budur diye ama pahalı olmasına rağmen(benim baktığım Rev'it! ler kadar hatta daha pahali) ben incelediğimde çok da ince detaya onem verilmişlik vb göremedim açıkçası Bering den veya diğer markalardan da çok bir farkı yoktu bence 2 katı fiyat olması dışında benzer modellerinin.

Acaba benim yakalayamadığım bir nokta mi var diye kafama takildi sizin fikrinizi alayim dedim. Sizce bu şekilde bir Rev'it! takım mı toplamalıyım yoksa Dainese yılların ismi ve kalitesidir vazgeçme mi dersiniz?