PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Test sürüşü Yardım



İkiteker
17 Ekim 2018, 20:48
Merhaba iyi akşamlar dilerim
Bajaj sitesinden hiç test sürüşü başvurusu yapan oldumu o konuları hiç bilmiyorum nasıl işlediği hakkında bilgilendirirseniz memnun olurum .
şimdiden teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------

Up+++++++++

mkolia
17 Ekim 2018, 21:00
Test sürüşü günleri oluyordu ben katılmıştım, gidip istediğiniz motoru kullaniyorsunuz, yoksa herhangi bayiye gidip orada test motoru varsa kullandirtabilirler.

kdiner
17 Ekim 2018, 21:23
Nerede ikamet ediyorsunuz İstanbul ise belli bayilerde test motoru var gidip test edebilirsiniz, eğer sayfasında test etme kısmı varsa ordan bilgileri doldurun olduğunuz yerde varsa test edebilirsiniz.

Metela
17 Ekim 2018, 21:58
Genel işleyiş değişmemişse şöyledir, mesela bir bayide test motoru var, önce arar müsait bir zamanı var mı sorar, uygunsa kaydınızı yaptırırsınız, sonra oraya gider ehliyetinizin fotokopisini çekerler ve size kuralların olduğu bir listeyi verirler, okursunuz sonrada imzalatırlar, belirttikleri durumların aksine bir şey yapmadığınız ve motora zarar vermediğiniz sürece de bir sorun çıkmaz, belirlenen güzergah ya da test alanında sürüşünüzü yapar teslim edersiniz.

bir konu daha var kasko kapsamı eğer bu aracı cidden test aracı ya da motoru olarak görüyorsa, kaza düşme vs. durumunda kasko karşılar ama bu kapsam ile alakalı, test ettiğiniz bayiye sorun, kaza devrilme gibi durumlarda ne olacak emin olmak gerekir. Mümkünse de kask kamerası ile teste çıkın elinizde kanıt olsun.

İkiteker
17 Ekim 2018, 22:26
Bajaj.com.tr de bayiyj gösteriyorsa test edebiliriz demek herhalde belirli yerlerde yapiliyor bildigim yinede bakmata fayda var teşekkürler cevabin için

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------

Teşekkür ederim cevaplariniz için

arndiol
18 Ekim 2018, 08:15
geçen forumda birisi konu açmıştı, test aracı ile kaza yapmış.


Kasko durumları oluyor, onu iyi sorgulamak lazım. yoksa saçma insanlarla saçma diyaloglara girmen gerekebilir.