PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motovento, 2019 İstanbul Motobike Fuarı'nda (200 kişiye fuar bileti hediye)



admin
14 Şubat 2019, 17:18
Dünyaca ünlü markaları bünyesinde toplayanMotovento, 21-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin en büyük motosiklet fuarı Motobike İstanbul’da yerini alacak.

Motosiklete dair aksesuar ve yedek parça ihtiyaçlarınızı yakından inceleyebilme imkanı sunacak olan Motovento, ziyaretçilerini 11 hall A07’de sürpriz hediyeleri ile bekliyor.

Aksesuar, yedek parça, koruyucu ekipman ürünleri konusunda dünyanın önde gelen markalarının Türkiye distribütörlüğünü yapan Motovento; yüksek korumalı sürüş ekipmanları alanında uzmanlığını kanıtlamış, yıldız yarışçıların tercihi Alpinestars ürünleri, üstün aerodinamik özelliklere sahip HJC kaskları; motosiklet tutkusunu günlük hayata yansıtan Andes ürünleri; ünlü egzoz sistemleri üreticisi Akrapovic egzozları; modern tasarım ve çizgiler yansıtan Origine kaskları, motosiklet yağları ve bakım spreyleri markasıİpone,ve Shad marka motosiklet çantaları gibi dünyaca ünlü daha nice markayı fuarda kullanıcıları ile buluşturacak.

Motovento markası aynı zamanda Facebook ve Instagram hesaplarını takip eden toplam 200 kişiye fuar giriş bileti hediye ediyor. Motovento Türkiye facebook hesabı üzerinden 50 adet çift kişilik bilet, Motovento Türkiye instagram hesabı üzerinden 50 adet çift kişilik bilet kazanma hakkına sahip olmak için aşağıdaki sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Fuar ile ilgili tüm detayları sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Facebook: https://www.facebook.com/motoventoturkiye
Instagram: https://www.instagram.com/motoventoturkiye/
Twitter: https://twitter.com/motovento_

LynXMaSTeR
16 Şubat 2019, 20:08
facebook ve instagram kullanmadığım için çekilişe katılamayacağım.
fazladan bileti olup da hediye etmek isteyen olursa bir özel mesaj uzaktayım :)

Sado39
16 Şubat 2019, 20:41
Perşembe gününe davetiye varsa ben de alabilirim. :)

erdincpolat
16 Şubat 2019, 23:11
dinazorlara bilet veriyormusunuz