PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eldiven ve Mont Önerisi yardım



rulingx3
25 Ocak 2019, 12:08
Merhabalar, uzun zamandır araştırıyorum ama bir türlü istediğim gibi eldiven ve mont bulamadım. Eldiven için bütçem 200 belki biraz aşabilir mont içinde 600. Vexo speed aldım M beden bileği biraz bol geldi bilek bandını sonuna kadar çekiyorum anca oluyor ama parmakları biraz kısa geldi ve sağ serçe parmağında koruma olan bölge parmağımı acıttığı için iade ettim. Mevsimlik güzel bir eldiven ve mont önerir misiniz. Kışın çok soğuk ve karlı havalarda kullanmicam için montu 4 mevsimlik tarzı bi şey düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler :) Kask olarak Mt revenge aldım S beden tam kafama oldu. Sizce kask yeterli mi başlangıç için ?

Not: Motor olarak hero ignitor-125 almayı düşünüyorum sizce nasıl ? o fiyat aralığında daha iyi bir öneriniz varsa yazarsanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkürler :) A1 ehliyet alacağım eğitim aşamasındayım.

arifziyaar
25 Ocak 2019, 14:33
4 mevsim montla yazin binilmiyor. Yada ben cok terliyorum rahatsiz oluyorum. Oyuzden yazlari file mont kislari file montun icine ruzgar yagmur gecirmez korumalari olmayan ince bir mont giyiyorum. (yagmurda karda pek binmem yilda 3 -4 bin km suruyorum) eldiven olarakta aliexpresten 2015 te alpinestars replicasi bi eldiven almistim hala yirtilmadi onu kullaniyorum (orjinali turkiyede 800 900 lira iken cakmayi 75 tl ye almistim) Gönül isterki ekipmana 10 bin vereyim ama coluk cocugumun rizkini marka diye on kat odeyip eldiven almaya harcayamam :) cinlide 3 yildir yirtilmadina gore dana derisi olmasada kopek derisi filan kullanmis olmali.

rulingx3
25 Ocak 2019, 20:45
önerileriniz için teşekkürler ama aliexpress den alamam bedeni uymazsa baya bir sıkıntı çıkar zaten gelmesi 1 ay ı buluyor sıkıntı baya