PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mc donalds'da kuryelik



Stanbul
30 Eylül 2018, 13:53
Arkadaşlar yerine gore değişir mi bilmiyorum ama mc donalds da kuryelik berbat gireli 2 haftaya yakın olacak hala kask yok bi kask verdiler camı yok kafada durmuyor yagmurluklar berbat su alıyormuş 30 liralık elcik getiremedi koskoca mc donalds kısacası bana gore değilmiş burasi bırakıyorum sizde canınızı düşünmeyenin yanında yer almayin

hokahey
30 Eylül 2018, 13:59
büyük bir kurumsal firmanın bu şekilde yaklaşımını garipsedim. kardeşler pide salonu mu lan burası?

Angrypower
30 Eylül 2018, 15:46
Üniversitedeyken kuryelik yapardım ve tek kuralım vardı. KURUMSAL FİRMALARDA ÇALIŞMAMA. Arkadaş gidin adam gibi yüksek maaş, sigorta ve samimi bir yerde işe başlayın. McDonald's gibi yerler sadece kan emer. İşten kaçmıyorsan, paket arası salağa yatıp gidiş gelişi uzatmıyorsan, gerçekten para için çalışıyorsan, gerçek kurye ihtiyacı olan güzel yerler tam sana göredir.

Boldpilot
30 Eylül 2018, 15:56
Kurumsal firmalar işçilerine köle gözüyle bakıyor açıkçası. Ben Türkiye'nin en büyük gıda firmasında çalışıyorum kurumsallaştıkça insana değer vermemeye başladılar. Tabi bende onlara pek değer vermiyorum artık, 9 yıllık tazminatımı ödeyip çıkaramadıkları için gül gibi geçinip gidiyoruz 😃

Angrypower
30 Eylül 2018, 16:00
Kurumsal firmalar işçilerine köle gözüyle bakıyor açıkçası. Ben Türkiye'nin en büyük gıda firmasında çalışıyorum kurumsallaştıkça insana değer vermemeye başladılar. Tabi bende onlara pek değer vermiyorum artık, 9 yıllık tazminatımı ödeyip çıkaramadıkları için gül gibi geçinip gidiyoruz ��

O tazminatı alsan direk motor değiştirirsin zaten. Sen vazgeç bu sevdadan :P

watercolours
30 Eylül 2018, 16:01
Ev sipariş gelirleri yerinde satışa göre çok küçük oran olduğu için olmasa da olur havasındalar. Sizi düşünmeyen yerde çalışmayın.

starvays
30 Eylül 2018, 19:20
Şubeden şubeye şartlar değişiyordur. Kardeşim 1 yıldır boş zamanlarında Domino's da paket servis yapıyor. Onunda ekipmanlarını vermeleri 1 ay kadar sürmüştü.

Kural [ Z ]
30 Eylül 2018, 19:28
Hemen yanımda arkadaşımın işlettiği çok güzel ve kaliteli bir "Ev Yemekleri Lokantası" var. İnanın ki bırakın kaskı, kurye montunu giymese yarım saat fırçalıyor. Motosikletleri sürekli bakımlı ve temiz. Kurumsal firma böyleyse ben arkadaşın mekanını tercih ederim.

istanbuls34
15 Aralık 2021, 14:04
Selamlar konu kirliliği yapmadan buraya soracağım. askerden yeni geldim araba ehliyeti almam için bir sure burada çalışmak istiyorum sizce girmelimiyim ? yoksa getir yemek sepeti gibi firmalarla mi konuşayım. (kendi motorumla yapmak istemiyorum.)