PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aytemiz'den Motorcu Dostlar İçin Yeni Reklam..



hachiko
28 Nisan 2019, 14:02
Aytemiz'in "Motorcu Dostu Trafik" projesinde yeni dönem başlıyor.

Trafikteki motosiklet sürücüleri ile diğer sürücülerin birbirlerini daha iyi anlaması ve daha güvenli bir sürüş ortamı sağlanmasını hedefleyen “Motorcu Dostu Trafik” projesi, ülkemizde 500’ün üzerinde bayisi bulunan akaryakıt ve lpg dağıtım firması Aytemiz’in liderliğinde geçtiğimiz yıl hayata geçirilmişti. 2019 itibariyle de bu projenin ikinci etabının başladığı ve yeni etkinlikler ile çok daha fazla kişiye ulaşılacağı belirtiliyor. Aytemiz bu doğrultuda da “Motorcu Dostu Trafik” projesi için yeni kamu spotu reklam filmini yayınladı. TV kanallarında da yayınlanacak olan bu esprili kısa reklam filmini hemen yukarıdan izleyebilirsiniz.

Aytemiz, “Motorcu Dostu Trafik” projesinden önce de “Motorcu Dostu İstasyon” projesini hayata geçirmişti. 2 yılda 160 istasyonunda bu konsepti uygulamaya geçiren Aytemiz, bu sayede motosiklet sürücülerinin istasyonlarda güvenli yakıt alışverişi yapmalarını ve konforlu zaman geçirmelerini sağlıyor. Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke de firmalarının motosiklet sürücülerine gereken önemi verdiğini ve onlara yardımcı olmak için çalışmalarına devam ettiklerini açıklamalarında belirtiyor.


https://www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=YS-IE0apxNs

“Trafik güvenliği konusunda yapılan tüm etkinliklerde, trafiğin vazgeçilmez ve önemli bir parçası olan motosiklet sürücülerinin doğru ve etkin bir şekilde temsil edilmesi için çaba sarf edeceğiz. Bunun için kamu ve özel otoriteler tarafından yolların, caddelerin, sokakların ve otoparkların 'motorcu dostu' bakış açısıyla yeniden gözden geçirilmesi için bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştireceğiz. Türkiye'de 600'e yaklaşan ve her gün ortalama 200 bin kişinin ziyaret ettiği Aytemiz istasyonlarını görsel malzemelerle donatarak konuyu sürekli gündemde tutacağız. Gezici aktivitelerimizin yanı sıra Motorcu Dostu Trafik projemiz ile birçok üniversite etkinliğine ve motosiklet festivallerine de katılım sağlayacağız.

Tüm bu etkinliklerin öncesinde yerel ve ulusal medya kullanımları ile eğitimlerin yer ve saatlerini duyuracağız. Özellikle şehirlerarası trafiğin çok yoğunlaştığı bayram öncesi dönemlerde, Aytemiz istasyonlarında ve otoyol gişelerinde projeye dikkat çekerek, trafikteki can kayıplarımızı ve yaralanmaları önlemek amacıyla, motosikletlere reflektörlü bir aparat ve diğer araçlara yine reflektörlü proje logolu dikkat çekici stickerler dağıtacağız. Proje web sitesi ve sosyal medya iletişim araçları kullanılarak, proje kapsamında belirlenen hedefler, konuyla ilgili istatistikler, iş ortak ve destekçilerinin gerçekleştirdiği aktiviteler, sabit ve gezici eğitimler hakkında bilgi vereceğiz.”

Kaynak: Aytemiz

Kural [ Z ]
28 Nisan 2019, 15:27
Aytemiz' i gerçekten de bu tip yaklaşımları için gönülden kutluyorum.

Ancak önemli bir husus var ki benim tüm çabalarıma rağmen Atyemiz' den yakıt almamı engelliyor. Aytemiz kart almama ve sıklıkla

* Malesef yakıt istasyonları yeterince yaygın değil. İstanbul dışına doğru çıkıldığında sayısı artıyor, bunu görebiliyorum ancak İstanbul içi ve yoğun bölgelerde hiç bulunmuyor.

Yakıt kalitesinden memnunum ancak yakıt istasyonunu bulamadığımda alamıyorum haliyle.

Aslında Aytemiz gidip şöyle yoğun bölgelerdeki istasyonlardan bir kaçını sözleşme ile yanlarına çekse, istasyon sahibi veya ortaklarına da o istasyonun yakıt satışını da destekleyecek ciddi avantajlar sağlasa, sadece orada görünen istasyon adı dahi reklamı olacaktır.

Bunu bir AVM' de hiç satış yapamayan "X" firmanın koca mağaza ve vitrininin kirasını karşılayarak orada gezen insanlara aslında reklam yapmak, bunu afiş olarak kullanmak mantığı ile hareket etse çok güzel sonuçlar alınacağını düşünüyorum. Birkaç yumurta kırmadan bırakın omleti poğaça dahi yapılamadığını hatırlatırım. Bazı şeyleri zorlayıp kabul edilebilir risk alınırsa çok daha başarılı olabileceklerini düşünüyorum.

not: Reklam biraz daha profesyonelce hazırlansaymış daha güzel olurmuş. Senaryo dahil...